xa xaxa Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Xαίρεται! Είμαι κάτοχος του hp pavilion zv5000 κ προσπαθώ να βρώ ένα τρόπο να βάλω μία mini pci wireless card η οποία όμως δεν περιλαμβάνεται στο whitelist της hp με αποτέλεσμα κατά το boot να μου βγάζει ένα μήνυμα που να μου λέει πως πρέπει να βγάλω την ασύρματη κάρτα για να συνεχίσει το boot. Στο νετ που έψαξα δίνουν μία λύση που ουσιαστικά πρέπει να αλλάξω manual το bios έτσι ώστε να προσθέσω το vendor id της κάρτας μου για να είναι αποδεκτή. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ κάποιο tool για να αλλάξω το bios ή κάποια άλλη μοντα για να προσπεράσω το check που κάνει στην αρχή ο υπολογιστής? Να προσθέσω ότι το bios είναι της phoenix. Ευχαριστώ προκαταβολικά
palawiaris Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Κάποτε προσπάθησα και εγώ να κάνω το ίδιο με έναν hp compaq για να βάλω atheros wifi. Θέλει με hex editor να πειράξεις το bios. Σε τέτοια φάση έχεις μεγάλο ρίσκο να πάει κάτι πολύ στραβά με το bios και να σου μείνει ο φορητός με χαλασμένο bios και ότι συνεπάγεται. Για μένα μην το ψάχνεις για τέτοια πειράματα.Πάρε ένα usb wifi και θάσαι οκ.
sil_unique Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 κοίταξε να πάρεις την wireless της ΗΡ και θα είσαι οκ - υπάρχει σαν ανταλλακτικό για αναβάθμιση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.