Προς το περιεχόμενο

msi wind - ήρθε!!

mandreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μισό λεπτό.

από τι στιγμή που άνοιξα το λαπτοπ και τρύπησα και το χαρτάκι που είναι κολλημένο στην μια βίδα δεν χάνετε η εγγύηση???

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Aν το έσκισες ναι χάνεται. Θα έπρεπε να προσπαθήσεις να το ξεκολλήσεις κάπως...

δύσκολο έως απίθανο να το ξεκολλήσεις...

το παίδεψα αλλά άδικος κόπος...

πες μου ότι το ξεκόλλησες με κάποιο τρόπο να αρχίσω να βαράω κουτουλιές στον τοίχο...

Δημοσ.
δύσκολο έως απίθανο να το ξεκολλήσεις...

το παίδεψα αλλά άδικος κόπος...

πες μου ότι το ξεκόλλησες με κάποιο τρόπο να αρχίσω να βαράω κουτουλιές στον τοίχο...

και τι σου φταίει ο τοίχος? :-D:lol:

Δημοσ.

Και όμως υπάρχει τρόπος. Τα παλιά τα χρόνια τον εφάρμοζαν για να ξεκολλήσουν φάκελλο και να δουν το περιεχόμενο χωρίς να τους αντιληφθούν.

Με αρκετό ατμό (βράσε νεράκι σε μια κατσαρόλα) το βάζεις για μερικά λεπτά, μαλακώνει από την υγρασία και μετά μπορείς να το αφαιρέσεις...

Δημοσ.

Συμφωνώ. Μόλις τελειώσεις λοιπόν πιστολάκι μαλλιών σε χαμηλή ταχύτητα και δεν μένει σταγόνα από υγρασία...

P.S.: A ρε αθάνατοι Ελληνάρες με τις πατέντες μας!

Δημοσ.

να σου την αλήθεια πέρασε μια από το μυαλό μου αλλά και εγώ φοβήθηκα μη τα κάνω μούσκεμα...

να σε ρωτήσω...εσύ το ξεκόλλησες με αυτόν τον τρόπο?

και το χαρτάκι έμεινε αναλλοίωτο??

Δημοσ.

Εγω δεν το εχω κανει στο φορητο αλλα πολλες φορες σε φακελο. Γινετε οπως λεει το παιδι πριν αλλα αν παει υγρασια μεσα, υπαρχουν εξαρτηματα τα οποια κρατουν ηλεκτρικη ενεργεια υπεραρκετη για να κενει βραχυκυκλωμα και χωρις την μπαταρια συνδεδεμενη.

Δημοσ.

Παιδιά το είχα κάνει σε desktop και μου είχαν βγει τα χέρια να το κρατάω lol...

Για το θέμα της υγρασίας έχετε απόλυτο δίκιο γι'αυτό και παίρνουμε κάποιες προφυλάξεις: π.χ. θα τυλίξουμε όλο το netbook με κάποιο πλαστικό σε 2-3 στρώσεις (σαν την πλαστική μεμβράνη που σκεπάζουν τα φαγητά) αφήνοντας ακάλυπτο μόνο το τμήμα στο οποίο υπάρχει το αυτοκόλλητο. Δεν προστατεύεται βέβαια 100% αλλά περιορίζεις αρκετά την υγρασία να το διαπεράσει...

Δημοσ.

Μια που αγορασα tv tuner σκεφτηκα να βλεπω τηλεοραση στο αμαξι. Υπαρχει φορτιστης αυτοκινητου για την μπαταρια που εχουμε?

# Πλήκτρο Dynamic Overclocking/Downclocking (MSI TurboDrive Engine), για καλύτερες επιδόσεις (σε λειτουργία AC) ή μεγαλύτερη αυτονομία (σε λειτουργία μπαταρίας) .Που ειναι αυτο το κουμπι???????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...