Προς το περιεχόμενο

γνωμες για e-click.gr

ilias1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια.

Ειμαι σε φαση αναζητησης νεου κινητου, και ψαχνωντας για μοντελα , τιμες και τα σχετικα, διαπιστωσα οτι το e-click.gr ειναι σε μεγαλο αριθμο προιοντων φθηνοτερο σε σχεση με τις μεγαλες αλυσιδες. το ερωτημα μου ειναι αν γνωριζουμε κατι για το εν λογω καταστημα οπως αξιπιστια, service, κτλ. οποιαδηποτε πληροφορια δεκτη. Ομολογουμενως μου εχει προκαλεσει εντυπωση και επειδη δεν γνωριζα την συγκεκριμενη εταιρια ειμαι λιγο διστακτικος στο να αγορασω απο εκει.

ελπιζω να γνωριζετε κατι παραπανω.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Παιδια το ξεθαψα :lol:

Εχει αγορασει τελικα κανεις απο δω μεσα γνωμες κλπ?

εχω αγοαρσει δυο φορεσ εγω οντως εχει μεγαλη μεγαλη ποικιλια κ ειδικα σε χρωματα

κομπλε μονο την δευτερα φορα μου το φερανε με μια μερα καθυστερηση χωρις να ενημερωσουν κατα αλλα οκ

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολυ :-D

Ναι βασικά εχει ενα dock που θελω να παρω που μονο στο ebay το βρισκω και γενικα αφου θα παρω απο κει το συγκεκριμενo προιον θα τσιμπησω και κατι αλλα καλουδια:P

Τα ελαχιστα μεταφορικα κλπ δεν λεει ξερεις ποσο χρεωνει?

Δημοσ.

εμενα για μια αγορα της ταξης τον 30 ευρω μου εκαναν μια χρεωση σε μεταφορικα 5 ευρουλακια !!!!

φυσικα ισχυει και εδω το ιδιο μετα απο καποιο ποσο ειναι δωρεαν τα μεταφορικα !!

οσο για τον χρονο παραλαβης ητανε κυριοι !

Δημοσ.

ok παιδιά μεχρι Δευτέρα θα εχω παραγγείλει σίγουρα.

Ευχαριστώ θα ποσταρω με το καλο οταν φτάσουν.

(καλα κατι μπιχλιμπίδια θελω να πάρω ενα dockακι handsfree screen protector και ενα καλώδιο ακόμα για tv out )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...