metatron Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε να κατεβάζει το λαπτοπ κ να μπορώ να κλείσω το καπάκι της οθόνης? τώρα όταν κλέινω την οθόνη σταματάν όλα, σύνδεση στο νετ (ασύρματα), προγράμματα κτλ... μόλις την ανοίγω κ πατάω το κουμπί αμέσως δουλευουν όλα. εγώ όμως θέλω να δουλεύει η σύνδεση κ τα προγράμματα με κλειστό το καπάκι.... γίνεται? κ πως? ευχαριστώ προκαταβολικά!
ItsToasted Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Πηγαινε στην μπαταρία διπλα στο ρολοι και πήγαινε power options. Διαλεξε το προφιλ που βαζεις οταν το θες να κατεβάζει (πχ power saving) και πήγαινε advanced οπτιονς. Καπου εκει εχει το "lid and power button" Και βρες το "when the lid closes" η καπως ετσι. Θα γραφει θεωριτικα "sleep" Βαλε "do nothing". Αυτο στα vista. Καπως ετσι θα ειναι και στα XP.
panos2000gr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Γίνετε αλλά δεν θα στο συνιστούσα. Αν έχεις το laptop να δουλεύει συνέχεια και την οθόνη κλειστή, μεγάλο μέρος της θερμότητας θα μεταφέρεται απευθείας στην οθόνη (λόγω ότι θα εφάπτεται με το κυρίως μέρος του laptop), κάτι που μακροπρόθεσμα σίγουρα θα δημιουργήσει κάποια προβλήματα στην οθόνη σου.
lefi Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Γίνετε αλλά δεν θα στο συνιστούσα. Αν έχεις το laptop να δουλεύει συνέχεια και την οθόνη κλειστή, μεγάλο μέρος της θερμότητας θα μεταφέρεται απευθείας στην οθόνη (λόγω ότι θα εφάπτεται με το κυρίως μέρος του laptop), κάτι που μακροπρόθεσμα σίγουρα θα δημιουργήσει κάποια προβλήματα στην οθόνη σου. Σωστή παρατήρηση, αν και εξαρτάται από τον τρόπο που χρησιμοποιεί ο καθένας τον υπολογιστή.
metatron Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 ευχαριστώ παιδιά! θα το λάβω σοβαρά υπόψιν μου κ μάλλον θα το αποφύγω....
Aligator21 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Και γιατί να μην βάλεις screen off μετά από 1-5-10 λεπτά; Το ίδιο πράγμα είναι. Δεν θα σου καταναλώνει ενέργεια. Το "καπάκι" θες να κλείνει για κάποιο συγκεκριμένο λόγο;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.