understatement Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Τα έχω δει και τα δυο από κοντά σε demo και δεν έμεινα ευχαριστημένος από το design και την ποιότητα κατασκευής του Toshiba. Γενικότερα, για μένα, το Acer είναι πιο προσεγμένη κατασκευή τόσο σχεδιαστικά όσο και ποιοτικά. Από την άλλη, η Toshiba έχει καλύτερη φήμη σαν αντιπροσωπεία/σέρβις ενώ η Acer (Greece) έχει κακό όνομα στον τομέα αυτό. Πάντως και στις δύο περιπτώσεις θα αγοράσω την μεγαλύτερη επέκταση εγγύησης, οπότε θα είμαι καλυμμένος. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&product=1099329 (Acer) http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&product=1116207 (Toshiba) Συνοπτικά, το Acer υπερέχει κατασκευαστικά και ελαφρώς στα βασικά specs (HDD, RAM) ενώ το Toshiba διακρίνεται σε δευτερεύοντα specs π.χ. webcam με καλύτερη ανάλυση, Bluetooth, fancy ηχεία κ.α. (για τους πιο «ευεπηρέαστους» χρήστες), ενώ είναι ?100 ακριβότερο. Να το ρίξω κορώνα γράμματα;
menmas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Τι να σου πω εγώ μόλις χτές άνοιξα το πακέτο μου!!! ACER ASPIRE 5920G-5A3G16MI Στο e-shop έχει 649Ε και τσάντα μεταφοράς Ευχαριστημένος είμαι!λίγο που χάζεψα. Πήρα και την Εγγύηση 100Ε την plus όχι την light.(H plus έχει και damages ενώ η άλλη δεν έχει) Έσυ λες για το ...25ΜΙ.Δεν βλέπω μεγάλη διαφορά από το δικό μου. 40Ε περίπου!!!! Έχει μεγαλύτερο δίσκο αλλά να δεν κάνω λάθος δεν έχει bluetooth. Διαλέγεις και παίρνεις! Να σου την αλήθεια και τους ίδιους δισταγμούς είχα.Αλλά για 650 και 100 η εγγύση μέχρι το 2011 θα τα βγάλει τα λεφτά του πιστεύω!Ας είναι και Acer!!! Όταν το άνοιξα περίμενα κάτι πολύ χάλια.Είχα κάτι Acer και δεν μου είχαν αρέσει. Αλλά καμία σχέση!!Δεν δίνει αίσθηση κακού πλαστικού.Ωραίο είναι
panos2000gr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Τι να σου πω εγώ μόλις χτές άνοιξα το πακέτο μου!!!ACER ASPIRE 5920G-5A3G16MI Στο e-shop έχει 649Ε και τσάντα μεταφοράς.Ωραίο είναι Μια χαρά είναι για τα χρήματα του...εχει τα πάντα και φαίνεται αρκετά καλή κατασκευή Πάντως και αυτή η πρόταση της ACER ήταν πολύ συμφέρουσα στα 699 ευρω. http://www.multirama.gr/multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=BrandedNote&cp_id=131582 Μπορεί να έχανες 1gb RAM αλλά θα κέρδιζες σημαντικά σε επεξεργαστή (Τ7500 2.2GHz,4MB L2 cache), σε δίσκο και θα είχες και HD DVD (αυτό δεν ξέρω πόσο σε ενδιαφέρει όμως). Κατα τ' αλλα είναι τα ίδια μοντέλα.
