Προς το περιεχόμενο

msi wind - ήρθε!!

mandreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τελική τιμή ?629??????? Είναι καλά οι άνθρωποι? Έλεος... Μήπως να κάνουμε καμιά καταγγελιούλα στο ΙΝΚΑ για αισχροκέρδια?

Ε όχι και έτσι...ελευθερη αγορά έχουμε στο φινάλε!!! :-) Απλά το βρίσκω υπερβολικό-παράλογο να πουλάς 60% πάνω από τα κανονικά μαγαζιά όταν είσαι eshop και αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος που θα το έπερνε σε αυτές τις τιμές.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εξαιρετικός λόγος τιμής προς απόδοση

ετσι αναφερει το παραπανω μαγαζι για το msi.

μπορα ειναι και θα περασει.:lol::lol:

Δημοσ.

Η μνήμη αν ξεκολληθεί εύκολα το αυτοκόλλητο μπαίνει πανεύκολα και χρειάζεται να ξεβιδώσεις όλο το σασί του φορητού?

Δημοσ.

όταν πατούσα τα βελάκια πάνω κάτω αριστερά στο πληκτρολόγιο ανεβοκατεβαίνει οι σελίδα.τώρα με το που ανοίγει η σελίδα και πατήσω το κάτω βελάκι φτάνει στο τέλος της σελίδας με τι μια.ξέρουμε πως αλλάζει αυτό???

Δημοσ.
Εγω δεν το εχω κανει στο φορητο αλλα πολλες φορες σε φακελο. Γινετε οπως λεει το παιδι πριν αλλα αν παει υγρασια μεσα, υπαρχουν εξαρτηματα τα οποια κρατουν ηλεκτρικη ενεργεια υπεραρκετη για να κενει βραχυκυκλωμα και χωρις την μπαταρια συνδεδεμενη.

Η κολα των φακελων ειναι ετσι φτιαγμενη ωστε να κολαει με σαλιο, διαλυεται στο νερο.

Το αυτοκολητο της εγγυησης των laptop δε νομιζω να το κολανε οι κινεζοι με σαλιο για να μπορεις να το ξεκολισεις με υδρατμους. Εχει αλλου ειδους κολα

Δημοσ.
Η κολα των φακελων ειναι ετσι φτιαγμενη ωστε να κολαει με σαλιο, διαλυεται στο νερο.

Το αυτοκολητο της εγγυησης των laptop δε νομιζω να το κολανε οι κινεζοι με σαλιο για να μπορεις να το ξεκολισεις με υδρατμους. Εχει αλλου ειδους κολα

Επαναλαμβανω πως εγω δεν το εχω δοκιμασει στο φορητο μας. μονο σε φακελο.

Δημοσ.
Και εγώ όπως έχω διευκρινήσει πιο πάνω σε desktop tower όπου ήταν κολλημένο στα μεταλλικά του μέρη...

Α τοτε λαθος μου δεν προσεξα καλα που ελεγες για desktop tower , sorry

Δημοσ.

Απο θεμα μπαταριας υπαρχει τιποτα νεοτερο? επεισης καρτα δικτιου Ν μπορουμε να βαλουμε και αν βοηθα στο να πιανουμε καλυτερα τα δικτυα και τελος απο θεμα gps, τι γνωριζεται? εχουμε την δυνατοτητα να βαλουμε εσωτερικα δεκτη ?

Δημοσ.
Απο θεμα μπαταριας υπαρχει τιποτα νεοτερο? επεισης καρτα δικτιου Ν μπορουμε να βαλουμε και αν βοηθα στο να πιανουμε καλυτερα τα δικτυα και τελος απο θεμα gps, τι γνωριζεται? εχουμε την δυνατοτητα να βαλουμε εσωτερικα δεκτη ?

θα βγει το you120 μη τρελαίνεσαι υπομονή:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...