Προς το περιεχόμενο

Τρελή προσφορά TOSHIBA U300 + 4 years + Dynadock

panos2000gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αλλος ενας που θεωρει τις 13,σουπερ φορητες,ενω οι 15 δεν ειναι....ρε σεις ,μηπως ειστε τιουτες και δεν μπορειτε να κουβαλισετε 700 γραμαρια παραπανω?

ΑΛΛΟ 3100 ΚΑΙ ΑΛΛΟ HD2400 KAI DX 10 συνελθετε....επηδης το αγορασατε νομιζετε οτι ειναι το καλυτερο?ειχατε ντοκ και στο χωριο σας?και τωρα δεν μπορειτε χωρις αυτο????

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αλλος ενας που θεωρει τις 13,σουπερ φορητες,ενω οι 15 δεν ειναι....ρε σεις ,μηπως ειστε τιουτες και δεν μπορειτε να κουβαλισετε 700 γραμαρια παραπανω?

ΑΛΛΟ 3100 ΚΑΙ ΑΛΛΟ HD2400 KAI DX 10 συνελθετε....επηδης το αγορασατε νομιζετε οτι ειναι το καλυτερο?ειχατε ντοκ και στο χωριο σας?και τωρα δεν μπορειτε χωρις αυτο????

Προφανώς δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις ότι υπάρχει κόσμος που αγοράζει λάπτοπ με βάση τις ανάγκες του και όχι με βάση το αν θα παίζει παιχνίδια.

700 γραμμάρια δεν είναι διαφορά αλλά είναι 30% λιγότερο του βάρους ενός 15ριου λάπτοπ. Άμα το κουβαλάς κάθε μέρα για δουλειά θα δείς την σημασία που έχει.

Στο χωριό μου την θεσσαλονίκη δεν είχαμε τέτοια ντοκ αλλά πολύ χάρηκα που τώρα έχω χωρίς να το πληρώσω επιπλέον.

Μπορούμε να κάνουμε και χωρίς αυτό αλλά είναι μεγάλη ευκολία, μεγαλύτερη απο την ύπαρξη ΔΧ10. Τι να το κάνω το ΔΧ10 σε 13λάπτοπ?

Δημοσ.

Το συγκεκριμενο δεν ειναι προσφορα, και θα το καταλαβεται ,οσοι το αγορασατε, τον οκτωβρη-δεκεβρη που θα βγουν ολα τα ultra mobile 9-10" στην αγορα, με 400 ευρω και εσεις θα εχετε μηνει με το γαιδουρι 3κιλο στο χερι.

Να τα ξεφορτωθουν θελουν γι'αυτο τα σκωτωνουν(τροπος του λεγην γιατι ουτε 600 ευρω δε κανουν, 200 και πολυ τους ειναι), δε μας συμπαθησαν ξαφνικα για να μας τα κανουν δωρο.

Δημοσ.
Το συγκεκριμενο δεν ειναι προσφορα, και θα το καταλαβεται ,οσοι το αγορασατε, τον οκτωβρη-δεκεβρη που θα βγουν ολα τα ultra mobile 9-10" στην αγορα, με 400 ευρω και εσεις θα εχετε μηνει με το γαιδουρι 3κιλο στο χερι.

Να τα ξεφορτωθουν θελουν γι'αυτο τα σκωτωνουν(τροπος του λεγην γιατι ουτε 600 ευρω δε κανουν, 200 και πολυ τους ειναι), δε μας συμπαθησαν ξαφνικα για να μας τα κανουν δωρο.

Όσο φοβερά και τρομερά να είναι τα ultramobile 9-10" τις δυνατότητες ενός 15.4" δεν πρόκειται να τις έχουν, εκ φύσεως... μην συγκρίνετε συνέχεια μήλα και πορτοκάλια, για άλλη δουλειά παίρνεις το 15.4" με dedicated gpu, Τ9300 και 1680χ1050 tft και για άλλη το msi wind...

Δημοσ.
Όσο φοβερά και τρομερά να είναι τα ultramobile 9-10" τις δυνατότητες ενός 15.4" δεν πρόκειται να τις έχουν, εκ φύσεως... μην συγκρίνετε συνέχεια μήλα και πορτοκάλια, για άλλη δουλειά παίρνεις το 15.4" με dedicated gpu, Τ9300 και 1680χ1050 tft και για άλλη το msi wind...

