Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση Η/Υ

Giorgos3924

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απ' ότι βλέπω και το NFS Pro Street το παίζει full και οι θερμοκρασίες δεν κουνιούνται!

Μου φαίνετε πως η ATI έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά.

Ο ανεμηστήρας της 4870 σε default ρυθμίσεις πόσες ώρες ζωής έχει??

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους....Καλό χειμώνα ( μια και οι διακοπές για εμένα τελείωσαν :cry::cry::cry:) ....Αποφάσισα να κάνω και εγώ αναβάθμιση..Διάβασα όλο το post και από ότι βλέπω ο φίλος έκανε καλή επιλογή....Θέλω να μου πεις τις εντυπώσεις σου...Δεν ενδιαφέρομαι για κάρτα γραφικών μια και πρόσφατα άλλαξα κάρτα και πήρα την 3870 ( αφου μου κάεικε η nvidia :P:p:p )....Έχετε να μου προτείνεται κάτι διαφορετικό από αυτά που πήρε ο Γιώργος????

Δημοσ.

Φίλε thanosaek, το σύστημα που πήρα τελικά αποδείχτηκε πάρα πολύ καλό και πλήρως αξιόπιστο.

Τώρα το μόνο πρόβλημα είναι στον σκληρό δίσκο τον οποίο έχω εδώ και 3 χρόνια και έχει φάει κυριολεκτικά πάνω απο 50 format.

Κάθρε φορά που ανοίγω ένα πρόγραμμα ακούγετε ένας θόρυβος!

Τώρα σκέφτομαι να εγκαταστήσω τα windows στον 300αρι που τον έχω για αρχεία (ταινίες, τραγούδια κλπ) και να μεταφέρω τα αρχεία στον 200αρι. Τον χειμώνα ίσως πάρω έναν με 10.000rpm.

Όσον αφορά την κάρτα γραφικών ουδέν σχόλιο, δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με το gaming.

Κάτι άσχετο...

Η συχνότητα της μνήμης δεν είναι λίγο μικρή???

memory.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...