laios23 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 καλησπερα σας. εχω το εξης συστημα -ASUS P5K -CORE 2 DUO E6750 2.66ΓΗΖ -500GB WD SATA II -8800GT 512MB -2 X 1GB TEAMGROUP EXTREME DDR2 Θελω να κανω αναβαμιση... τι με συμβουλευετε να παρω??? απο μητρικη παλι με Ρ35 τσιπακι η με Χ38?? Επεξεργαστη core 2 duo ή quad??? μνημες??? καρτα γραφικων καλυτερη απο αυτη που εχω??? money is not an object!!!!
disqualified Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 δεν υπαρχει λογος αναβαθμισης, σε τι δε σε ικανοποιει το συστημα δλδ?
gary.. Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Αν θες οπωσδήποτε κάτι να αλλάξεις, θα πρότεινα μια μητρική με intel 780 chipset και άλλη μια 8800GT για SLI. Μετά και άλλο ένα σκληρό για RAID...Λεφτά να έχεις να δίνεις..
Jofapc Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 οντως δεν μας λες τι θες να κανεις---γιατι το συστημα σου ειναι ικανοποιητικο!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 ειλικρινά γιατί να κάνεις αναβάθμιση?
tmjuju Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Πέραν των παραπάνω… Άλλα 2 Gb ram είναι καλή αναβάθμιση. Στο προτείνω ανεπιφύλακτα ειδικά εάν έχεις vista. Σε περίπτωση sli αναβαθμίζεις και λειτουργικό σε 64bit για να μην πέφτεις στα 3Gb χρήσιμα. Ένας σκληρός ποτέ δε χάνετε. Πάρε και μια καλή ψύκτρα που θα σου μείνει… και κανε κάποιο λίγο oc για αρχή.
laios23 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 ο λογος π[ου κανω αναβαθμιση ειναι διοτι το συστημα μου θα το χρησιμοποιησω στο γραφειο μου και θελω να παρω κατι καλυτερο για το σπιτι μου!!! γιαυτο ψαχνομαι
yassan Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 στασου ! αυτό παει στο γραφείο και φτιαχνεις καινούργιο για το σπίτι ? πόσα λεφτά δίνεις ? μήπως να κράταγες αυτό και να σού φτιαχναν τα παιδιά μια συνθεση για το γραφείο , ανάλογα και με την χρηση που θα κάνεις ? νομίζω πως θα σουρθει πιο φτηνά ετσι...
laios23 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 στασου ! αυτό παει στο γραφείο και φτιαχνεις καινούργιο για το σπίτι ? πόσα λεφτά δίνεις ?μήπως να κράταγες αυτό και να σού φτιαχναν τα παιδιά μια συνθεση για το γραφείο , ανάλογα και με την χρηση που θα κάνεις ? νομίζω πως θα σουρθει πιο φτηνά ετσι... oπως γραφω και πιο πανω τα λεφτα δεν ειναι θεμα....απλα λεω αν αξιζει να αλλαξω εγω κατι απο τα δικα μου και να παρω κατι καλυτερο η να φτιαξω ενα παρομοιο και για το γραφειο!!!
antonl Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Βάσει των δύο επιλογών που θέτεις, αν δεν παίζεις απαιτητικά παιχνίδια στο γραφείο φτιάξε ένα παρόμοιο σύστημα γι' αυτό με μια φτηνή ή onboard κάρτα γραφικών. Ναι θα μπορούσες να βελτιώσεις και το υπάρχον σύστημα αλλά δεν πιστεύω πως αξίζει τον κόπο ακόμα.
laios23 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Βάσει των δύο επιλογών που θέτεις, αν δεν παίζεις απαιτητικά παιχνίδια στο γραφείο φτιάξε ένα παρόμοιο σύστημα γι' αυτό με μια φτηνή ή onboard κάρτα γραφικών.Ναι θα μπορούσες να βελτιώσεις και το υπάρχον σύστημα αλλά δεν πιστεύω πως αξίζει τον κόπο ακόμα. φτηνη η on bord is out of thew question διοτι δουλευω πολυ προγραμματα σχεδιασμου και εχουνε τρλες απαιτησεις...παντα οι μητρικες μ ειναι asus και καλες θελω να εχω το κεφαλι μ ησυχο και ποτε μα ποτε με ενσωματομενη καρτα γραφικων
antonl Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Εμ, κι εσύ μας λες "γραφείο" . Όταν τ' ακούω φαντάζομαι "microsoft office, internet".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.