Προς το περιεχόμενο

msi wind - ήρθε!!

mandreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν να αναφέρω τώρα κάτι περίεργο. Χθες είχα φορτίσει κανονικά το φορητούλι. Σήμερα πάω να το ανοίξω και τίποτα, δοκίμασα να το βάλω στο ρεύμα και δούλεψε. Στο σημείο της μπαταρίας εδειχνε ότι δουέλυε μόνο με ρεύμα αγνοώντας την φόρτιση. Εχε χάρη λέω. Μετά αφού το έκλεισα έλεγξα τη μπαταρία, την αφαίρεσα και την επανατοποθέτησα οπότε δοκίμασα να δω τι εξέλιξη θα έχει με φόρτιση και χωρίς. Δούλεψε κανονικά. Τι να συμβαίνει που δεν εκκινούσε με τίποτα λες και δεν υπήρχε μπαταρία?

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το είχε πάθει και εμένα τη 2η μέρα που το είχα αγοράσει. Πατούσα το power και δεν άνοιγε ενώ ήταν φορτισμένο. Για μια στιγμή τρόμαξα... έβγαλα την μπαταρία και την ξαναέβαλε και δούλεψε κανονικά. Από τότε δεν το έχω ξαναπάθει...

Δημοσ.

Πως κανουμε αναβαθμιση του bios ρε παιδια? Τρεχω το αρχειο και μου βγαζει ενα πινακα με κατι σαν επιλογες. Απο εκει και μετα δεν μπορω να κανω κατι...

Δημοσ.

Απο οτι βλεπω δεν ειναι και τοσο ευκολο να αναβαθμισεις το bios, και μερικοι ειχαν και προβληματα, αλλοι εντελως τιποτα. Ποτε δεν το εχω κανει, αν και θα ηθελα αλλα φοβαμαι μην κολλησω πουθενα. Παντος (και λογικο...) εχει τα θετικα του το να το κανει καποιος.

Δημοσ.

Υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τη RAM του Wind εκτός από το ότι είναι 1024MB; Τι μάρκα είναι, στα πόσα MHz δουλεύει, τι CL έχει;

Δημοσ.

Μια παρατηρηση να κανω , παρατηρω οτι δεν γραφουμε γενικα πολλα εδω, παρατηρω αλλα forum για αλλες συσκευες και γινετε χαμος απο post και αποψεις γενικα. Εκτος αν υπαρχουν και αλλα ελληνικα forum και δεν τα γνωριζω.

• Super Moderators
Δημοσ.
Μια παρατηρηση να κανω , παρατηρω οτι δεν γραφουμε γενικα πολλα εδω, παρατηρω αλλα forum για αλλες συσκευες και γινετε χαμος απο post και αποψεις γενικα. Εκτος αν υπαρχουν και αλλα ελληνικα forum και δεν τα γνωριζω.

Εμείς εδώ δεν μιλάμε πολύ! Λέμε λίγα και καλά!

B)

Δημοσ.

Μόνο που δεν βλέπω μεγάλες διαφορές πέρα απο τις εφαρμογές και παιχνίδια που εγκαθιστούν οι χρήστες, το θέμα ειναι ότι αντέχει άνετα Βίστα...

• Super Moderators
Δημοσ.
Μόνο που δεν βλέπω μεγάλες διαφορές πέρα απο τις εφαρμογές και παιχνίδια που εγκαθιστούν οι χρήστες, το θέμα ειναι ότι αντέχει άνετα Βίστα...

Το "'ανετα" είναι σχετικό! :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...