Προς το περιεχόμενο

Τρελή προσφορά TOSHIBA U300 + 4 years + Dynadock

panos2000gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Συμφωνώ αλλά από την εμπειρία μου η toshiba σε θέμα διάρκειας μπαταρίας δεν τα πάει και πολύ καλά οπότε πιστεύω και το u300 να δίνει 1:30 ώρα, οπότε η φορητότητα παει περίπατο + το μεγαλύτερο βάρος + μεγαλύτερος φορτιστής

2.30 ώρες (ανάλογα με τη φωτεινοτητα οθονης), wifi on και full surf στο συγκεκριμένο μοντέλο. Αν κανεις πετύχει μοντέλο με 4400 ή 4800 μπαταρία οι χρόνοι μεγαλώνουν αρκετά.

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Απο asus eee pc και κατω οι επεξεργαστες δε φτανουν ουτε για σερφαρισμα? Πλακα μας κανεις? Φορανε τον νεο Atom!

Ξερεις τι γραφεις ή μηπως ειδες ενα toshiba να του ριχνουν την τιμη 600 ευρω και πιστεψες οτι στο χαριζουν?

Αν σε ικανοποίησε ιδιαίτερα το σερφάρισμα (για τα υπόλοιπα δεν το συζητώ) στην 7αρα οθόνη του ASUS με το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο τότε πάω πάσο. Εμένα οι απαιτήσεις μου ευτυχώς ή δυστυχώς είναι μεγαλύτερες.

Προφανώς και θα βγούν καλύτερες προτάσεις στο μέλλον (τύπου VAIO TX Sereies με γρηγορότερους επεξεργαστές), αλλά μεχρι τότε 12-13" δαγκωτό αν κανείς ψαχνει για μικρούλι.

Δημοσ.
Αν σε ικανοποίησε ιδιαίτερα το σερφάρισμα (για τα υπόλοιπα δεν το συζητώ) στην 7αρα οθόνη του ASUS με το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο τότε πάω πάσο. Εμένα οι απαιτήσεις μου ευτυχώς ή δυστυχώς είναι μεγαλύτερες.

Προφανώς και θα βγούν καλύτερες προτάσεις στο μέλλον (τύπου VAIO TX Sereies με γρηγορότερους επεξεργαστές), αλλά μεχρι τότε 12-13" δαγκωτό αν κανείς ψαχνει για μικρούλι.

Το νέο asus έχει 10' οθόνη και μια χαρά πληκτρολόγιο ;)

Δημοσ.