σε ολο το θρεντ προσπαθω να κανω μερικους να καταλαβουν οτι οι 13 δεν διαφερουν πολυ απο τις 15 ,οποτε αυτος που θελει φορητοτητα,ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ το 13αρι,γιατι δεν ειναι αυτο που νομιζουν,οτι ειναι και καλα ενα λιγο μεγαλυτερο 10-11αρι....λαθος ,το 13 ειναι ενα λιγο πιο μικρο 15αρι.700 γρ για την ακριβεια....εδω προσπαθουνε να μας βγαλουν το 13αρι για ultramobile....

οι δικες μου αναφορες αφορουν το 13 με το 15....);)

Δημοσ.

Αυτο που λεει ο XLV και ο Σταυρος ειναι ολη η ουσια ,και αυτο προσπαθω να πω και εγω :)

Το 13αρι δεν ειναι ultramobile, ειναι ενα ελαφρυτερο κατα 700 γραμμαρια 15αρι, που στην τελικη ποιο πολυ θα βολεψει η 15αρα οθονη για την δουλεια που προοριζεται παρα η 13αρα.

Οποιος θελει ultramobile και αγορασει το συγκεκριμενο toshiba θα κανει λαθος αγορα.

Δημοσ.
και μην μου πεις για φορητοτητα των 13 ιντσων ,γιατι αν το πεις ,σημαινει οτι ζεις στον κοσμο σου,η τα παιρνεις απο την τοσιμπα(ή και απο αλλου).

αν μου πεις δε ,για την εγγυηση,οταν σου πεσει κατω,ελα να με βρεις,αν στο κανουν τσαμπε....οτι ειναι να παθει,το παθενει τον πρωτο μηνα,δεν θα περιμενει η ζημια στα 3,5 χρονια για να εμφανιστει.το ντοκ δεν το υπολογιζω,ειναι ενα χαμπακι που το εχεις θεοποιησει....

Από τον λόγο σου φαίνεται να είσαι μικρούλης (ίσως και ανήλικος) οπότε έχεις και το ακαταλόγιστο, αλλά όπως και να το κάνουμε είσαι άσχετος με τα LAPTOP. Άλλη φορά μόνο για Pro Evolution θα μιλάω μαζί σου....Δεν μπαίνω καθόλου στον κόπο ή την διαδικασία να σου απαντήσω για τα υπόλοιπα.

Δημοσ.

Επιμένω...ένα ultramobile απευθύνεται σε πολύ συγκεκριμένες κατηγορίες χρηστων και σε καμια περίπτωση δεν θα αντικαταστήσει τις κατηγορίες 12-14" . Από ότι βλέπω σχεδόν όλα στερούνται ενσωματωμένου DVD, οι επεξεργαστές είνα μεν χαμηλής κατανάλωσης αλλά καμμία απολύτως σχέση με Core2duo, στην οθόνη και στο πληκτρολόγιο κάνεις αναγκαστικά κάποιους συμβιβασμούς και η τιμή του πλησιάζει απειλητικά στα μεγαλύτερα και πιο ολοκληρωμένα laptop.

Δημοσ.

Οποιος θελει ultramobile και αγορασει το συγκεκριμενο toshiba θα κανει λαθος αγορα.

1. ΔΕΝ αγοράσαμε το TOSHIBA για ULTRAMOBILE.

2. ΔΕΝ θέλουμε ULTRAMOBILE!!!! (είχαμε 2 φορές στο πρόσφατο παρελθόν και δεν μας άρεσε ιδιαίτερα).

3. ΑΝ θέλαμε ULTRAMOBILE θα πέρναμε ULTRAMOBILE!!!!

4. ΘΕΛΑΜΕ ένα ολοκληρωμένο Laptop που κάνει τα ΠΑΝΤΑ ταχύτατα και είναι μικρότερο σε διαστάσεις και ελαφρύτερο από ένα 15.4". Έστω αυτό το ταπεινό 1 κίλό και τα κάποια αρκετά εκατοστά σε ύψος και βάθος που γλυτώνουμε μας είναι αρκετά. Δεν θέλαμε ούτε 15.4" ούτε 10"...βρήκαμε την μέση λύση και είμαστε ευχαριστημένοι.

5. Πήραμε αυτό που πραγματικά ΘΕΛΑΜΕ σε πολύ καλή τιμή και μας δώσανε δώρο 4 χρόνια εγγύηση και το DOCK ....οπότε κάνουμε τούμπες :-)

Δημοσ.

2. ΔΕΝ θέλουμε ULTRAMOBILE!!!! (είχαμε 2 φορές στο πρόσφατο παρελθόν και δεν μας άρεσε ιδιαίτερα).

