Προς το περιεχόμενο

Δεν ανάβει έτσι ξαφνικά...

S4Lv4Ti0N

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας φίλοι...

πρίν 2 μέρες, και όπως κάνω εδώ και μήνες άφησα το πισί αναμένο και πήγα τις βόλτες μου... βασικά... η αλήθεια είναι πως δε θυμάμαι αν αυτή τη φορά το άφησα αναμένο...

Του δε πόιντ όμως...

γύρισα σήμερα και ο υπολογιστής αρνείται κατηγορηματικά να ανάψει... επειδή το κουτί μου είναι ένα μπλέ Θέρμαλτέικ (ο υπολογιστής που κάθομαι έχει 4 γλώσσες, καταλαβαίνετε την κούραση να γυρίζεις γλώσσες για να γράψεις μία λέξη), που η πρόσοψη του ανοίγει, οπότε προσπάθησα με ένα δικό μου, πλαστικό μακρόστενο αντικείμενο να πατήσω στο ON/OFF πόρτ για να πατήσω χειροκίνητα το κουμπί να ανάψει... αλλα ΔΕΝ γινότανε... γιατι δεν ήταν εκεί... και ήταν εμφανές και το ένιωθα πως ακόμα και το κουμπί του κουτιού δε το πατούσε... τι μπορεί να έγινε;; έσπασε μόνο του;; έπεσε;;

με διαβεβαιώσανε πως κανείς δεν το άγγιξε... λόλ!

Δημοσ.

Τελικά... άνοιξα το κουτί και ακολούθησα τα καλώδια απο το τροφοδοτικό στό ON/OFF Switch και το τράβηξα έξω... ήταν εμφανές οτι είχε βγεί απο τη θέση του οπότε βγήκε εύκολα... και τώρα πρέπει να το ανάβω με ένα κουμπάκι απο τα πλάγια... τουλάχιστον μέχρι να το φτιάξω... lol

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...