understatement Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Τι να σου πω εγώ μόλις χτές άνοιξα το πακέτο μου!!!ACER ASPIRE 5920G-5A3G16MI Στο e-shop έχει 649Ε και τσάντα μεταφοράς Ευχαριστημένος είμαι!λίγο που χάζεψα. Πήρα και την Εγγύηση 100Ε την plus όχι την light.(H plus έχει και damages ενώ η άλλη δεν έχει) Σχετικά με το λειτουργικό: είχε συνοδευτικό/ά recovery CD ή κάτι άλλο;
menmas Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 panos2000gr καλό φαίνεται και ίσως καλύτερο.Δυστυχώς δεν το πήρα πρέφα νωρίς!Είναι και της ίδιας σειράς οπότε και live θα μοιάζει με αυτό που πήρα!Δεν πειράζει! Φίλε understatement κοίτα το!! Με το που το ανοίγεις σε ρωτάει τι να εγκαταστήσει Αγγλικά ή Ελληνικά διαλέγεις και μετά θες ένα μισαωράκι να γίνει η εγκατάσταση.ξέρεις next-next-next. Μετά φτίαχνεις μόνος σου το recovery disk.Έχει οδηγείες σε ένα φύλλο όχι στο βιβλιαράκι του οδηγού χρήστη.ΠΡΟΣΟΧΗ δεν πετάμε τίποτα!!!! Η Acer έχει μια εφαρμογή Empowering Techonology που βοηθάει αρκετά. Ότι χρειστέις και ξέρω εδώ είμαι!! Καλή αγορά ότι κι αν αποφασίσεις
ItsToasted Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Σχετικά με το λειτουργικό: είχε συνοδευτικό/ά recovery CD ή κάτι άλλο; Φτιαχνεις μονος σου το recopvery disk (2 dvd για την ακριβια ). Το καλο ειναι οτι κατα την εναρξη διαλέγεις αμα θελεις ελληνικα η αγγλικα win. Το κακο ειναι οτι εχει προεγκατεστημενες ενα σωρό μπανάνες που δεν θα χρειαζεσαι (οπως καμια 10ρια παιχνιδια) οποτε θα σου παρει λιγο χρονο να σβηνεις, Για οτιδηποτε αλλο, οπως το πως να αλλαξεις τα partitions που υπαρχουν ηδη, η πως να βαλεις καθαρα windows κρατοντας το αυθεντικο σου licence, ρωτα! PS: XP δεν μπαινουν λογο driver της realtek και μερικων αλλων.
Pollux Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Η αδερφη μου εχει το acer 5920g και το εχει ξεπατωσει....να μην τιποτε αλλο.... Πεταει ! το συνηστω ανεπιφυλακτα
understatement Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Για οτιδηποτε αλλο, οπως το πως να αλλαξεις τα partitions που υπαρχουν ηδη, η πως να βαλεις καθαρα windows κρατοντας το αυθεντικο σου licence, ρωτα! PS: XP δεν μπαινουν λογο driver της realtek και μερικων αλλων. Γιατί δεν μπαίνουν τα ΧP; Θέλω να έχω την δυνατότητα Dual-boot. Εννοείς ότι δεν υπάρχουν XP drivers για την audio card της Realtek;
ItsToasted Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Γιατί δεν μπαίνουν τα ΧP; Θέλω να έχω την δυνατότητα Dual-boot. Εννοείς ότι δεν υπάρχουν XP drivers για την audio card της Realtek; Nai, απο τα λιγα που διαβασα λειπουν drivers. Λιπει και της VGA αλλα απλα με ενα modded inf στα τελευταια drivers της Nvidia, μπαινει. Η Acer τα πουλαει σαν Vista οnly οποτε μην ασχοληθεις καν με e-mails κτλ.
understatement Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Nai, απο τα λιγα που διαβασα λειπουν drivers. Λιπει και της VGA αλλα απλα με ενα modded inf στα τελευταια drivers της Nvidia, μπαινει. Η Acer τα πουλαει σαν Vista οnly οποτε μην ασχοληθεις καν με e-mails κτλ. Για κοίτα εδώ: http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=189413 Έχει ότι θες απο οδηγούς στο http://www.acerpanam.com/flex/acerdrivers/bin/drivers.html?CFID=2517671&CFTOKEN=75671120 Μόλις ξαναμπήκε στο παιχνίδι η Acer.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.