Προς το περιεχόμενο

Risen (από Piranha Bytes)

godlike

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σου κοτσάρει εναν μεταλλαγμένο διάολο για τιτάνα(ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι 10 φορές πιο εύκολος απο εναν elite saurian)κι ενα εντελώς πρόχειρο βιντεακι 10 δευτερολέπτων στο τέλος και είσαι οκ. Το άκρον άωτον της προχειρότητας,για να μην μιλήσουμε για την επιλογή που σου λέει και η παττυ στο τέλος,η οποία όμως δεν έχεις ιδέα ποια είναι και φυσικά δεν σου δίνεται η δυνατότητα να επιλέξεις...

• Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ο μεταλλαγμένος διάολος ήταν παγιδευμένος...τον ελευθερώνει ο παπας για να σώσει τον κόσμο κι εσυ τον παγιδεύεις πάλι για να σωσεις τον κοσμο γιατι ο παπας δεν θα μπορουσε να τον ελέγξει και θα κατέστρεφε τον κοσμο...γιατι να γίνουν όλα αυτα??ακυρο κι ανούσιο και μπάζει απο παντού...πιο αργος απο όλα τα τέρατα ο Ιron Man μολις καταλάβεις μετα απο 2-3 φορές πώς βαράει μοιάζει με boss fight αρχικών επιπέδων παρμένο απο SOnic..:lol::lol:

EDIT: Dr robotnic τον έλεγαν...αν θυμάμαι καλά στο sonic

Δημοσ.
Δε με πολυπειράζει αλλά κάποιος άλλος θα θέλει να δει μόνος του το τέλος. Use spoiler.

με συγχωρεις φίλε μου...διορθώθηκε οσον αφορά εμένα..:o

Δημοσ.
Ολα τα quest εκανα πάνω απο 250 μια και επιασα το achievement για τα quests...οι ώρες που έπαιξα ήταν 49 και κατι λεπτά (2 days 1 hour 11min) το βλέπεις στο save game...για CRPG δεν είναι τίποτα.......Στο τέλος πριν τον τερματισμό εψαξα όλο το χάρτη και είχα αφήσει μόνο ενα quest που δεν είχα κάνει...ακολουθόντας το main quest και μιλόντας με όλoυς συνέχεια δεν σου ξεφεύγει κατι...ειλικρινά μετα το 2ο chapter ξενέρωσα με την πρόχειρη πλοκή και το ημιτελές σεναριο μιας και δεν καταλαβαίνω γιατι στο τέλος κάνεις αυτο που κάνεις και που βοηθάει αυτο...θα το καταλάβετε οταν φτάσετε στο τέλος..ολα αυτά δεν παύουν να είναι η προσωπική μου άποψη σε άλλους μπορει να αρέσει....

Όλα δε γίνονται, γιατί κάποια έχουν Bugs, ( πχ Fleecing the butcher = bugged ) αλλά ναι, τα περισσότερα πρέπει να γίνονται.

οι 50 ώρες που έκανες είναι ΚΑΘΑΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ παιξίματος. Άμα βάλεις μέσα πόσες φορές έχασες /έκανες reload κλπ είναι πολύ παραπάνω.

Αλλά 50 ώρες το λες λίγο;;;

Είπαμε, δεν είναι Oblivion που είναι χαώδες, αλλά και το Witcher δε νομίζω να ήταν μεγαλύτερο ( μικρότερο πρέπει να ήταν και ήταν /είναι τέσπα, ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ.

Είναι και το replay value μέσα, το Witcher μου έκανε αίσθηση να το ξαναπαίξω, το Risen δε νομίζω όμως.

Τέσπα, για να δούμε και το Dragon Age :)

Δημοσ.

Δεν είχα πρόβλημα με το συγκεκριμένο ούτε με κανένα quest..μου επιτέθηκε οταν του μιλησα για προστασια..τον πλακωσα στο ξυλο..ξαναμιλησα με τον Cid και μου ειπε να τον κλεψω...μπηκα βράδυ με sneak εκλεψα οτι υπήρχε καιμετα ξαναμιλησα στον cid και στον ιδιο και εγινε το quest...Με κάτι πορτες που με εβγαζαν σε ταβάνια και με τηλεμετέφεραν αλλου ειχά θεματάκια που με διαφόρους τρόπους λύνονταν επιτυχώς..Επίσης μια φορά πέφτοντας σε λάβα με έβγαλε ζωντανό στην άλλη γώνια του εξω χάρτη....Οι ώρες δεν είναι πρόβλημα το ημιτελές και βιαστικό σενάριο είναι..Τα δύο πρώτα chapters ηταν άριστα σε όλα (εκτος τα bugs) μετά το παιχνίδι σε κουράζει με την προχειροδουλειά που έγινε..

Δημοσ.

Πρέπει να είσαι το 1ο άτομο που λύνει το fleecing the butcher. Προφανώς κάτι άλλο κάναμε διαφορετικό οι υπόλοιποι και buggarei. Μου το επιβεβαίωσαν πολλά άτομα κι ολας ότι έχει πρόβλημα και δε λύνεται.

