Προς το περιεχόμενο

Προβλημα ??

TITANASX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ανηγο το pc μπενο στην επιφανια εργασίας και μετά από λίγο κλίνει ελεξα την θερμοκρασία αλλά είναι μια χαρά 62C βαθμούς ...Μήπως ξέρετε κατή....

Δημοσ.
core 2 qoad

το δεύτερο δεν το κατάλαβα

κλεινει γενικα ο η/υ η κλεινει μονο η οθονη?

αλλα για να λεσ 60 και η θερμοκρασια τοθ επεξ...μαλλον κλεινει ο υπολογιστησ..

βασικα αφου το ανοιγεισ και κλεινει απο που εκανεσ μετρηση για την 8ερμοκρασια?

σε safe mode μπαινει?

Δημοσ.

ναι μπαινει σε safe mode και παλι κλινει μετα απο λιγο οταν ειμαι στο bios δεν κλινει μονο οταν μπενο στο λιτουργικο

Δημοσ.

η θερμοκρασία είναι το πρόβλημά σου. Στο bios στους πόσους βαθμούς του έχεις πει να κλείνει? (κάπου 70 σε κόβω)

όσο για το δεύτερο : firefox? Internet Explorer? Opera? Safari? ...Ποιόν?

Δημοσ.
firefox γιατι.... στους 90 το ειχε απο μονο του

OFF TOPIC

ο firefox (v2+) έχει κάτι ωραίους ορθογράφους για να προσέχουμε κ λίγο τα Ελληνικά μας.

ON TOPIC

καθάρισε τον λίγο από σκόνη κ έχε το κουτί ανοιχτό

Δημοσ.

Οι 62 C δεν είναι καλή θερμοκρασία για idle (υποθέτω), αλλά απέχουν πολύ από το shutdown temp της cpu.

Μάλλον Psu φταίει.

Πες μας το υπόλοιπο σύστημα. (κυρίως Psu και Vga).

Δημοσ.

Εγώ θα κοιτούσα πρώτα με το λογισμικό αν όλα είναι εντάξει. Στη χειρότερη περίπτωση θα έκανα ένα φορμάτ και αν πάλυ μου παρουσιαζε πρόβλημα θα κοιτούσα για hardware

Δημοσ.

δεν πιστευω οτι η διαμορφωση(format) ειναι η πρωτη λυση απο την στιγμη που το συστημα κλεινει.. κατα την γνωμη μου ειναι θεμα υλικου..προσπαθησε να καθαρισεις το ανεμιστηρακι του επεξεργαστη γιατι πολυ πιθανον να εχει ενα καρο σκονη πανω και για αυτο να ανεβαζει αυτη την θερμοκρασια..παντως δεν ειναι σε βαθμο που θα κλεινει λογω θερμοκρασιας cpu..κατα πασα πιθανοτητα το προβλημα εγκειται στο τροφοδοτικο...μηπωσ προσφατα προσθεσεσ καποιο υλικο πχ μια μνημη μια καρτα γραφικων η κατι που μπορει να μην το σηκςνει το τροφοδοτικο σου? αν ναι δοκιμασε πχ αν εχεις 2μνημεσ να βγαλεις την μια η στουσ 2 δικσουσ να αφησεισ τον ενα πανω..αν δεν εχεις βαλει κατι νεο πανω τοτε μπορει και να τα εχει παιξει γενικα και το τροφοδοτικο σου..

Δημοσ.

Βέβαια δεν έχεις κάθολου κάλες θερμόκρασιες, οπότε δές και την ψύχτρα του επέξεργαστη(μήπως δέν πατάει καλά) δέν νόμιζω να είναι θέμα σκόνης... ρίξτου ένα καθάρισμα αμα είναι:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...