21century Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Λοιπόν να αναφέρω τώρα κάτι περίεργο. Χθες είχα φορτίσει κανονικά το φορητούλι. Σήμερα πάω να το ανοίξω και τίποτα, δοκίμασα να το βάλω στο ρεύμα και δούλεψε. Στο σημείο της μπαταρίας εδειχνε ότι δουέλυε μόνο με ρεύμα αγνοώντας την φόρτιση. Εχε χάρη λέω. Μετά αφού το έκλεισα έλεγξα τη μπαταρία, την αφαίρεσα και την επανατοποθέτησα οπότε δοκίμασα να δω τι εξέλιξη θα έχει με φόρτιση και χωρίς. Δούλεψε κανονικά. Τι να συμβαίνει που δεν εκκινούσε με τίποτα λες και δεν υπήρχε μπαταρία?
panospc Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Το είχε πάθει και εμένα τη 2η μέρα που το είχα αγοράσει. Πατούσα το power και δεν άνοιγε ενώ ήταν φορτισμένο. Για μια στιγμή τρόμαξα... έβγαλα την μπαταρία και την ξαναέβαλε και δούλεψε κανονικά. Από τότε δεν το έχω ξαναπάθει...
jimakos75 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Πως κανουμε αναβαθμιση του bios ρε παιδια? Τρεχω το αρχειο και μου βγαζει ενα πινακα με κατι σαν επιλογες. Απο εκει και μετα δεν μπορω να κανω κατι...
heyou Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Πως κανουμε αναβαθμιση του bios ρε παιδια? Τρεχω το αρχειο και μου βγαζει ενα πινακα με κατι σαν επιλογες. Απο εκει και μετα δεν μπορω να κανω κατι... http://forums.msiwind.net/post32444.html#p32444
jimakos75 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Απο οτι βλεπω δεν ειναι και τοσο ευκολο να αναβαθμισεις το bios, και μερικοι ειχαν και προβληματα, αλλοι εντελως τιποτα. Ποτε δεν το εχω κανει, αν και θα ηθελα αλλα φοβαμαι μην κολλησω πουθενα. Παντος (και λογικο...) εχει τα θετικα του το να το κανει καποιος.
mad5381 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Η κάρτα γραφικών του λέει τίποτα ή απλά υπάρχει;
heyou Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Kάτι λέει. Αν ψάξεις σε αυτο το τοπικ θα βρεις και ποια παιχνιδια μπορει να παιξει (παλια κυριως).
kotetsi Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τη RAM του Wind εκτός από το ότι είναι 1024MB; Τι μάρκα είναι, στα πόσα MHz δουλεύει, τι CL έχει;
jimakos75 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Μια παρατηρηση να κανω , παρατηρω οτι δεν γραφουμε γενικα πολλα εδω, παρατηρω αλλα forum για αλλες συσκευες και γινετε χαμος απο post και αποψεις γενικα. Εκτος αν υπαρχουν και αλλα ελληνικα forum και δεν τα γνωριζω.
jimakos75 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Για αυτα που γραφω πιο πανω...δειτε αυτο το forum αν και ξενο. http://forums.msiwind.net/ Χαμος... ετσι θα ηθελα να ειμαστε και εμεις εδω.
S2Katana Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Φίλε jimakos75, διαβάζοντας το φόρουμ εκείνο, έχουν μείνει ευχαριστημένοι από το Wind?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Μια παρατηρηση να κανω , παρατηρω οτι δεν γραφουμε γενικα πολλα εδω, παρατηρω αλλα forum για αλλες συσκευες και γινετε χαμος απο post και αποψεις γενικα. Εκτος αν υπαρχουν και αλλα ελληνικα forum και δεν τα γνωριζω. Εμείς εδώ δεν μιλάμε πολύ! Λέμε λίγα και καλά!
21century Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Μόνο που δεν βλέπω μεγάλες διαφορές πέρα απο τις εφαρμογές και παιχνίδια που εγκαθιστούν οι χρήστες, το θέμα ειναι ότι αντέχει άνετα Βίστα...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Μόνο που δεν βλέπω μεγάλες διαφορές πέρα απο τις εφαρμογές και παιχνίδια που εγκαθιστούν οι χρήστες, το θέμα ειναι ότι αντέχει άνετα Βίστα... Το "'ανετα" είναι σχετικό!
jimakos75 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Εμείς εδώ δεν μιλάμε πολύ! Λέμε λίγα και καλά! Παρεξηγηθηκες....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.