Προς το περιεχόμενο

msi wind - ήρθε!!

mandreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μπορεις σε παρακαλω να τρεξεις το Orthos Stress Prime 2004 και να διαλεξεις BLEND TEST και να δεις αν θα σου κολλησει μετα απο μερικα λεπτα? Μου βγαζει error μετα απο λιγο...

Να το λινκ http://www.techpowerup.com/downloads/385a/orthos_exe_20060420.cab

Κι' αυτό το test μια χαρά το βγάζει.

Το έτρεξα 6 λεπτά και δεν μου έβγαλε κανένα πρόβλημα.

Σου ανεβάζω 2 screenshots: ένα όσο έτρεχε και ένα όταν το σταμάτησα.

.

post-113749-129062985228_thumb.jpg

post-113749-12906298523_thumb.jpg

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μα αυτό πάει ανάλογα την μνήμη που εχει onboard,για αυτό υπόθετω δεν πάνε όλα 24% έμενα πήγαινε όταν έβαλα την δεύτερη μεχρ 16%,8 διαφορετικά είδη βάζουν από τι είδα.

Δημοσ.
Σύμφωνα με το Power Status που διάβασε το Everest έχεις μπαταρία με χωρητικότητα 81,352/11.1 = 7,329 mAh, που σημαίνει ότι έχει κατασκευαστεί με cells των 2,443 mAh που μάλλον με παραπέμπει στις ανοχές κυψέλης 2,400 mAh (δηλ. Oνομαστική Xωρητικότητα Mπαταρίας 7,200 mAh)

Ρε θηρίο, τι έχεις κάνει και έχεις Discharge Rate μόνο 9,035 mWatt?

Με αυτό το rate, τι την ήθελες την μεγάλη μπαταρία?

Και με μπαταρία από περίπτερο βολευόσουν.

.

Χαχαχαχαχαχαχα

Δεν έκανα τίποτα, λάθος τα λέει το everest ή πραγματικά καλό είναι αυτό;

Δημοσ.

Όσον αφορά τις μνήμες, ας πω κι εγώ την δική μου εμπειρία: αγόρασα πριν από μερικές ημέρες την OCZ 2GB στα 800MHz, λόγω κυρίως των σχολίων που διάβασα εδώ. Έβαλα και το τελευταίο Bios, και έκανα το 1ο μου πείραμα με overclock στο 15%. Αποτέλεσμα: με το που πάτησα FN+F10* το μηχάνημα κόλλησε.

(* υποθέτω πως με FN+F10 ενεργοποιείται το overclock.. εεε; )

Συμπέρασμα: "κι αν σου κάτσει".. κοινώς, είναι joker το θέμα. Δεν ξέρω αν παίζει το σενάριο η OCZ να χρησιμοποιεί διαφορετικά chips σε ίδια μοντέλα μνήμης, σίγουρα(??) όμως παίζει και το άλλο σενάριο, να μην είναι δηλαδή όλοι οι Atom το ίδιο overclockable. Εξάλλου αυτό το γράφει και στο bios..

Μα αυτό πάει ανάλογα την μνήμη που εχει onboard,για αυτό υπόθετω δεν πάνε όλα 24% έμενα πήγαινε όταν έβαλα την δεύτερη μεχρ 16%,8 διαφορετικά είδη βάζουν από τι είδα.

Στην περίπτωση μας (2GB OCZ) μιλάμε για 1 στικάκι των 2GB, που σημαίνει ότι η onboard μνήμη έχει απενεργοποιηθεί. Άρα κάτι άλλο ευθύνεται για τα διαφορετικά αποτελέσματα που έχουμε όλοι μας (άλλος πάει στο 24%, άλλος στο 15% κι εγώ μέχρι 8% μόνο)

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι να πω ....

Στα χέρια μου έχουν πέσει 2 Wind: το πρώτο το πήρα τον Αύγουστο μόλις πρωτοκυκλοφόρησαν στην Ελλάδα και το άλλο τα Χριστούγεννα.

Το πρώτο πήγε άδοξα γιατί το έκαψα με τροποποιήσεις που προσπάθησα να κάνω και έκανα κολλήσεις πάνω στην motherboard, και έτσι αναγκάστηκα να αγοράσω το δεύτερο.

Και τα δύο μου δούλεψαν άψογα με 24% overclocking, τόσο με τις on-board μνήμες μόνες τους, όσο και με διάφορα SODIMMs που πειραματίστηκα.