Ναι, τα 2 πρώτα κεφάλαια είναι ΣΟΥΠΕΡ. Μετά όντως στη δίνει λίγο στα νεύρα.

Δημοσ.

Μόλις ξεκίνησα το game και μου φαίνετε μια χαρά gothic δλδ φάει λιώσιμο!! :D. Τι class προτείνετε? Δλδ αν πάρω mage έχω καμιά τύχη η θα με σκοτώνουν με το παραμικρό?

Δημοσ.
Μόλις ξεκίνησα το game και μου φαίνετε μια χαρά gothic δλδ φάει λιώσιμο!! :D. Τι class προτείνετε? Δλδ αν πάρω mage έχω καμιά τύχη η θα με σκοτώνουν με το παραμικρό?

Περνα απο bandits, Monastery, Harbor city, κανε τις αποστολες τους , και μετα επελεξε με ποιους θα πας....

Εγω πχ εκανα απο την αρχη τις αποστολες των bandits και του Don, με αποτελεσμα να μην δω ποτε μαγικα...

Δημοσ.

Το ξέρω είναι βασικός κανόνας στα gothic να μην πάρεις μέρος με την μια. Πάντως το game με έχει ενθουσιάσει. Εχεί ότι μπορει να ζητήσει ένα οπαδός των gothic. Δλδ bantits, μοναστήρι και ένα λιμάνι :D

Δημοσ.

bandits-rebels -- monastery (το ιδιο) -- dock ......

ξαναγυρναμε στο μοτιβο gothic II

μηπως να παρουν νεους σεναριογραφους

λεω μηπως???

το αρχισα μ αρεσε...αλλα μεχρι την πρωτη μαχη...

μου φαινεται πολυ δυνατο εκεινο το ζωο σαν στρυθοκαμηλος....

τι να πω...

Δημοσ.

Και εγώ γιατί μπορώ και τους σκοτώνω όλους? Εδώ είμαι ακόμα ξυπόλητος και τους έχω σκίσει όλους στα duel στους bantit. Προσωπικά πάντως μου αρέσει αυτό το κλασικό που υπάρχει στον κόσμο των games της pyranha.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:21 ----------

Ο κόσμος του παιχνιδιού είναι ένα μίγμα από gothic2 με gothic 3. Τα πιο πολλά στοιχεία τα έχει πάρει πάντως από το gothic 2 αφού έχουμε τις ίδιες ακριβώς περιοχές με αυτό το game δλδ bantit camp με τους επαναστάτες, το harbor με τους order και το απομονομένο μοναστήρι. Και από gothic 3 έχουμε τις ανασκαφές των artifacts στους αρχαίους ναούς αν και αρχαίους ναούς συναντούσαμε και στον κόσμο του gothic 2.

To πιο παράδοξο όμως είναι ότι το game είναι τεχνικά άψογο!! Μου φαίνετε εκεί στην pyranha άρχισαν να μαθαίνουν να προγραμματίζουν :P

Δημοσ.

To πιο παράδοξο όμως είναι ότι το game είναι τεχνικά άψογο!! Μου φαίνετε εκεί στην pyranha άρχισαν να μαθαίνουν να προγραμματίζουν :P

Αυτά γίνονται όταν οι εκδότες δεν σπάνε τα @@ των developers με τα release schedules τους :P

Δημοσ.

Οχι και αψογο...τα χει τα Bugακια του...Τα πρώτα 2 chapters ειναι τελεια μετά μας τα χαλάνε...Σαν να τους κυνηγούσαν εκδοτες εκδοτικοι οικοι και ο Τριανταφυλλοπουλος παρέα...

Δημοσ.

Συνέχει εντυπώσεων. Πλέον αφου έκανα ότι μπορούσα για το lvl μου στα swap πήγα προς harbor μεριά. Εντυπωσιακή πόλη και πιο εντυπωσιακό είναι γενικά το στήσιμο του νησιού. Αν και νομίζω ότι ο κόσμος του είναι σχετικά μικρός από τι μας είχαν συνηθίσει τα προηγούμενα gothic αλλά νομίζω ότι είναι πιο γεμάτος. Απίστευτες λεπτομέρειες ιδίως αν πάτε σε κάποιο δάσος η παραλία.

Είναι το μόνο παιχνίδι που μου έχει ζορίσει τόσο πολύ το pc αλλά το παίζω με όλα τα detail στα high και χ16.

Μου άρεσε και αυτή η έξυπνη κίνηση που έχουν κάνει και σου απαγορεύει να μπεις στο νερό. Αν προχωρήσεις αρκετά στην θάλασσα βγαίνει ένα τέρας και σε τρώει και σε φτήνει ξανά στην παραλία αλλά ζωντανό. Αν πέσεις τώρα στο λιμάνι μέσα στο νερό κάνεις ότι πνιγεσε και σε πετάει έξω στο λιμάνι μετά από λίγι μισολιπόθυμο.

Μέχρι στιγμής πάντως προσπαθώ να μείνω όσο πιο πολύ ουδέτερος μπορώ και δεν έχω επιλέξει στρατόπεδο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...