Προς το περιεχόμενο

13.3" με καλη καρτα

sokiwoki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω εναν φορητο 13.3'' με καλη καρτα γραφικων για 3dsmax και autocad. Γενικα δεν κυκλοφορουν με καλυτερες καρτες απο intel gmax3100. Bρηκα όμως ενα sony στο πλαισιο με καλυτερη καρτα:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1140728

ποια η γνωμη σας ?

Δημοσ.

Τον έχει συναδελφος μου.Πολύ καλός είναι στα 13,3 γιατί είναι ο μονος με καλή κάρτα γραφικών.Δεν ξέρω όμως άμα σε καλύπτουν τα Vista Business .

Δημοσ.
Ψαχνω εναν φορητο 13.3'' με καλη καρτα γραφικων για 3dsmax και autocad. Γενικα δεν κυκλοφορουν με καλυτερες καρτες απο intel gmax3100. Bρηκα όμως ενα sony στο πλαισιο με καλυτερη καρτα:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1140728

ποια η γνωμη σας ?

Το είδα σήμερα από κοντά...ποιοτικά είναι πάρα πολύ καλό, οθόνη καταπληκτική και κάρτα γραφικών πάνω από το μέτριο. Αν έχεις τα χρήματα είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή.

Δημοσ.

Σε 13.3" με ΑΤi Xpress 1250 είναι το LG Ε300 πιο φθυνό, μικροτερη μνημη,σκληρο,επεξεργαστή....και τιμή γύρω στο χιλιάρικο.(εγώ θα επέλεγα τον VAIO)

Δημοσ.

συμφωνω και εγω, και νομιζω ότι για sony και για τα χαρακτηριστικά που έχει ειναι πολυ καλη η τιμή του. Ευκαιρια.

Δημοσ.

Ακριβό ωστόσο αφού με λιγότερα χρήματα μπορεις να βρεις καλύτερη φορητή πρόταση, τα σόνυ εχουν 1 χρόνο εγγύηση...

Δημοσ.
σε 13.3 καλυτερη προταση ? ποια? αυτο ψαχνω

Σε αυτά τα χρήματα μπορείς να βρείς και τούμπανο DELL XPS1330 με μοναδικό περιορισμό την μέτρια κάρτα (nvdia 8400 στην καλύτερη όμως εκδοσή της) αλλά φοβερό support στο service.

Επίσης γύρω στα 1500 βγαίνουν και τα IBM Τ61 με 14.1" οθόνη ( ίδιο βάρος περίπου αλλά ανάλυση 1440χ900) και κάρτα την NVIDIA Quadro NVS 140M (ίσως βρεις σύνθεση και με καλύτερη κάρτα). Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι απλά το απόλυτο Laptop στην ποιότητα κατασκευής. Πραγματικό διαμάντι.

Τα παραπάνω δεν ξέρω αν είναι καλύτερα αλλά θεωρούνται λίγο πιο αξιόπιστα από τα SONY. Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα χρήματα ιδιαίτερα χτύπα το SONY (αλλά με 3ετή επέκταση εγγύηση)ς γιατί το service της SONY βρίσκεται στο Βέλγιο και σου εύχομαι να μην το χρειαστείς ποτέ γιατί θα κλαίς με μαύρο δάκρυ με τις χρεώσεις που έχουν.

Δημοσ.

παντως ρωτησα στην dell και μου ειπαν ότι το xps1330 το παιρνω μόνο απο multirama και οπως βγαινει εκει. Στο multirama όμως βγαινει μονο με integrated graphics card intel και οχι nvidia 8400 οπως λεει το site της dell.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...