panos2000gr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Τελική τιμή ?629??????? Είναι καλά οι άνθρωποι? Έλεος... Μήπως να κάνουμε καμιά καταγγελιούλα στο ΙΝΚΑ για αισχροκέρδια? Ε όχι και έτσι...ελευθερη αγορά έχουμε στο φινάλε!!! Απλά το βρίσκω υπερβολικό-παράλογο να πουλάς 60% πάνω από τα κανονικά μαγαζιά όταν είσαι eshop και αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος που θα το έπερνε σε αυτές τις τιμές.
akalos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Εξαιρετικός λόγος τιμής προς απόδοση ετσι αναφερει το παραπανω μαγαζι για το msi. μπορα ειναι και θα περασει.:lol:
21century Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Η μνήμη αν ξεκολληθεί εύκολα το αυτοκόλλητο μπαίνει πανεύκολα και χρειάζεται να ξεβιδώσεις όλο το σασί του φορητού?
kostask1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 όταν πατούσα τα βελάκια πάνω κάτω αριστερά στο πληκτρολόγιο ανεβοκατεβαίνει οι σελίδα.τώρα με το που ανοίγει η σελίδα και πατήσω το κάτω βελάκι φτάνει στο τέλος της σελίδας με τι μια.ξέρουμε πως αλλάζει αυτό???
Radiatedsoul Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Εγω δεν το εχω κανει στο φορητο αλλα πολλες φορες σε φακελο. Γινετε οπως λεει το παιδι πριν αλλα αν παει υγρασια μεσα, υπαρχουν εξαρτηματα τα οποια κρατουν ηλεκτρικη ενεργεια υπεραρκετη για να κενει βραχυκυκλωμα και χωρις την μπαταρια συνδεδεμενη. Η κολα των φακελων ειναι ετσι φτιαγμενη ωστε να κολαει με σαλιο, διαλυεται στο νερο. Το αυτοκολητο της εγγυησης των laptop δε νομιζω να το κολανε οι κινεζοι με σαλιο για να μπορεις να το ξεκολισεις με υδρατμους. Εχει αλλου ειδους κολα
jimakos75 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Η κολα των φακελων ειναι ετσι φτιαγμενη ωστε να κολαει με σαλιο, διαλυεται στο νερο. Το αυτοκολητο της εγγυησης των laptop δε νομιζω να το κολανε οι κινεζοι με σαλιο για να μπορεις να το ξεκολισεις με υδρατμους. Εχει αλλου ειδους κολα Επαναλαμβανω πως εγω δεν το εχω δοκιμασει στο φορητο μας. μονο σε φακελο.
JIMBOAthens Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Και εγώ όπως έχω διευκρινήσει πιο πάνω σε desktop tower όπου ήταν κολλημένο στα μεταλλικά του μέρη...
jimakos75 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Και εγώ όπως έχω διευκρινήσει πιο πάνω σε desktop tower όπου ήταν κολλημένο στα μεταλλικά του μέρη... Α τοτε λαθος μου δεν προσεξα καλα που ελεγες για desktop tower , sorry
orfeas76 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 στα multirama με 120GB = 419ευρώ και με 160GB = 439ευρώ Φαντάζομαι με την 3cell μπαταρία είναι και τα δυο
jimakos75 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Απο θεμα μπαταριας υπαρχει τιποτα νεοτερο? επεισης καρτα δικτιου Ν μπορουμε να βαλουμε και αν βοηθα στο να πιανουμε καλυτερα τα δικτυα και τελος απο θεμα gps, τι γνωριζεται? εχουμε την δυνατοτητα να βαλουμε εσωτερικα δεκτη ?
jimakos75 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Κανενας δεν γραφει εδω? καποιος... κατι τουλαχιστον... forum ειμαστε!!!!
aldon Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 ειδα έφεραν σε άσπρο στο eshop αλλα ακόμη με την μικρή μπαταρία...
FarCry Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Απο θεμα μπαταριας υπαρχει τιποτα νεοτερο? επεισης καρτα δικτιου Ν μπορουμε να βαλουμε και αν βοηθα στο να πιανουμε καλυτερα τα δικτυα και τελος απο θεμα gps, τι γνωριζεται? εχουμε την δυνατοτητα να βαλουμε εσωτερικα δεκτη ? θα βγει το you120 μη τρελαίνεσαι υπομονή
Ozone Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 http://gizmodo.com/5061025/a-first-look-at-the-msi-wind-2-u120
jimakos75 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Θελω μεγαλυτερη μπαταρια !!!! Κανενα νεο....?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.