overclockerd Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 λοιπόν καταρχήν πες μου σε πια δεν σου απάντησα από αυτά που μου είπες γιατί μπορεί να ξέχασα και κάποιο από τι βιασύνη μου...(τα έχω κοιτάξει όλα όσα μου πρότεινες είναι σίγουρο απλά κάποιο παρέλειψα μάλλον..)έβαλα και το live cd όπως μου είπατε αλλα δεν έβγαλε πρόβλημα όλα κανονικά...επίσης έκανα πριν ένα defrag και όταν τελειωσε μου είπε πως κάποια αρχεία δεν μπόρεσα να μετακινηθούν...τι παίζει?στον άλλο δίσκο δεν έχω κάνει ακόμα defrag να δω τι παιζει και εκεί...αλλα μου φαίνεται λίγο παράξενο..δεν είναι αρχεία που δεν μπορούν να μετακινηθούν...άλλωστε δεν θα μου το έλεγε κιόλας..απλά κάποια αρχεία κάποιου προγράμματος ίσος δεν μπορεί να τα μετακίνηση..και ίσος να έχει πρόβλημα?(επίσης να σημειώσω ότι το πρόβλημα αυτό στο defrag δεν βγαίνει στην αρχή... μόλις βάλω αρκετά προγράμματα κτλ και φτάσει σε κάποιο σημείο του δίσκου..(που κάτι συμβαίνει εκεί μάλλον..) δεν μπορεί να μεταφέρει τα αρχεία που είναι σε εκείνο το σημείο...) επίσης να αλλάξω κάρτα η αυτή που έχω να την βάλω αλλου δεν παίζει...δεν έχω άλλη μητρική που να παίρνει pci-e :/ Ρώτα κάποιο φιλάρακι σου που η μητρική του πέρνει pci-e, αν γίνεται να δοκιμάσετε την κάρτα σου εκεί, ή να σου δώσει την δικιά του να την δοκιμάσεις εσύ
shadowmann Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 ναι θα κοιτάξω μήπως βρω...αυτό που σας ειπα για το defrag φαίνεται περίεργο?
washcloud Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 λοιπόν καταρχήν πες μου σε πια δεν σου απάντησα από αυτά που μου είπες γιατί μπορεί να ξέχασα και κάποιο από τι βιασύνη μου ε τσέκαρε λίγο προσεχτικά τα ποστ μου, και δες αν δεν έχεις κάνει κάτι από αυτά Όσο γiα το defrag, ΜΑΛΛΟΝ δεν είναι "περίεργο" (μάλλον). Ίσως όμως και να σημαίνει ότι ο δίσκος έχει πρόβλημα ( ; ! ) Δε θυμάμαι αν το είχα πει και νωρίτερα, αλλά η περίπτωσή σου μοιάζει να 'ναι α)ψύξη (έναν ανεμιστήρα δωματίου, ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ να τον βάλεις να χτυπάει επάνω στο ανοιχτό κουτί που λέγαμε ; ) β)κάρτα γραφικών (δεν σηκώνει πολύ θερμοκρασία, λιγότερη από όσο θα έπρεπε) γ)δίσκος Όσο για τον δίσκο, δοκίμασε να δεις με το scan του HDTune αν σου δείχνει bad blocks.
shadowmann Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 ε τσέκαρε λίγο προσεχτικά τα ποστ μου, και δες αν δεν έχεις κάνει κάτι από αυτά Όσο γiα το defrag, ΜΑΛΛΟΝ δεν είναι "περίεργο" (μάλλον). Ίσως όμως και να σημαίνει ότι ο δίσκος έχει πρόβλημα ( ; ! ) Δε θυμάμαι αν το είχα πει και νωρίτερα, αλλά η περίπτωσή σου μοιάζει να 'ναι α)ψύξη (έναν ανεμιστήρα δωματίου, ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ να τον βάλεις να χτυπάει επάνω στο ανοιχτό κουτί που λέγαμε ; ) β)κάρτα γραφικών (δεν σηκώνει πολύ θερμοκρασία, λιγότερη από όσο θα έπρεπε) γ)δίσκος Όσο για τον δίσκο, δοκίμασε να δεις με το scan του HDTune αν σου δείχνει bad blocks. δοκιμάζω το hd tune τώρα για να δούμε... όσο για την θερμοκρασία τις gpu μέχρι 65 βαθμούς έχω προλάβει να δω όλες τις άλλες φορες που είχε κολλήσει δεν είχα προλάβει λίγο πριν να δω θερμοκρασία οποτε δεν είμαστε 100% σίγουρη για τις θερμοκρασίες.. ααα να τι ξέχασα τον ανεμιστήρα να βάλω! θα το δοκιμάσω και αυτό και θα σας πω. EDIT:δεν έβγαλε κανένα error το hd tune...μάλλον αυτό στο defrag είναι λογικό..(εγώ πάντως πρώτη φορα το συναντάω..) για τα υπόλοιπα θα σας πω μόλις τα τεστάρω.. οποια άλλη βοήθεια ευπρόσδεκτη
