ocelotgr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Εχει παρατηρησει κανεις στο hp laptop του το παραπανω φαινομενο? Συγκεκριμενα, (tx200z ειναι το μοντελο μου, απο Αμερικη) ο μετασχηματιστης ειναι τοσο ζεστος που δεν μπορω καν να τον κρατησω στο χερι μου παραπανω απο καποια δευτερολεπτα, κ αυτο συμβαινει κυριως οταν εχω το pc στην πριζα κ παραλληλα το χρησιμοποιω... Αν κ στην αρχη χρησιμοποιουσα ανταπτορακι πανω στην πριζα, για να μπει το αμερικανικο βυσμα, τις προαλλες πηγα κ αγορασα το τελικο κομματι του ανταπτορα (πλεον δλδ ειναι σουκο->μετασχ.->pc, ενω πριν ηταν ανταπτορακι->μετασχ.->pc, κ απο οτι ειδα στις προδιαγραφες, δεχεται χωρις προβλημα σαν input τα 220V που εχουμε εδω). Ωστοσο μετα απο δοκιμες, ζεσταινεται τελικα το ιδιο κ με τα 2... Εχει παρατηρησει κανεις κατι τετοιο με το δικο του, η ειναι ελαττωματικος ο δικος μου κ πρεπει να παω να αγορασω καινουριο? Οχι τπτ αλλο, αλλα δεν εχω κ ασφαλεια πυρος στο σπιτι PS: Κ καμια φορα τα Vista, με hovercursor πανω απο το εικονιδιο της μπαταριας, μου γραφουν "Plugged-in, not charging", για να γυρισει λιγο αργοτερα σε charging. Καινουρια πατεντα αυτη??
kirimis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 ολοι οι μετασχηματιστες ζεματανε... ειδικα το καλοκαιρι! Μην ανυσηχεις καθολου...
axaraktiristos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Εμένα πάλι δεν μου φαίνετε φυσιολογικό να μην μπορεί να κρατήσει τον μετασχηματιστή παραπάνω από μερικά δευτερόλεπτα…. Το να είναι χλιαρός προς ζεστός λόγω καλοκαιριού οκ Πιστεύω ότι θα του δημιουργήσει πρόβλημα …
ipso33 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Μην περιμένεις να σου πάρει φωτιά. Πάρε καινούριο μετασχηματιστή.
ocelotgr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Το θεμα ειναι: Ειναι generic οι μετασχηματιστες στα Pavilion? Γιατι το μοντελο αυτο δεν εισαγεται στην ελλαδα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.