βασικα η προσφορά αυτή που μάλλον εξαντλήθηκε, είναι πολύ δυνατή αν την συγκρίνεις με τα υπόλοιπα υπερτιμημένα 13αρια. Η οθόνη είναι σε ενδιάμεση κατάσταση μεταξύ 10 και 15,4 οπότε ούτε μεγάλη τη λες ουύτε μικρή. Το ίδιο ισχύει και για το βάρος του. Έχει πολύ καλύτερη φορητότητα από έναν 15αρι αλλά δεν φτάνει και τον 10αρι για να συνοννοούμαστε. Σίγουρα δεν είναι κατάλληλος για κάποιον που έχει ήδη έναν 15αρι γιατι η διαφορά ναι μεν υπάρχει και είναι αισθητή αλλά όχι και τόση για να δικαιολογεί την αγορά του. Για κατόχους 17αριών ή σταθερών που δεν έχουν φορητό και θέλουν έναν για παραπάνω από σερφάρισμα είναι τέλειος. Στα 400ευρώ ούτε ο wind είναι φτηνός... Στα λ7 του τοσίμπα βρίσκεις παρόμοια μηχανήματα στις 15 ίντσες, αλλά και καλύτερα (όχι τίποτα τραγικό μέχρι core2 1,83 και 250gb σκληρό χωρίς bluetooth και κυρίως 4 χρόνια εγγύηση (ούτε dynadock δίνουν αλλά δεν το υπολογίζω γιατί δεν είναι και τόσο ουσιώδες). Ο υπολογιστής δεν είναι για παιχνίδια πέρα από ατα πολύ απλά αλλά η εγγύηση είναι πολύ σημαντική γιατί ένας τέτοιος υπολογιστής μπορεί να βγάλει μια τετραετία κανοντας δουλείες γραφείου... Ο wind δεν είναι και τόσο φτηνός αν το καλοσκεφτούμε, μιας και έχει έναν πυρήνα επεξεργασίας,1γβ μνήμης,80γβ σκληρό όχι δβδ, και μόλις 1 χρόνο εγγύησης. Το οτι εχει xp πάνω δείχνει κάποια πράγματα και για τις δυνατότητές του και την ισχύ του, και δεν πιστέυω οτι σε βάθος χρόνου θα καλύπτει τις ανάγκες των περισσότερων (πέρα από τα πολύ βασικά, δλδ μόνο σερφάρισμα). Το λειτουργικό είναι λίγο πεπαλαιωμένο παρόλο που ακόμα το προτιμώ και αν καποιος θελήσει να του βάλει βιστα θα τα βρει μπαστούνια. ΤΟ θέμα είναι οτι ο wind είναι για σερφαρισμα, και ο τοσιμπα είναι κανονικό λαπτοπ για πολύ περισσότερα. Η ουσία δεν ειναι να προσπαθει ο ενας να την πει στον αλλο για το ποιος την εχει μεγαλύτερη, αλλά εδώ ο καθένας ζυγίζει τις ανάγκες του, τα οικονομικά του και τις προτεραιότητές του και αναλόγως πράττει. Πήρα τον τοσιμπα, για μένα που δεν έχω φορητό και ήθελα έναν αλλά με ενοχλόυσε το μέγεθος του 15αρι στο κρεβάτι, γιατί είναι πλήρες μηχάνημα όσον αφορά τις δυνατότητές του, έχει 4 χρόνια εγγύηση και επειδή δεν τον θέλω μόνο για σερφάρισμα καλύπτει τις ανάγκες μου σε βαθμό που δεν θα μπορούσε ο wind, o οποίος για τα γούστα μου παραείχε μικρή οθόνη

Δημοσ.
Στα 400ευρώ ούτε ο wind είναι φτηνός... Στα λ7 του τοσίμπα βρίσκεις παρόμοια μηχανήματα στις 15 ίντσες, αλλά και καλύτερα (όχι τίποτα τραγικό μέχρι core2 1,83 και 250gb σκληρό χωρίς bluetooth και κυρίως 4 χρόνια εγγύηση (ούτε dynadock δίνουν αλλά δεν το υπολογίζω γιατί δεν είναι και τόσο ουσιώδες).

To dynadock ειναι πολυ καλη μαγκια αν δεν εχεις σταθερό σπιτι και δεν θες να ξοδεψεις επιπλεον χρήματα...πετας τα πάντα πάνω (πληκτρολόγια, οθόνη -μια μεταχειρισμένη έχει 70 ευρώ- , Lan,ήχεια, εξωτερικούς σκληρούς, κάρτες τηλεόρασης κτλ) και κανεις το 13ακι σου σταθερο χωρίς να μπλέκεσαι με καλώδια και συνδεσεις καθημερινα :-) Επισης βολεύει απίστευτα και στο σαλόνι αν εχεις LCD TV.

Το είχα κανει παλαιότερα με ενα VAIO που είχα και ειναι πολυ καλη φαση γιατι όπως και να το κανουμε h οθόνη και το πληκτρολόγιο ενος laptop σε καμια περίπτωση δεν μπορει να συγκριθεί με αυτά ενος desktop.

Δημοσ.
To dynadock ειναι πολυ καλη μαγκια αν δεν εχεις σταθερό σπιτι και δεν θες να ξοδεψεις επιπλεον χρήματα...πετας τα πάντα πάνω (πληκτρολόγια, οθόνη -μια μεταχειρισμένη έχει 70 ευρώ- , Lan,ήχεια, εξωτερικούς σκληρούς, κάρτες τηλεόρασης κτλ) και κανεις το 13ακι σου σταθερο χωρίς να μπλέκεσαι με καλώδια και συνδεσεις καθημερινα :-) Επισης βολεύει απίστευτα και στο σαλόνι αν εχεις LCD TV.

Το είχα κανει παλαιότερα με ενα VAIO που είχα και ειναι πολυ καλη φαση γιατι όπως και να το κανουμε h οθόνη και το πληκτρολόγιο ενος laptop σε καμια περίπτωση δεν μπορει να συγκριθεί με αυτά ενος desktop.

