Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα σε ACER 5315

dimitris75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες έχω ένα φορητό ACER aspire 5315 αγορασμένο τον Ιανουάριο 2008. Τέλη Ιουνίου ΄το στέλνω για service στην INFOQUEST. Το πήρα 29 Ιουλίου υποτίθεται επισκευασμένο (έγινε αλλαγή μητρικής και μνήμης). Το πρόβλημα που έχω τώρα είναι ότι δεν αναγνωρίζει το modem και τη κάρτα ήχου. Λέει ότι δεν υπάρχουν συσκευές στο σύστημα. Σε επικοινωνία που είχα πάλι με την ACER μου είπε να το στείλω πάλι για επισκευή κάτι που με εξόργισε τελείως. Δεν ξέρω τι να κάνω. Μήπως είναι θέμα κάποιας ρύθμισης που δεν ξέρω;

Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε μου για τη βοήθεια. Έχω τα Recovery Dvd από το ACER τα οπο'ια εγκατέστησα αλλά δεν έγινε τίποτα. Ένα πράγμα περίεργο σαν να μην υπάρχει Modem και κάρτα ήχου. Σκέφτομαι να το πετάξω στα σκουπίδια.

Δημοσ.

Πριν το πετάξεις δες στο bios αν έχει κάτι απερνεγοποιημένο.Κάνε και ένα default να έρθει στα ίσια του.

Αν όλα Οκ τότε πέταξέ το σε εμένα να κάνεις και ένα καλό.:-)

Δημοσ.

χp η vista εχεις?κανε δεξι κλικ στον υπολογιστη μου -->διαχειρηση-->διαχειρηση συσκευων και κοιταξε δεξια ποιες συσκευες διχνει με κιτρινο ερωτηματικο και ποιες ειναι ενεργες και ποιες οχι και ποσταρες τις!

Δημοσ.

Έχω βάλει τα VISTA από το recovery dvd που έφτιαξα από το κρυφό partition του φορητού.Στη διαχείρηση υλικού δεν υπάρχει κανένα κίτρινο σημαδάκι. Δεν έχει modem ούτε κάρτα ήχου. Όποτε δοκιμάζω να κάνω εγκατάσταση τους οδηγούς βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχουν συσκευές στο φορητό.

Δημοσ.

Ε αναγκαστηκά πίσω στην Κουεστ ,και να τους τα ψάλλεις και λίγακι με τις βλακείες που έκαναν.Αφού οπώς λες το πήρες το 2008 σε καλύπτει η εγγύηση....Αν πάντως θες να το ξεφορτωθείς ε,τότε δώστο σε κανένα από τα παιδιά εδώ να πιάσει και τόπο :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...