ApSiMan Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2249549#post2249549 ενημερωτικά υπάρχει ειδικό θέμα για να λέμε τις προσφορές.... Μακάρι να είχα τα χρήματα τώρα να το χτύπαγα το συγκεκριμένο....θα μου έλυνε τα χέρια...
stauros772000 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2249549#post2249549ενημερωτικά υπάρχει ειδικό θέμα για να λέμε τις προσφορές.... Μακάρι να είχα τα χρήματα τώρα να το χτύπαγα το συγκεκριμένο....θα μου έλυνε τα χέρια... που ειδες να λεμε για προσφορες εδω???? κρινουμε το τοσιμπα ,αν αξιζει ή οχι....και αν δεν καταλαβαινει καποιος με ευρω,αναφερουμε και αλλα μοντελα ,για να καταλαβει ο κοσμος περι τινος προκειτε....το να βγαινει καποιος,οπως ο δημιουργος του παροντος θρεντ και να λεει "τρελλη προσφορα...."ειναι παραπλανητικο,κατα την γνωμη μου,και προσπαθω να τοποθετησω την σωστη διασταση του θεματος υπο τον τυπο τον ηλο((((
acomaedo Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Στους drivers στη σειρά U300 έχει το PSU30E και PSU31E. Τι στον κόρακα εννοούν; Ποιο είναι το μοντελάκι μας; Το δικό μου είναι το 30Ε, αν δείς το αυτοκόλλητο στη συσκευασία γράφει το serial και τον τύπο του μοντέλου.
acomaedo Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 που ειδες να λεμε για προσφορες εδω????κρινουμε το τοσιμπα ,αν αξιζει ή οχι....και αν δεν καταλαβαινει καποιος με ευρω,αναφερουμε και αλλα μοντελα ,για να καταλαβει ο κοσμος περι τινος προκειτε....το να βγαινει καποιος,οπως ο δημιουργος του παροντος θρεντ και να λεει "τρελλη προσφορα...."ειναι παραπλανητικο,κατα την γνωμη μου,και προσπαθω να τοποθετησω την σωστη διασταση του θεματος υπο τον τυπο τον ηλο(((( Το αν αξίζει ή όχι εξαρτάται απο το λογο που το θέλει ο καθένας. Για τα λεφτά του νομίζω οτι είναι μια χαρά για κανονικό λάπτοπ, μόνο παιχνίδια δεν μπορεί να παίξει άνετα. Όσο για τον καταναλωτισμό που λές θα συμφωνήσω μαζί σου, πράγματι με τους ρυθμούς που βγαίνουν τα καινούργια μοντέλα σε 1,5-2 χρόνια θα πάρεις καινούργιο. Αυτό δε σημαίνει οτι το παλιό θα το πετάξεις. Ακόμα και να το πουλήσεις άλλο να πείς έχει ακόμα 2 χρόνια εγγύηση και άλλο να πείς ότι δεν έχει τίποτα. Για αυτά που προσφέρει αποτελεί πράγματι προσφορά. Για τα κομμάτια που είχε το multirama ξέρω ότι στο κέντρο της θεσσαλονίκης είχε 2 και στης καλαμαριάς 3-4 χτές που πήρα τηλέφωνο για να το αγοράσω. 150 κομμάτια δεν νομίζω οτι είναι λίγα για το συγκεκριμμένο λάπτοπ. Πόσα νομίζεις οτι πουλήθηκαν μέχρι να βγούν σε προσφορά?
myst77 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 ρε παιδιά... αύριο θα αγοράσω αυτό το φορητό... αξίζει να κάνω εγκατάσταση XP ; θα δω κάποια βελτίωση στην απόδοση ή ειναι άδικος κόπος να βάζω win,drivers κτλ από την αρχή;
stauros772000 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 "Για τα λεφτά του νομίζω οτι είναι μια χαρά για κανονικό λάπτοπ" αυτο ακριβως ειναι τπτ παραπανω.τωρα....στην καλαμαρια εμενα με ειπαν οτι ειχαν 3 κοματια....τι προσφορα ειναι αυτη???? οφ τοπικ....αυτοι που το πηραν στα 2πλα,τι πρεπει να κανουν??? το συμπερασμα ειναι οτι η τιμη η τωρινη ειναι και η σωστη....και τιμια....και ετσι πρεπει να το δει ο κοσμος....σε καμια περιπτωση δεν ειναι τρελλη προσφορα....αν εσυ εχεις συνηθισει να πλερωνεις τα διπλα για οτι περνεις,επετρεψε σε μερικους να διαφωνουν,και να το συζητανε(γενικα μιλαω,τπτ προσωπικο...)
