Προς το περιεχόμενο

msi wind - ήρθε!!

mandreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πήρα κι' εγώ. Λίγες ώρες που το περιεργάζομαι μου έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις μέχρι τώρα... Ωραία φωτεινή οθόνη και ταχύτητο στην απόκριση χωρίς βεβαια να έχω βάλει αρκετά προγράμματα ακόμη. Του έβαλα να παίξει και ένα hd video σε 720p με το media player classic και το παίζει άψογα χωρίς κολλήματα... Αυτό που με απασχολεί τώρα είναι να δουλεύει κατευθειαν από την πρίζα.

Υπάρχει τρόπος ενώ είναι συνδεμένο στην πρίζα και η μπαταρία κουμπωμένη επάνω να μην φορτίζει; Η έστω κάποια πατέντα ώστε να μην κάνει επαφή η μπαταρία;

Μπορεί να το έχω κυρίως στην πρίζα αλλά δεν θέλω κι' ολας να καταστρέψω την μπαταρία και να μου κρατάει μετά 10 λεπτά... γιατί μια στο τόσο μπορεί να χρειαστεί να το πάρω εκτός σπιτιού...

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν λέει χωρίς μπαταρία γιατί δεν είναι ωραίο αισθητικά και θα μπάζει σκόνη μέσα. Αν βάλω κανένα κομμάτι χαρτάκι η ναϋλον στις επαφές της μπαταρίας λέτε να είναι οκ;

Δημοσ.

ναι λογικά μια χαρά θα είναι

κάτι άσχετο το 1Gb ram που έχει το έχει onboard το γλυκοκοιτάζω και εγώ αλλά δεν θα μείνε με 1Gb σίγουρα έλεγα μπας και αντέχει 2χ2 Gb

Δημοσ.

Το είδα σήμερα στο Multirama στη Στουρνάρη και το ερωτεύθηκα.Είχα πάει για άλλο λόγο και ευτυχώς εξαντλήθηκε για σήμερα, γιατί δε μπορούσα να αντισταθώ θα το αγόραζα.

Έτρεχε XP άνοιγε office 2007 τρομερά γρήγορα.Η τιμή του είναι πολλή καλύτερη απο ότι περίμενα να έρθει στην Ελλάδα 399 Ευρώ (υπολόγιζα γύρω στα 500-550) οπότε σύντομα λέω να το χτυπήσω.

Η οθόνη είναι άψογη και με βάρος 1 κιλό το έχεις παντού μαζί σου.

Όποιος έχει κάποιο στατιστικό για πραγματική αντοχή μπαταρίας (με χρήση internet κυρίως) ας μας το καταθέσει.

Ο πωλητης μου είπε οτι και τα multirama θα φέρουν ένα αντίστοιχο με τη φίρμα τους άμεσα(βρήκαν σκαρί στην Κίνα) και θα βάλουν λίγο καλύτερα χαρακτηριστικά ίσως, αλλά με Atom πάλι.

Επίσης το επιπλέον 1 gb το χρεώνουν 22 ευρώ χωρίς την εργασία (σιγά την εργασία).

Πάντως με κανένα 320gb σκληρό και 2 ή 4 giga(παίρνει 4?) θα είναι τρελλό μηχάνημα να στήσεις 3-4 vmware.

Μόνο ένα ελάττωμα έχει

Δεν τρέχει MacOsX επίσημα (γιατί ανεπίσημα...)

Ας μπει στο χορό των 300-500 ευρώ και η apple με κάτι αντίστοιχο επιτέλους.

Δημοσ.

εγώ θέλω κάποιος να μου πει οτι θα παίρνει 4Gb μετά το χτύπησα και του πετάω και έναν ocz core ssd 32Gb πάνω και θα πετάει το μηχανάκι

Δημοσ.

Memory

This laptop is installed with 1 GB of DDR2 RAM, which has a top-of-class 667 MHz speed. It can be expanded to a maximum of 2 GB. To receive the faster data transfer benefits of the dual-channel DDR2 RAM, any RAM additions require memory modules of same capacity and clockspeed.

Δημοσ.

Κι εγώ είμαι με το ένα χέρι στην τσέπη είμαι...

+ Τώρα καλοκαιράκι είναι και ιδανικές οι συνθήκες για ultra portability. Σκέφτομαι επίσης το ενδεχόμενο καθυστέρησης των 6 cell.

- Από την άλλη αν το αγοράσω τώρα και δω τον Σεπτέμβριο το 6άρι στην ίδια ή χαμηλότερη τιμή θα χτυπήσω κόκκινα.

Όσο για τα επερχόμενα μοντέλα των άλλων κατασκευαστών πιστεύω δεν θα έχουν το ίδιο value for money.

Της LG η MSI θα το φτιάξει, ο Dell πιστεύω θα διατηρήσει μια A διαφορά τιμής απλά και μόνο για το prestige και της Gigabyte αν θυμάμαι καλά δεν μου γέμιζε το μάτι.

Custom rip-offs σαν του multirama που ειπώθηκε δεν θα εμπιστευούμουν, όσο για ανανεωμένο HP καλό 2009.

Ελπίζω να μπορέσω να συγκρατηθώ όσο περιμένουμε τις 6 κυψέλες.

Δημοσ.

εγώ θα το πάρω τώρα μάλλον και απλά θα αλλάξω μπαταρίες μόνος μου με μεγαλύτερα mhA και θα τελειώνει και το θέμα τις μπαταρίας απλά περιμένω να το φέρουν σε άσπρο :P

Δημοσ.
εγώ θα το πάρω τώρα μάλλον και απλά θα αλλάξω μπαταρίες μόνος μου με μεγαλύτερα mhA και θα τελειώνει και το θέμα τις μπαταρίας απλά περιμένω να το φέρουν σε άσπρο :P

Συμφωνώ :-D

Δημοσ.

Μεχρι και η Σονυ ετοιμαζει αντίστοιχο μοντέλο όπως και η LG ακόμα και η Dell..οπότε έχουμε πολλές επιλογές, αν το έχουν τα μούλτι θα παω να το δω απο κοντά..

Δημοσ.

Πως θα αλλάξεις την μπαταρία ρε Πάνο ? Νομίζω ενσωματωμένη είναι. Θα χάσεις εγγύηση έτσι :S

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...