planetman Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Αφού δούλεψα λιγάκι κι εγώ το μηχάνημα και αφαίρεσα τις περιττές λειτουργίες των vista, πηγαίνει μια χαρά. Και πολύ ελαφρύ και αρκετά μικρό και ολοκληρωμένο είναι. Νομίζω είναι η χρυσή τομή ανάμεσα σε μέγεθος-βάρος αλλά και επιδόσεων.
Scottas Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Αφού δούλεψα λιγάκι κι εγώ το μηχάνημα και αφαίρεσα τις περιττές λειτουργίες των vista, πηγαίνει μια χαρά. Και πολύ ελαφρύ και αρκετά μικρό και ολοκληρωμένο είναι. Νομίζω είναι η χρυσή τομή ανάμεσα σε μέγεθος-βάρος αλλά και επιδόσεων. Παιδια επειδή κλέψανε το λάπτοπ τις αδερφής μου θέλω να της κάνω το εν λόγω δώρο!!! Σε γενικές γραμμές αξίζει τον κόπο??? Όσον αφορά κάποια άτομα τα οποία μιλούσαν για φορητότητα και λούγκρες και μαλακίες ένα έχω να πω!!!έχω 2 βάιο ενα 17 και ένα 13.3 και το 17 έχω να το ανοίξω ενα 3μηνο μέσα στο νερό:!: η χρυσή τομή για πολλούς και όχι μόνο εμένα ειναι τα 13.3" Γιαυτό και θέλω να πάρω παρόμοιο στην αδερφή μου:!: Αν το κάνω παραγγελία το εν λόγω λάπτοπ πότε θα είναι εδω??? Φιλικα Νικόλας
panos2000gr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Παιδια επειδή κλέψανε το λάπτοπ τις αδερφής μου θέλω να της κάνω το εν λόγω δώρο!!!Σε γενικές γραμμές αξίζει τον κόπο??? Όσον αφορά κάποια άτομα τα οποία μιλούσαν για φορητότητα και λούγκρες και μαλακίες ένα έχω να πω!!!έχω 2 βάιο ενα 17 και ένα 13.3 και το 17 έχω να το ανοίξω ενα 3μηνο μέσα στο νερό:!: η χρυσή τομή για πολλούς και όχι μόνο εμένα ειναι τα 13.3" Γιαυτό και θέλω να πάρω παρόμοιο στην αδερφή μου:!: Αν το κάνω παραγγελία το εν λόγω λάπτοπ πότε θα είναι εδω??? Η εν λόγω προσφορά λογικά τελείωσε από τα multirama, αλλά μπορείς να βρεις το ίδιο μοντέλο σε προσφορά (599 ευρώ) στα mediamarkt με μοναδικό μειονέκτημα ότι δεν δίνουν δώρο το dynadock (μικρό το κακό αν δεν το χρησιμοποιείς). Επίσης το ίδιο μοντέλο παίζει στο φυλλάδιο του Κωτσόβολου στα 799 ευρώ με τον Τ7500 και 250αρι δισκο. Νομίζώ όμως ότι στα 599 είναι το καλύτερο value for money. Υ.Γ: Τυχερή η αδερφή σου!
Scottas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Η εν λόγω προσφορά λογικά τελείωσε από τα multirama, αλλά μπορείς να βρεις το ίδιο μοντέλο σε προσφορά (599 ευρώ) στα mediamarkt με μοναδικό μειονέκτημα ότι δεν δίνουν δώρο το dynadock (μικρό το κακό αν δεν το χρησιμοποιείς). Επίσης το ίδιο μοντέλο παίζει στο φυλλάδιο του Κωτσόβολου στα 799 ευρώ με τον Τ7500 και 250αρι δισκο. Νομίζώ όμως ότι στα 599 είναι το καλύτερο value for money. Υ.Γ: Τυχερή η αδερφή σου! Σε ευχαριστώ Πολύ φιλε μου για τις πληροφορίες:!: θα το ψάξω λίγο παραπάνω αν είναι και θα ενημερώσω!!! Στο εξής αν βγει κάτι καλό η έχεις νεώτερα για την παρούσα προσφορά ενημέρωσε μας σε παρακαλώ!!! Φιλικα Νικόλας:cool:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.