Πειραματίστηκα μάλιστα τόσο με συνδιασμούς on-board + 1Gb SODIMMs, όσο και με 2 Gb SODIMMs μόνα τους.

Κατέληξα στις OCZ στα 800 MHz, γιατί ήταν ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην Ελληνική αγορά σήμερα σπό άποψη προδιαγραφών, και γιατί δεν ανέβαζαν σχεδόν καθόλου θερμοκρασία στα 2 GHz (με ανοικτό καπάκι του Wind για να μπορώ να μετρώ, μέγιστη θερμοκρασία ~40οC).

Δεδομένων των εμπειριών σας, αυτό που τείνω να πιστέψω είναι ότι μάλλον πρόκειται για πρόβλημα του επεξεργαστή.

Όπως είναι γνωστό, οι δυνατότητες υπερχρονισμού ενός επεξεργαστή είναι στατιστικό μέγεθος.

Σε μία παρτίδα παραγωγής, κάποιο μικρό ποσοστό θα έχει μεγάλες ικανότητες υπερχρονισμού, κάποιο μικρό ποσοστό δεν θα μπορεί να υπερχρονιστεί καθόλου, και η πλειοψηφία θα έχει μέτριες δυνατότητες υπερχρονισμού.

Τώρα που το σκέφτομαι, ίσως γι' αυτό το λόγο η MSI να έβαλε στο BIOS 3 βήματα ρυθμίσεων: για να μπορεί να υπερχρονίσει ο καθένας όπου τον παίρνει ο επεξεργαστής του.

Διαφορετικά, αν όλοι μπορούσαν να υπερχρονίσουν στο 24%, γιατί να επέλεγε κάποιος το 8% ή το 16%?

.

Δημοσ.

Φίλε kleidokratwr

Επειδή πάει καιρός πραγματικά δεν θυμάμαι τι έκανα.Νομίζω υπήρχε ένα κουμπί τελέιως αριστέρα που έκανε όλη την δουλειά.Επειδή δεν το έχω μπροστά μου το netbook θα σου πω το βράδυ.

-----Προστέθηκε 8/2/2009 στις 04 : 42 : 36-----

Λοιπόν το κοίταξα.Δεξιά το νούμερο που βλέπεις (SN9C230 0.0.4.21-M06D1G) είναι το firmware της κάμερας.Εχεις 4 κομβία από επάνω.Πατάς το PROG και αναβαθμίζει το firware.Στο τέλος τα δύο νούμερα δεξιά (της κάμερας και το προς αναβάθμιση firm) πρέπει να είναι τα ίδια.Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε να είναι πιο απλό αλλά τζαπόνια είναι αυτά (ή κάτι τέτοιο).SONIX λέγεται το πρόγραμμα διαχείρισης.Αντε βγάλε άκρη.

Δημοσ.

Σχετικά με την κάμερα υπάρχει αναβάθμιση απο την πρώτη στιγμή που πηρα το φορητούλι, απο εκει και πέρα χρειάζεται προσοχή στην εγκατάσταση και μπορεις να περάσεις απο πάνω τους 'οδηγούς'...

Δημοσ.

Παιδια εχετε δοκιμασει να βαλετε USB TV Tuner? Δοκιμασα ενα της Gigabyte που ειχα και δυστυχως δεν το αντεχει το λαπτοπ, το δειχνει διακεκομενα. Μπορουμε να κανουμε τιποτα, εχει δοκιμασει κανεις? Ισως κανεναν optimized driver για τον atom?

Δοκιμασα και με overclock στα 15% που μπορω (στα 24% ειπαμε κολλαει το δικο μου) και δεν ειδα βελτιωση, δεν ξερω αν στα 24% παει καλυτερα αλλα δεν το νομιζω...)

Δημοσ.
Παιδια εχετε δοκιμασει να βαλετε USB TV Tuner? Δοκιμασα ενα της Gigabyte που ειχα και δυστυχως δεν το αντεχει το λαπτοπ, το δειχνει διακεκομενα. Μπορουμε να κανουμε τιποτα, εχει δοκιμασει κανεις? Ισως κανεναν optimized driver για τον atom?