4. ΘΕΛΑΜΕ ένα ολοκληρωμένο Laptop που κάνει τα ΠΑΝΤΑ ταχύτατα και είναι μικρότερο σε διαστάσεις και ελαφρύτερο από ένα 15.4". Έστω αυτό το ταπεινό 1 κίλό και τα κάποια αρκετά εκατοστά σε ύψος και βάθος που γλυτώνουμε μας είναι αρκετά. Δεν θέλαμε ούτε 15.4" ούτε 10"...βρήκαμε την μέση λύση και είμαστε ευχαριστημένοι.

5. Πήραμε αυτό που πραγματικά ΘΕΛΑΜΕ σε πολύ καλή τιμή και μας δώσανε δώρο 4 χρόνια εγγύηση και το DOCK ....οπότε κάνουμε τούμπες :-)

Δημοσ.

Τώρα που συγκεντρώνεις τη λογική σου σε ένα ποστ ελπίζω να καταλάβουν κάποιοι που φωνάζουν εδώ μέσα.... Τα ίδια που λέει και ο radiatesoul. Δεν είναι ultramobile, αλλά δεν είναι και 15αρι. Δεν είναι τοσο γκουμούτσα, αλλά δεν είναι και δεκάρι να θελεις μεγεθυντικό φακό στην οθόνη, ή να μην έχεις και αυξημένη επεξεργαστική ισχύ... ΤΟ ξαναείπα και πριν, οτι με τη λογική του σταυρου και τα αντίστοιχα wind έιναι ακριβά. 400 ευρώ για 80αρι σκληρό,μονοπύρηνο επεξεργαστή, 1γβ,μικρή οθόνη, περιορισμένη αυτονομία με την τωρινή μπαταρία, όχι δβδ και ένα χρόνο εγγύηση και μάλιστα για msi (που μπορεί να είναι καλός αλλά η τοσίμπα φτιάχνει χρόνια φορητούς και δεν ειναι τοσο νεα στο χώρο,οπότε πληρώνεις και λίγο όνομα) δεν είναι λίγο πολλά; Κάποιος είπε οτι και η εγγύηση είναι άχρηστη γιατι τα προβλήματα στον 1 μήνα βγαίνουν...Αλήθεια; Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο; Στον παρα 3 μήνες τετραετίας ΗΡ μου, έχουν χαλάσει 2 φορές τα καυτήρια του, 1 φορά ο σκληρός τα ηχεία του τζιτζιρίζουν συνέχεια και το κουμπί έναρξης πατιέται δύσκολα. Μέχρι και τους 20 μήνες δεν είχα πρόβλημα. Το επιχείρημα αν μου πέσει χάνω την εγγύηση ισχύει για όλα τα πράγματα. Είναι ευαίσθητο ηλεκτρονικό μηχάνημα και θέλει προσοχή. Δεν το παίρνεις για να παίζεις ρακέτες με αυτό στην παραλία ή να το πετάς στον αέρα όταν βάζει γκολ η ομάδα σου...

Η διαφορά από τα 15αρια είναι αισθητή τόσο στο βάρος, όσο και στο μέγεθος και αυτό το έχω συνειδητοποιήσει από τοτε που τον πήρα μιας και μέχρι πρόσφατα χρησιμοποιούσα έναν 15αρι τοσίμπα και πριν από αυτόν 17αρι της ίδιας μάρκας. Το μόνο σωστό που είπε ο σταύρος, που με τον τρόπο του έχασε και το όποιο δίκιο του για να λέμε την αλήθεια ήταν ότι δεν είναι υπολογιστής που πρέπει να τον πάρει κάποιος που έχει ήδη έναν 15αρι. Είναι ολοκληρωμένο φορητό στη σωστή τιμή με βάση τις προδιαγραφές του που μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί ως βασικός φορητός κάποιου καλύπτωντας όλες τις ανάγκες του εκτός απο παιχνίδια (στα λ7 αυτά κανενας δεν το κάνει ούτε στις 15'').Αν ψάξετε θα βρείτε καλύτερα 15αρια στα ίδια λ7 (το ίδιο γίνεται και με τον wind στα 400), αλλά όχι και τίποτα χαώδες. Μέγιστο 1,83 core2 και 250γβ σκληρό σε κάποιες περιπτώσεις χωρίς bluetooth χωρίς εγγύηση 4 ετών και dynadock (εξαίρεση λαμπρή είναι ο FS pi 2550. Ας τον αγοράσει όμως κάποιος εκτός αθήνας και βλέπουμε τι γίνεται με απόστολή και εγγύηση αν χρειαστεί). Το οτι αντικαθίσταται σύντομα δεν σημαίνει τίποτα για μένα γιατί ξέρω οτι ο επόμενος (U400) απλά είναι μάυρος με 250γβ σκληρό και 1,83 επεξεργαστή, δλδ κάτι τρέχει στα γύφτικα, και ήδη πωλείται στα 1100σχεδόν.

