kostask1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 μισό λεπτό. από τι στιγμή που άνοιξα το λαπτοπ και τρύπησα και το χαρτάκι που είναι κολλημένο στην μια βίδα δεν χάνετε η εγγύηση???
JIMBOAthens Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Aν το έσκισες ναι χάνεται. Θα έπρεπε να προσπαθήσεις να το ξεκολλήσεις κάπως...
panos2000gr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Τόσα τους λείπουν? Έλεος... http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=10828
giorgos_g Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Τόσα τους λείπουν? Έλεος... http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=10828 ρε δεν πάνε καλά... έλεος
JIMBOAthens Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Τελική τιμή ?629??????? Είναι καλά οι άνθρωποι? Έλεος... Μήπως να κάνουμε καμιά καταγγελιούλα στο ΙΝΚΑ για αισχροκέρδια?
kostask1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Aν το έσκισες ναι χάνεται. Θα έπρεπε να προσπαθήσεις να το ξεκολλήσεις κάπως... δύσκολο έως απίθανο να το ξεκολλήσεις... το παίδεψα αλλά άδικος κόπος... πες μου ότι το ξεκόλλησες με κάποιο τρόπο να αρχίσω να βαράω κουτουλιές στον τοίχο...
giorgos_g Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 δύσκολο έως απίθανο να το ξεκολλήσεις...το παίδεψα αλλά άδικος κόπος... πες μου ότι το ξεκόλλησες με κάποιο τρόπο να αρχίσω να βαράω κουτουλιές στον τοίχο... και τι σου φταίει ο τοίχος? :lol:
JIMBOAthens Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 πες μου ότι το ξεκόλλησες με κάποιο τρόπο να αρχίσω να βαράω κουτουλιές στον τοίχο... Και όμως υπάρχει τρόπος. Τα παλιά τα χρόνια τον εφάρμοζαν για να ξεκολλήσουν φάκελλο και να δουν το περιεχόμενο χωρίς να τους αντιληφθούν. Με αρκετό ατμό (βράσε νεράκι σε μια κατσαρόλα) το βάζεις για μερικά λεπτά, μαλακώνει από την υγρασία και μετά μπορείς να το αφαιρέσεις...
kostask1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 ok μισό .... έχω να γκρεμίσω ένα τοίχο...ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ!!!!!!!
jimakos75 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτο με τον ατμο, ...εχεις δικιο. ...το εκανα σε φακελο, αλλα στο φορητο, η υγρασια.... δεν ειναι για να παιζεις.
JIMBOAthens Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Συμφωνώ. Μόλις τελειώσεις λοιπόν πιστολάκι μαλλιών σε χαμηλή ταχύτητα και δεν μένει σταγόνα από υγρασία... P.S.: A ρε αθάνατοι Ελληνάρες με τις πατέντες μας!
kostask1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 να σου την αλήθεια πέρασε μια από το μυαλό μου αλλά και εγώ φοβήθηκα μη τα κάνω μούσκεμα... να σε ρωτήσω...εσύ το ξεκόλλησες με αυτόν τον τρόπο? και το χαρτάκι έμεινε αναλλοίωτο??
jimakos75 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω δεν το εχω κανει στο φορητο αλλα πολλες φορες σε φακελο. Γινετε οπως λεει το παιδι πριν αλλα αν παει υγρασια μεσα, υπαρχουν εξαρτηματα τα οποια κρατουν ηλεκτρικη ενεργεια υπεραρκετη για να κενει βραχυκυκλωμα και χωρις την μπαταρια συνδεδεμενη.
JIMBOAthens Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά το είχα κάνει σε desktop και μου είχαν βγει τα χέρια να το κρατάω lol... Για το θέμα της υγρασίας έχετε απόλυτο δίκιο γι'αυτό και παίρνουμε κάποιες προφυλάξεις: π.χ. θα τυλίξουμε όλο το netbook με κάποιο πλαστικό σε 2-3 στρώσεις (σαν την πλαστική μεμβράνη που σκεπάζουν τα φαγητά) αφήνοντας ακάλυπτο μόνο το τμήμα στο οποίο υπάρχει το αυτοκόλλητο. Δεν προστατεύεται βέβαια 100% αλλά περιορίζεις αρκετά την υγρασία να το διαπεράσει...
jimakos75 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Μια που αγορασα tv tuner σκεφτηκα να βλεπω τηλεοραση στο αμαξι. Υπαρχει φορτιστης αυτοκινητου για την μπαταρια που εχουμε? # Πλήκτρο Dynamic Overclocking/Downclocking (MSI TurboDrive Engine), για καλύτερες επιδόσεις (σε λειτουργία AC) ή μεγαλύτερη αυτονομία (σε λειτουργία μπαταρίας) .Που ειναι αυτο το κουμπι???????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.