Προς το περιεχόμενο

msi wind - ήρθε!!

mandreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το pda4u έφερε πάλι stock αλλά πολύ ακριβό.Απο την στιγμή που όλοι το δίνουν 399? εσύ πώς πουλάς με 485?.Πολύ κρίμα γιατί έχει την πολύ καλή εγγύηση 0 pixel για 30 μέρες και θα το προτιμούσαν πολλοί γιαυτό.

Αυτό ακριβώς το πράγμα με εκνευρίζει.

Μα καλά, για ηλίθιους μας περνάνε?Ακόμη και να καίγομαι, θα το παραγγείλω από εξωτερικό!:mad:

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τελικά όσοι προλαβαμε και τό πήραμε με 399 ευρώ ήταν πολύ καλή λύση, ωστόσο εδώ περα θέλουν να βγάλουν κέρδος 100 τα εκατό οποτε μια έρευνα αγοράς αξίζει τον κόπο...

Δημοσ.

Παιδες πήγα Carrefour Χαλανδρίου στην Κηφισιας αλλα τιποτα!Ρωτησα κιολας και υπαλληλους και κανενας δεν ηξερε κατι τετοιο...!Ή η πηγη δεν ηταν εγκυρη ή εγω τυφλος και οι υπαλληλοι ασχετοι!!!

Δημοσ.

Δεν ξερω τι διαθεσιμοτητα εχουν τα multirama για το δικο τους ht xpress book, αλλα αν υπαρχει γιατι δεν αγοραζεις το παραπανω? στην ουσια ειναι το ιδιο πραγμα και παιρνεις μεγαλυτερο δισκο και εγγυηση και το παιρνεις με 399 ευρω.

Δημοσ.
Κατά τη γνώμη σας ποιο αξίζει να πάρει κανείς τώρα;

Multirama, MSI ή ACER ASPIRE ONE 150 από Expansys (έχω εταιρικό ΑΦΜ).

Η δικη μου αποψη ειναι να παρεις του multirama. Το εχω εδω και 2 εβδομαδες και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Λεω σημερα να του βαλω και 1 GB DDR2 παραπανω χωρις κοστος τοποθετησης και χωρις χασιμο της εγγυησης με 19 ευρω.

Δημοσ.
Η δικη μου αποψη ειναι να παρεις του multirama. Το εχω εδω και 2 εβδομαδες και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Λεω σημερα να του βαλω και 1 GB DDR2 παραπανω χωρις κοστος τοποθετησης και χωρις χασιμο της εγγυησης με 19 ευρω.

To Multirama βγαίνει στα 399, το ίδιο και το MSI, αλλά το ACER βγαίνει στα 310 περίπου (από expansys και με εταιρικό ΑΦΜ).

Δημοσ.
To Multirama βγαίνει στα 399, το ίδιο και το MSI, αλλά το ACER βγαίνει στα 310 περίπου (από expansys και με εταιρικό ΑΦΜ).

Αν σε βολευει η λιγο μικροτερη οθονη του ο μικροτερος δισκος και η μικροτερη εγγυηση εν σχεση με αυτο του multirama, παρτο.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...