GPOWERR Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δοκιμασε να μπεις σε safe mode οταν ξεκιναει ο ηυ και εκει βαλε το everest να δεις θερμοκρασιες και να κανεις ενα ελαφρυ system stress.Αν δεν κολλησει τοτε φταιει καποιος οδηγος και παραλληλα θα δεις και τις θερμοκρασιες.Αν κολλησει και εκει μπες στο βιος και αστο μεσα εκει μεχρι να δεις τι θα κανει.Αν κολλησει και εκει καποιο προβλημα στο hardware υπαρχει και θα πρεπει να τα τσεκαρεις ξεχωριστα το κα θενα σε αλλο ηυ
shadowmann Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 δεν έχω βγάλει ακόμα άκρη..τα έχω κάνει όλα αλλα δεν μπορώ να βρω τι συμβαίνει.. εντωμεταξύ χθες μου έκανε άλλο κουφό...μου πετάει ένα alert από το πρόγραμμα τις asus ότι το ρεύμα στις μνήμες έπεσε..και μετά από λίγο όλα ok.παο να δω ποσο ρεύμα έχουν η μνήμες και βλέπω 1,65..και στο bios είναι auto τι συμβαίνει ρε γαμώτο????ενώ η μνήμες χρειάζονται 1.80 είναι λογικό να είναι η επιλογή στο bios auto και να μου δίνη 1.65? και κάτι ακόμα..η μνήμες δεν είναι nvidia partner memory υπάρχει κάποια ασυμβατότητα μεταξύ τις μητρικής μου που φοράει nvidia chip και τις gpu?
shadowmann Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 κάποιος που να ξέρει για αυτά που ρώτησα πιο πάνω?!
antonl Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Σχετικά με defrag είναι συνηθισμένο μάλλον φαινόμενο, ειδικά αν ο δίσκος είναι σχετικά γεμάτος. Για τις μνήμες, δώσε το σωστό ρεύμα manually από το BIOS.
overclockerd Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δώσε ρέυμα καί πήγαινε τες μόνος σου στα 1,8 Volt,ισώς τελικά,αυτή η κίνηση να σου λύσει όλα τα πρόβληματα, who knows....
shadowmann Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 και αυτό που ρώτησα ότι η μνήμες δεν είναι nvidia partner memory έχω κάποια ασυμβατότητα η μη πλήρη λειτουργία τον δυνατοτήτων από τις μνήμες,μητρική η gpu?
Snake_A Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 φιλε ειχα ακριβώς το ιδιο Prob... και τελικά ήταν οι RAM μου... Εμπενα στα windows Και μετα απο μερικά λεπτά φρίζαραν ολα. Ειχα Corsair DOminator 2gb 800mhz ... Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό ειναι το πρόβλημα στην περίπτωση σου αλλά δοκίμασε να βάλεις τα timings manual Και το cmnd rate (καπως ετσι το λενε) Βάρτο στα 2T ....
XLV Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Επίσης τελευταία κι εγώ έχω κάτι αδικαιολόγητα hardlocks στον quad, και ως τώρα τα αποδίδω, σε όσα προγράμματα open source έχουν γίνει compiled για windows, εγώ τουλάχιστον έτρεχα xchat και sancho.. για δες κι' αυτό, πχ αν τρέχεις κανένα gaim κλπ...
shadowmann Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 το σκέφτηκα και αυτό αλλα δεν χρησιμοποιώ κάτι τέτοιο ακόμα.. τελοσπάντων αύριο παο στο πλαίσιο και θα δούμε πάντως σίγουρα η gpu έχει κάποιο πρόβλημα δεν ξέρω όμως αν η gpu σε συνδυασμό με κάποιο άλλο υλικό τα κάνει πάντως έχω στα υπόψη μου μνήμες,gpu και δίσκο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 μην το αναβάλεις κάνε ένα memtest...
shadowmann Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 θα το αφήσω να κάνει το memtest και αύριο ελπίζω να πάνε όλα καλά να μη συναντήσω κανένα πρόβλημα xD να ρωτήσω και κάτι άλλο,θέλω να αλλάξω τον ανεμιστηράκι τις cpu η ψήκτρα μου είναι η Cooler Master GeminII S και θέλω να βάλω πάνω έναν delta.αυτόν που έχει τώρα σπρώχνει τον αέρα προς την cpu,το ερώτημα μου είναι το εξής:να το βάλω όπως το παλιό?(να σπρώχνει τον αέρα προς την cpu) η μήπως να το βάλω να τραβάει τον αέρα από την cpu? με ποιον από τους δυο τρόπους θα έχω καλύτερη θερμοκρασία? ορίστε και η ψήκτρα που έχω:http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=1&id=3263
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.