Προς το περιεχόμενο

Πως μπορω να ξανθινω τα μαλλια μου;

Swimmer21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ακουσει πως το οξυζενε, το χαμομήλι και το λεμονι....ξανθινουν τα μαλλια....

Ποιος ειναι ο πιο ασφαλης τροπος να το κανω? Τι αποτελεσματα εχει?

Το εχει δοκιμασει κανεις?

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ έχω ακούσει και για τη μπύρα...δοκίμασε τα και τα 3,ένα ένα όμως μη γίνεις και κατάξανθος!Αλήθεια τι χρώμα μαλλιά εχεις τώρα?Γιατί αν είσαι με μαύρα μαλλια εντελώς δε νομίζω να δείς και διαφορά!!

Δημοσ.

δηλαδη οσοι ειναι ξανθοι ειναι γκευ??? ελεος δηλ...

Εγω να δω πως θα ειμαι θελω....και το κανω κ καλοκαιρι που δεν θα ειμαι αθηνα

Δημοσ.

εγω το βλεπω λιγο gay το ξανθο:X...εκτος αν γενηθηκες ετσι...γιατι δε τα βαφεις; η τουλαχιστον κανε ανταβγιες

Δημοσ.
δηλαδη οσοι ειναι ξανθοι ειναι γκευ??? ελεος δηλ...

Εγω να δω πως θα ειμαι θελω....και το κανω κ καλοκαιρι που δεν θα ειμαι αθηνα

Ρέ άνθρωπε τον τρόπο να κάνεις τα μαλλιά σου ξανθά σου είπα αυτό είπες οτι θέλεις, αυτές όλες ξανθιές βάφονται ο ίδιος είναι είπε κανείς οτι είσαι αδελφή?

Τρίχες είναι αυτές δέν διαφέρουν σε τίποτα οι αντρικές με τις γυναικείες μόνο αυτές ξέρουν το κόλπο με τις κρέμες βαφής αλλιώς ψάξε να βρείς μπαχαρικά ή βότανα να το κάνεις.

Δημοσ.
κανένας δεν μιλησε για gay, εγώ για δελφίνια και το παλικάρι για κοπέλες. Οποιος εχει την μύγα μυγιάζεται :P

Έλα μου ντέ, όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται.

Δημοσ.

Γενικά οι λύσεις που αναφέρεις δεν έχουν αποτέλεσμα...τουλάχιστον δεν έχουν ορατό αποτέλεσμα...:-( Κάτι καλύτερο θα έλεγα ότι έχω ακούσει για το χαμομήλι. Αλλά για ειδικό χαμομήλι που αγοράζεις από φαρμακείο για το σκοπό αυτό.

Μία καλή λύση αν τα μαλλιά σου είναι αρκετά ανοιχτά σε χρώμα είναι το χρωμοσαμπουάν. ;) Θα πάρεις ένα χρωμοσαμπουάν σε χρώμα πολύ πολύ ανοιχτό ξανθό - αυτό που λέμε πλατίνα. Μη σε φοβίζει το χρώμα. Το μόνο που θα κάνει είναι να σου κάνει τα μαλλιά ένα τόνο πιο ανοιχτά. Και στο λέω αυτό γιατί ειδικά το ξανθό χρωμοσαμπουάν δεν πιάνει εύκολα. Τα δικά μου μαλλιά είναι ανοιχτά καστανά - πιο πολύ προς το καστανό παρά προς το ξανθό. Έβαλα το χρωμοσαμπουάν που σου λέω και μου έγιναν ένα τόνο πιο ανοιχτά. Από εκεί και πέρα, μετά από κάποιο (σχετικά μεγάλο) αριθμό λουσιμάτων το χρωμοσαμπουάν φεύγει και επανέρχεται το φυσικό σου χρώμα.

Για πιο μόνιμες λύσεις, ο καλύτερος τρόπος να ξανθίνεις τα μαλλιά είναι να κάνεις ανταύγειες ξανθές - αλλά αυτό σε κομμωτήριο!:shifty:

Δημοσ.

Ο ενας να ξανθινει, ο αλλος να κανει αποτριχωση,

ελεος ρε παιδια!

Και μετα σου λεει γιατι πληθαινουν αφου δεν

γεννανε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...