21century Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Ναι ομως εκτος απο την εγγυηση και τα δωρα ειναι αξιόπιστος φορητός και μακάρι να είχα τώρα χρήματα, το καλο εκτος απο το 200αρι δίσκο ειναι ότι το βάρος του βρίσκεται κατω απο τα 2 κιλά και αυτό λεει πολλά για μένα...
panos2000gr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 που ειδες να λεμε για προσφορες εδω????κρινουμε το τοσιμπα ,αν αξιζει ή οχι....και αν δεν καταλαβαινει καποιος με ευρω,αναφερουμε και αλλα μοντελα ,για να καταλαβει ο κοσμος περι τινος προκειτε....το να βγαινει καποιος,οπως ο δημιουργος του παροντος θρεντ και να λεει "τρελλη προσφορα...."ειναι παραπλανητικο,κατα την γνωμη μου,και προσπαθω να τοποθετησω την σωστη διασταση του θεματος υπο τον τυπο τον ηλο(((( Φιλε μου σέβομαι την γνώμη σου αλλά θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι είναι εντελώς αβάσιμη...και στο λέω έχοντας πλήρη εικόνα της αγοράς και των τιμών καθότι έχουν περάσει από τα χέρια μου πολλές δεκάδες laptops. Πρώτα από όλα δεν κατάλαβα τί σε πείραξε περισσότερο...οτι δεν πρόλαβες την συγκεκριμένη προσφορά ή ότι δεν είναι συμφέρουσα? Ειλικρινά δεν έχω καταλάβει.... Κατα δεύτερον θα συγκρίνεις όμοια πράγματα γιατι μπερδεύεσαι...Ούτε 13αρια με 15αρια, ούτε εγγύηση 1 έτους με εγγύηση 4 ετών γιατί μπορεί όπως ειπώθηκε να πουλήθει νωρίτερα (στο φινάλε δεν θα χαλάσει καθόλου τον επόμενο αγοραστή να έχει 2-3 χρόνια εγγύηση αντι για καθόλου και θα μετρήσει πάρα πολύ στην μεταπωλητική αξία). Οπως είπα και παραπάνω μια εγγύηση 4ετών και ένα docking station κοστολογούνται από άλλες εταιρείες (SONY, IBM, DELL κτλ) στα 250-350 ευρώ. Στην πραγματικότητα δηλαδή αγοράζεις ένα Laptop 13αρι, επώνυμο με FULL EXTRA configuration (έχει στην κυριολεξία τα παντα πλην καρτας γραφικών που απουσιάζει απο τα περισσότερα μικρά για λόγους θερμοκρασιών) στα 300-350 ευρώ. ΔΕΣΜΕΥΣΗ !!!! Αν εσυ μου βρείς καινούργιο επώνυμο 13αρι λαπτοπ, με τετοια χαρακτηριστικά, με 4χρόνια εγγύηση και docking station σε αυτή την τιμη...ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟ ΛΕΩ....ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΒΑΛΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ. Καλό ψάξιμο λοιπόν και περιμένω τις δικές σου συμφέρουσες προσφορές... υ.γ: σε ολα τα παραπάνω να προσθέσω ότι έχει ασφάλεια κλοπής 1 έτους.
myst77 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 ρε παιδιά... αύριο θα αγοράσω αυτό το φορητό... αξίζει να κάνω εγκατάσταση XP ; θα δω κάποια βελτίωση στην απόδοση ή ειναι άδικος κόπος να βάζω win,drivers κτλ από την αρχή; κάποια απάντηση;
panos2000gr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Σωστά τα λες, και το γεγονός που το καθιστά "ευκαιρία" είναι ότι τα 13άρια είναι υπερτιμολογημένα στις τιμές τους, γιατί στοχεύουν σε επαγγελματίες κυρίως... Αν είχαν τιμές αντίστοιχες με τα 15άρια (λογικές), δε θα ήταν ευκαιρία... Σωστό...αλλά καμιά φορα size matters προς τα κάτω Και τα mini cooper είναι υπερτιμολογημένα άλλα αν τα έβρισκα στα 10.000 ευρώπουλα θα έπερνα 1-2.
panos2000gr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 κάποια απάντηση; Νομίζω ότι δεν αξίζει τον κόπο να κάνεις downgrade...το μηχάνημα σηκώνει πολύ χαλαρά τα VISTA. Αφαίρεσε κάποιες βλακείες που φορτώνονται στην αρχή της εγκατάστασης και θα είσαι ΟΚ. Σε μένα πάντως πηγαίνουν πολυ καλα....