Ας μη λέμε οτι θέλουμε και ας μη συγκρίνουμε άσχετα πράγματα μεταξύ τους. Δεν πάει να κοντραρει τα netbooks αυτό το μηχάνημα, είναι καλύτερο σε όλα αλλά και μεγαλύτερο. Δεν πάει ουτε να αντικαταστήσει τον 15αρι κάποιου που θέλει ultramobile. Αυτός θέλει netbook. Σίγουρα όμως είναι πιο φορητός απο τν 15αρι και άνετα χρησιμοποιείται σαν μια αντίστοιχων επιδόσεων εναλλακτική του

Δημοσ.

Και επίσης κάποιος έγραψε εδωπέρα για λούγκρες όσοι δυσανασχετούν με τα 700 επιπλέον γραμμάρια... το λιγότερο που θα πω, ότι δεν έχει κουβαλήσει λάπτοπ όλη μέρα για δουλεία... επίσης, μικρότερο λάπτοπ συνήθως έχει μικρότερο και ελαφρύτερο φορτιστή, οπότε νάτο το κιλό, που αν το κουβαλάς όλη μέρα, σου φαίνεται.. αν πάλι ο κάποιος αυτός δεν πείθεται, μπορούμε να συναντηθούμε να τις μετρήσουμε..

Δημοσ.

Αγόρασα και εγώ το εν λόγω laptop πριν μια βδομάδα περίπου και έχω να πώ ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη λειτουργία του. Θα συμφωνήσω με τα θετικά και αρνητικά που προανέφερε ο panos2000gr είναι ακριβώς όπως τα περιγράφει.

Υ.Γ Τόσο ολοκληρωμένη αξιολόγηση δεν βρήκα πουθενά στο Internet κατα την ερευνα που έκανα πριν την αγορά.

Δημοσ.
Αγόρασα και εγώ το εν λόγω laptop πριν μια βδομάδα περίπου και έχω να πώ ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη λειτουργία του. Θα συμφωνήσω με τα θετικά και αρνητικά που προανέφερε ο panos2000gr είναι ακριβώς όπως τα περιγράφει.

Υ.Γ Τόσο ολοκληρωμένη αξιολόγηση δεν βρήκα πουθενά στο Internet κατα την ερευνα που έκανα πριν την αγορά.

Πρόσεχε γιατί κάποιος θα πεταχτεί σε λίγο και θα σου πεί ότι:

"Είσαι εγκάθετος, λούγκροβιτς που δεν μπορείς να σηκώσεις 3 κιλά Laptop, παραπλανείς τον κόσμο και σίγουρα τα παίρνεις χοντρά από τον panos2000gr, την TOSHIBA, την αντιπροσωπεία αυτής, τα MULTIRAMA, την τράπεζα της Ελλάδος και την εταιρεία που ασφαλίζει τα laptop. Το Laptop δεν είναι σε καμία περίπτωση προσφορά και κανονικά θα έπρεπε να σε πληρώνουν για να το πάρεις." :lol:

Δημοσ.

Αυτό που δεν κατάλαβα είναι το πως μπορείς να παρασύρεις κάποιον να αγοράσει μια συγκεκριμένη διάσταση φορητού, αφου αναλόγως με τις ανάγκες του ο καθένας αγοράζει αυτό που του ταιριάζει καλύτερα??? και γιατι λενε κάποιοι ότι δεν υπαρχει διαφορά μεταξύ 13.3'' με 15,4'' με το ίδιο σκεπτικό δεν πρέπει υπάρχει διαφορά σε ένα 15,4'' με ένα 17'' laptop και όμως η διαφορά είναι αρκετά μεγάλη!!! Από την άλλη υπάρχουν και αυτοι που τα ισοπεδώνουν όλα, θα αγοράσεις λένε ή 15,4'' ή 7''-10'' δεν υπάρχει μέση κατάσταση. Αν μεταφέρουμε το ίδιο παράδειγμα στην αγορα αυτοκίνητου θα έπρεπε να αγοράζαμε ή μεγάλο αυτοκίνητο ή μικρό αφού οι κατηγορίες μεσαία και μικρομεσαία είναι περιττές δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στις διαστάσεις, από μεγάλο σε μεσαίο από μεσαίο σε μικρομεσαίο απο μικρομεσαίο σε μικρο και όμως τα 10-20 εκατοστα για κάποιους είναι πολλά!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...