αυτη τη στιγμη μιλάω χωρίς να το έχω δοκιμάσει και μπορεί να έχεις και απολυτο δίκιο σε αυτό που λες....Ειδικά αν έχεις τηλεόραση και κανένα ηχοσύστημα με αυτή, έχεις το δοκ συνδεδεμένο πάνω και πετάς απλά τον φορητό και είσαι τζιτζι...Θα το εγκαταστήσω μόλις μπορέσω να το δω κιόλας....Είναι και στυλάτο πάντως. Ο υπολογιστής με έχει ενθουσιάσει, και τον βρίσκω ταχύτατο μέχρι τώρα...

Δημοσ.

Ρίχνουν την τιμή 600 ευρώ χωρίς καν να το σκέφτοντε φάντασου εκμετάλευση που πέφτει καθημερινά...

Δημοσ.
Ο υπολογιστής με έχει ενθουσιάσει, και τον βρίσκω ταχύτατο μέχρι τώρα...

Πρώτες εντυπώσεις και απο μένα για το σύνολο της προσφοράς:

ΘΕΤΙΚΑ

+ Ταχύτατος και σταθερός σε λειτουργία

+ ΑΘόρυβος και με νορμάλ θερμοκρασίες

+ Εξαιρετική Οθόνη (από τις καλύτερες που έχω δει...εξαιρούνται ορισμένες XBLACK VAIO,ΙΒΜ Thinkpad και Macbook)

+ Όμορφο,στυλάτο και με ιδανικές διαστάσεις

+ Πλήρη δικτύωση και συνδεσιμότητα

+ Πολύ καλό value for money στα 599 ευρώπουλα και 12 άτοκες για όσους διαθέτουν πιστωτική

+ Κάμερα και μικρόφωνο λειτούργησαν πολύ καλά στο Messenger

+ Αδιάβροχο (δεν μπήκα στον πειρασμό να το τεστάρω) και αθόρυβο πληκτρολόγιο με μεγάλο ENTER (φετιχ :-))

+ Touchpad με πολύ καλή απόκριση

+ Όμορφα Led ενδείξεων, 6 shortcut buttons και ρυθμιστής ήχου.

+ Πολυ καλή εργονομία πλην PCMCIA (βλ.παρακάτω στα αρνητικά)

+ Dynadock...για όσους το χρειαστούν. :-) Το καλό είναι ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε όποιον Η/Υ θελήσεις και όχι μόνο στο συγκεκριμένο μοντέλο όπως συμβαίνει στα περισσότερα docking stations

+ Παρέχεται DVD (double layer) για αποκατάσταση του λειτουργικού κάτι που είχα καιρό να συναντήσω.

+ 4 χρόνια εγγύηση - 1 χρόνο ασφάλεια κλοπής

+ Επιστροφή χρημάτων εντος μια εβδομάδας από την αγορά του προϊόντος σε περίπτωση που δεν μεινεις ικανοποιημένος (αρκεί να υπάρχει η αρχική συσκευασία)

ΑΡΝΗΤΙΚΑ

- Ο φορτιστής είναι περισσότερο ογκώδης από ότι περίμενα για την συγκεκριμένη κατηγορία.

- Τα ηχεία αν και δυνατά δεν έχουν το μπάσο που είχαν τα παλαιότερα TOSHIBA.

- To πληκτρολόγιο παρουσίαζει την λεγόμενη βύθιση σε ορισμένα σημεία.

- Η μπαταρία θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη και 1-2 επιπλεόν ωρίτσες θα ήταν ευπρόσδεκτες (με wifi on μπορείς να σερφάρεις 2.30 ώρες)

- Εργονομικό λάθος η θέση της PCMCIA. Είναι ακριβώς πάνω απο το DVD και αν τοποθετήσεις κάποια κάρτα που εξεχει προς τα κάτω εμποδίζει το άνοιγμα του DVD.

- Ενσωματωμένη κάρτα γραφικών, οπότε οι φανατικοί gamers να μείνουν μακριά.