buyer Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Η αξία ενός laptop είναι διαφορετική ανάλογα με το χρήστη του. πχ αν θέλεις ένα ελαφρύ και μικρό μηχάνημα για εργασίες γραφείου τότε ένα laptop με οθόνη 20" και φοβερή κάρτα γραφικών δεν αξίζει τα λεφτά του. Βέβαια δυσκολεύομαι λίγο να καταλάβω πως συνδυάζεται η φορητότητα με το dynadock (αν θέλεις κάτι επειδή είναι μικρό δεν του κοτσάρεις κι ένα δεινόσαυρο-dock). Η ανάλυση που κάνει για την τιμή ο panos είναι σωστή όμως δεν νομίζω ότι αυτά που προσφέρει "αγγίζουν" πολλούς χρήστες. Αν πχ βγει μια προσφορά laptop (που αξίζει κανονικά 500 ευρώ) στα ... 500 ευρώ και συνοδεύεται από δωρεάν αδυνάτισμα, δωρεάν ξαπλώστρες σε παραλία της Ρόδου και το βιβλίο του Μένιου Σακελλαρόπουλου δώρο τότε ναι, είναι καλή προσφορά αλλά για ποιόν; Μάλλον για κάποιο χοντρό, που αράζει στην παραλία και διαβάζει βιβλία... Έτσι ναι...Οι υπόλοιποι θέλουμε κυρίως specs: μεγάλο και γρήγορο σκληρό, ικανή κάρτα γραφικών, γρήγορο επεξεργαστή κτλ. Σε τελική ανάλυση αυτός είναι ο υπολογιστής...
panos2000gr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Η αξία ενός laptop είναι διαφορετική ανάλογα με το χρήστη του. πχ αν θέλεις ένα ελαφρύ και μικρό μηχάνημα για εργασίες γραφείου τότε ένα laptop με οθόνη 20" και φοβερή κάρτα γραφικών δεν αξίζει τα λεφτά του. Βέβαια δυσκολεύομαι λίγο να καταλάβω πως συνδυάζεται η φορητότητα με το dynadock (αν θέλεις κάτι επειδή είναι μικρό δεν του κοτσάρεις κι ένα δεινόσαυρο-dock). Η ανάλυση που κάνει για την τιμή ο panos είναι σωστή όμως δεν νομίζω ότι αυτά που προσφέρει "αγγίζουν" πολλούς χρήστες. Αν πχ βγει μια προσφορά laptop (που αξίζει κανονικά 500 ευρώ) στα ... 500 ευρώ και συνοδεύεται από δωρεάν αδυνάτισμα, δωρεάν ξαπλώστρες σε παραλία της Ρόδου και το βιβλίο του Μένιου Σακελλαρόπουλου δώρο τότε ναι, είναι καλή προσφορά αλλά για ποιόν; Μάλλον για κάποιο χοντρό, που αράζει στην παραλία και διαβάζει βιβλία... Έτσι ναι...Οι υπόλοιποι θέλουμε κυρίως specs: μεγάλο και γρήγορο σκληρό, ικανή κάρτα γραφικών, γρήγορο επεξεργαστή κτλ. Σε τελική ανάλυση αυτός είναι ο υπολογιστής... Σε πάω που έλεγε και ο Χριστόδουλος ... Έχεις δίκιο σε πολλά από αυτά που λές. Απλά πιστεύω ότι η εγγύηση (ειδικά σε φορητούς) είναι κάτι που αφορά ΟΛΟΥΣ και δεν πρέπει να την σνομπάρουμε τοσο. Αν κοιτάξεις λίγο σε διάφορα θέματα του forum θα δεις πολλούς που κλαίνε με μαύρο δάκρυ γιατί είναι εκτός εγγύησης και αναγκάζονται να πληρώνουν τρελά ποσά για επισκευές. Η SONY για παράδειγμα απαιτεί 100 ευρώ ΜΟΝΟ για να δει τον φορητό όταν είναι εκτός εγγύησης. Όσο για το dynadock όσο παράξενο και άν σου φαίνεται, αφορά κυρίως μικρούς υπολογιστές που μεταφέρονται συνεχώς και η λογική του είναι όταν επιστρέφεις σπίτι αντι να κάθεσαι να συνδέεις συνέχεια εξωτερικά πληκτρολογια, δίσκους, μονιτορ, Lan, ηχεία, κάρτες τηλεόρασης κτλ κτλ να τα έχεις όλα έτοιμα συνδεμένα πάνω του και απλά να πατάς το Power του φορήτου. Κατα κάποιο τρόπο μετατρέπει ένα φορητό σε σταθερό (αν φυσικά διαθέτουμε τα απαραίτητα...monitor ή LCDTV-πληκτρολόγιο-Mouse). Είναι πολύ καλή και πρακτική λύση ειδικά αν δεν έχεις desktop στο σπίτι ή αν θες