Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:lol: βρε παιδια πηγα στα praktiker σημερα και ειδα κατι κουρτινες που ειναι σαν πολυεστερας με σχεδια μοντερνα πανω τους.αυτα τα κρεμας καθετα και ειναι σαν λωριδες.το μονο κακο ειναι(και δεν μπορω να καταλαβω)οτι εχουν υψος 1.80,ενω θα επρεπε να εχει τουλαχιστον 2.20-2.50 :shock:

:-D για οσους καταλαβανε τι ειπα,πειτε μου σας παρακαλω που αλλου πουλανε τετοια(εκτος απο ΙΚΕΑ που δεν εχει πολλα σχεδια).ή αν γινεται να μου πειτε πως λεγεται αυτο το υφασμα και απο που θα μπορουσα να το παρω?:rolleyes:

Δημοσ.

Όπως τα λες πρέπει να είναι πραγματικά καταπληκτικες κουρτίνες σε παρακάλω αν βρεις ενημέρωσε μας για το κατάστημα για να πάω, όταν λες σχέδια μοντέρνα? περιεγραψέ μας λιγάκι πως είναι.

Σε μπλέ θα βρώ κάτι? γιατί όλα τα σεμενάκια είναι μπλε και θέλω να ταιρίαζουν με τις κορτίνες.

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

πραγματικα ειναι πολυ ωραιες και ξεφευγεις απο την κλασσικουρα της ριχτης κουρτινας.εγω τελικα κατεληξα Ικεα και εκανα συνδυασμο 1φυλλο ασπρο-2μαυρα σε διπλη ραγα.απλα...καταπληκτικο....)

εκει θα βρεις και σε ασπρο-μπλε σχεδιο(ενα κ μοναδικο) και δινεται σε 3πλο πακετο,που αν τα βαλεις σε σειρα σου βγαζει μοτιβο,κατι σαν πινακα.αξιζει να το δεις πιστευω

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά μάθαμε τελικά τι κουρτίνες είναι αυτές; Είμαι στη γύρα και ψάχνω κουρτίνες για το υπνοδωμάτιο!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...