- Δεν διαθέτει θύρα HDMI

Δημοσ.
ρε πανο,σιγα το υπερμηχανημα που θα εξαφανιστει και απο την αγορα.ακομα το εχουνε σε ντανα σε αλλο καταστημα....:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Πάμε αυριο μαζί να μου δείξεις το κατάστημα που είδες σε ντανα την συγκεκριμένη προσφορα για να σου πάρω ένα δωρεάν...πάλι οτι να ναι λες. Πολύ ζηλιάρης είσαι τελικά.... :P

υ.γ: Ακομη περιμένω να μου στείλεις τις καταπληκτικές σου προσφορές!!!! Θα περιμένω κανενα χρόνο ακόμη μήπως και....

Για να βγήκε σήμερα από τη σελίδα λογικά έχουν τελειώσει και τα δείγματα. Εδώ ο Πειραιάς που έχει τις μεγαλύτερες ποσότητες και τελείωσαν από τις 25-26/7. Νομίζω αν παραγγείλεις μέσω ιντερνετ στο φέρνουν από διάφορα μέρη ανα την Ελλάδα που υπάρχει έστω και δείγμα.

Δημοσ.

εισαι κολοφ@ρδος που ειμαι σαλονικη,αλλιως τωρα θα μου το εκανες δωρο.εδω το βρηκα σε ντανα,χωρις το ντοκ,στα 599 με 4 χρονια....

για προσφορες παρε τον πι 2550-201 στα 499....ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ?ΝΑΙ....ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟΣ?ΝΑΙ ....και μην μου πεις για φορητοτητα των 13 ιντσων ,γιατι αν το πεις ,σημαινει οτι ζεις στον κοσμο σου,η τα παιρνεις απο την τοσιμπα(ή και απο αλλου).

αν μου πεις δε ,για την εγγυηση,οταν σου πεσει κατω,ελα να με βρεις,αν στο κανουν τσαμπε....οτι ειναι να παθει,το παθενει τον πρωτο μηνα,δεν θα περιμενει η ζημια στα 3,5 χρονια για να εμφανιστει.το ντοκ δεν το υπολογιζω,ειναι ενα χαμπακι που το εχεις θεοποιησει....

Δημοσ.
εισαι κολοφ@ρδος που ειμαι σαλονικη,αλλιως τωρα θα μου το εκανες δωρο.εδω το βρηκα σε ντανα,χωρις το ντοκ,στα 599 με 4 χρονια....

για προσφορες παρε τον πι 2550-201 στα 499....ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ?ΝΑΙ....ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟΣ?ΝΑΙ ....και μην μου πεις για φορητοτητα των 13 ιντσων ,γιατι αν το πεις ,σημαινει οτι ζεις στον κοσμο σου,η τα παιρνεις απο την τοσιμπα(ή και απο αλλου).

αν μου πεις δε ,για την εγγυηση,οταν σου πεσει κατω,ελα να με βρεις,αν στο κανουν τσαμπε....οτι ειναι να παθει,το παθενει τον πρωτο μηνα,δεν θα περιμενει η ζημια στα 3,5 χρονια για να εμφανιστει.το ντοκ δεν το υπολογιζω,ειναι ενα χαμπακι που το εχεις θεοποιησει....

Στη Ρόδο το έχουν 568 με δοκ και 4 χρόνια στα μουλτι :) Το ΦΠΑ είναι 13% και όχι 19%

Δημοσ.

Κάτι μου λέει οτι η ντάνα στην οποία αναφέρεσαι είναι του MediaMarkt (αναφερόταν και στις προσφορές στο forum).

Βέβαια δεν έχει και το Dynadock ούτε 4 χρόνια εγγύηση, άρα μιλάμε για άλλη προσφορά.

Όσο για την σύγκρισή σου με το Pi, συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.

Άλλο 13αρι άλλο 15αρι, άλλο Τοσίμπα άλλο FS, άλλο 4 χρόνια εγγύηση άλλο 1.

Για το χαμπάκι που λές, βρές χαμπάκι που να σου βγάζει DVI, 7.1 audio output και να στο κάνουν δώρο και μετά τα λέμε.

Δεν νομίζω οτι θεοποιούμε ούτε το λάπτοπ ούτε το χαμπάκι, αλλά το να τα βγάζεις άχρηστα ή κακή προσφορά είναι υπερβολή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...