να χρησιμοποιείς το laptop στο σαλόνι χωρίς να μπλέκεις με πολλά καλώδια. Επίσης όπως είπα και παραπάνω πρέπει να συγκρίνουμε όμοια πράγματα. Η συγκεκριμένη προσφορά αφορά 13αρι λάπτοπ και πρέπει να συγκρίνουμε 13αρια λαπτοπ που κυκλοφορούν στην αγορά. Αν κάποιον δεν τον καλύπτει το μέγεθος αλλάζει κατηγορία και δεν τον αφορά η συγκεκριμένη ευκαιρία. Πάντως σε αυτό το μέγεθος και σε επώνυμα laptop οι τιμές παίζουν κοντά στο 1000αρικο (ανευ δώρων ) και τα 599 ευρώ για το συγκεκριμένο μηχάνημα είναι πολύ καλή τιμή ΑΚΟΜΗ και να μην σου έδινε όλα τα προαναφερόμενα δώρα. SKROUTZ IT ;-)
acomaedo Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Σε πάω που έλεγε και ο Χριστόδουλος ... Έχεις δίκιο σε πολλά από αυτά που λές.Απλά πιστεύω ότι η εγγύηση (ειδικά σε φορητούς) είναι κάτι που αφορά ΟΛΟΥΣ και δεν πρέπει να την σνομπάρουμε τοσο. Αν κοιτάξεις λίγο σε διάφορα θέματα του forum θα δεις πολλούς που κλαίνε με μαύρο δάκρυ γιατί είναι εκτός εγγύησης και αναγκάζονται να πληρώνουν τρελά ποσά για επισκευές. Η SONY για παράδειγμα απαιτεί 100 ευρώ ΜΟΝΟ για να δει τον φορητό όταν είναι εκτός εγγύησης. Όσο για το dynadock όσο παράξενο και άν σου φαίνεται, αφορά κυρίως μικρούς υπολογιστές που μεταφέρονται συνεχώς και η λογική του είναι όταν επιστρέφεις σπίτι αντι να κάθεσαι να συνδέεις συνέχεια εξωτερικά πληκτρολογια, δίσκους, μονιτορ, Lan, ηχεία, κάρτες τηλεόρασης κτλ κτλ να τα έχεις όλα έτοιμα συνδεμένα πάνω του και απλά να πατάς το Power του φορήτου. Κατα κάποιο τρόπο μετατρέπει ένα φορητό σε σταθερό (αν φυσικά διαθέτουμε τα απαραίτητα...monitor ή LCDTV-πληκτρολόγιο-Mouse). Είναι πολύ καλή και πρακτική λύση ειδικά αν δεν έχεις desktop στο σπίτι ή αν θες να χρησιμοποιείς το laptop στο σαλόνι χωρίς να μπλέκεις με πολλά καλώδια. Επίσης όπως είπα και παραπάνω πρέπει να συγκρίνουμε όμοια πράγματα. Η συγκεκριμένη προσφορά αφορά 13αρι λάπτοπ και πρέπει να συγκρίνουμε 13αρια λαπτοπ που κυκλοφορούν στην αγορά. Αν κάποιον δεν τον καλύπτει το μέγεθος αλλάζει κατηγορία και δεν τον αφορά η συγκεκριμένη ευκαιρία. Πάντως σε αυτό το μέγεθος και σε επώνυμα laptop οι τιμές παίζουν κοντά στο 1000αρικο (ανευ δώρων ) και τα 599 ευρώ για το συγκεκριμένο μηχάνημα είναι πολύ καλή τιμή ΑΚΟΜΗ και να μην σου έδινε όλα τα προαναφερόμενα δώρα. SKROUTZ IT ;-) +1 απο μένα. Για την τιμή, προφανώς και η τοσίμπα δεν χάνει λεφτά. Το οτι στα 1200? (χωρίς τα δώρα) βρίσκες καλύτερο λάπτοπ 15ρι είναι σίγουρο. Αλλά στα 599 είναι 200? παραπάνω απο το wind και μπορείς να το χρησιμοποιείς ΚΑΙ ως κανονικό λάπτοπ ΚΑΙ να έχεις ευκολίες λόγω του μικρού μεγέθους-βάρους (και να έχεις τα δώρα). Όσο για το Dynadock δεν είναι καμιά κουμούτσα, σε μέγεθος είναι περίπου όσο ο Mybook της WD και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε λάπτοπ. Για όσους το αγόρασαν μπείτε στο site της τοσίμπα(ελλάς), μέχρι τέλος Ιουλίου αν διάβασα καλά ισχύει η προσφορά της ΑΛΤΕΚ για δωρεάν ADSL. Κρίμα που έχω
stauros772000 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 ουπςςς....εδω μαλλον γραφουν μονο οι dealers της τοσιμπα....sry,δεν το ειχα καταλαβει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.