Δοκιμασα και με overclock στα 15% που μπορω (στα 24% ειπαμε κολλαει το δικο μου) και δεν ειδα βελτιωση, δεν ξερω αν στα 24% παει καλυτερα αλλα δεν το νομιζω...)[/QU

Προσωπικα δεν εχω καποιο προβλημα με το usb tv tuner και ειναι απο τα πολυ καλα και ακριβα.

Εχω γραψει σχετικα με αυτο λιγο πιο παλια.

Δεν πιστευω να ειναι θεμα driver for atom.

Αλλα τι εννοεις λεγοντας driver για τον Ατομ.......?

Δημοσ.

Οταν λεω driver για atom, εννοω για την πλατφορμα με atom, κοινως για τα netbook αν εχει βγει καποιος driver για τα USB TV Tuner που να βελτιστοποιει τις επιδοσεις μιας και η οθονη ειναι μικρη και αρα μπορουν να γινουν καποιες επεμβασεις. Δηλαδη εσυ στα 1.6Mhz βλεπεις ανετα με το USB TV Tuner? Με ποιο προγραμμα βλεπεις τηλεοραση? Εγω εχω βαλει το CyberLink PowerCinema, μηπως τελικα αυτο ειναι βαρυ? Καποιο αλλο να δοκιμασω? Οχι οτι καιγομαι να δουλεψει, αλλα καλο θα ηταν να εχω την επιλογη αν ποτε το χρειαστω...

Δημοσ.
Παιδια εχετε δοκιμασει να βαλετε USB TV Tuner? Δοκιμασα ενα της Gigabyte που ειχα και δυστυχως δεν το αντεχει το λαπτοπ' date=' το δειχνει διακεκομενα. Μπορουμε να κανουμε τιποτα, εχει δοκιμασει κανεις? Ισως κανεναν optimized driver για τον atom?

Δοκιμασα και με overclock στα 15% που μπορω (στα 24% ειπαμε κολλαει το δικο μου) και δεν ειδα βελτιωση, δεν ξερω αν στα 24% παει καλυτερα αλλα δεν το νομιζω...)[/QU

Προσωπικα δεν εχω καποιο προβλημα με το usb tv tuner και ειναι απο τα πολυ καλα και ακριβα.

Εχω γραψει σχετικα με αυτο λιγο πιο παλια.

Δεν πιστευω να ειναι θεμα driver for atom.

Αλλα τι εννοεις λεγοντας driver για τον Ατομ.......?[/quote']

Πιο μοντέλο δοκίμασες .

Εγώ έχω αυτό Gigabyte Tv Tuner USB HYBRID TV 8000

και παίζει μια χαρά

Δημοσ.

Πιο μοντέλο δοκίμασες .

Εγώ έχω αυτό Gigabyte Tv Tuner USB HYBRID TV 8000

και παίζει μια χαρά

Αυτο εχω. Με ποιο προγραμμα το χρησιμοποιεις? Επειδη εχω σκετη την συσκευη χωρις drivers προγραμματα κτλ, ποιον driver εβαλες και με ποιο προγραμμα βλεπεις τηλεοραση? Ευχαριστω.

Δημοσ.

Σήμερα κυκλοφορούν cells των 2,600 mAh. Επομένως η χωρητικότητα μιας μπαταρίας 6-cells αναμένεται είναι 2x2,600=5,200 mAh.

εδω κανεις λαθος γιατι το 1000ΗΕ εχει μπαταρια 6 cells 8700mah ;)

Battery: 7.2v 8700mAh 6-cell 63Wh battery
αρα αυτο μας κανει 2x4350mah με τη δικη λογικη :P

With the screen brightness set to 60%, wireless active, and processor set to auto it stayed on for 7 hours and 36 minutes
holy shit!!!

you can shut off the wireless cards, put it into power saving mode, and lower the brightness all the way and it gets an estimated 9 hours and 20 minutes of battery life.
http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4832&review=asus+eee+pc+1000he
Δημοσ.
εδω κανεις λαθος γιατι το 1000ΗΕ εχει μπαταρια 6 cells 8700mah ;)

αρα αυτο μας κανει 2x4350mah με τη δικη λογικη :P

holy shit!!!

http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4832&review=asus+eee+pc+1000he

H συστοιχία του 1000Η αποτελείται από 2 cells (7,4 Volts) και όχι από 3 Cells (11.1 Volts) όπως του MSI.

Κάνε λοιπόν τους λογαριασμούς για να δεις τι βγάζει σύμφωνα με την δική σου λογική.

.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...