Tsilibillys Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Γειά σας. Πριν 2 μέρες μου δώσε ενας φίλος το laptop του να του κάνω φορμάτ,ο λόγος? μου είπε οτι έκλεινε συνεχώς κ οτι πιθανόν να είχε ιούς.Όντως είχε.Πρίν κάνω το οτιδήποτε όμως τον ρώτησα αν είχε να κάνει με υπερθέρμανση.Μου είπε οτι όταν ήταν σε κλιματιζόμενο χώρο δούλευε κανονικά,όταν άλλαζε όμως χώρο που δεν είχε κλιματισμό του κλεινε συνεχώς μόνο του. Τεσπα, το δοκίμασα κ εγώ κ όντως διαπίστωσα πως είχε πρόβλημα με την θερμοκρασία,ανέβαζε κ έσβηνε.Οπότε το άνοιξα,το καθάρισα όσο μπορούσα(κυριολεκτικά γέμισα σχεδόν 1 πακέτο απο τσιγαρα σκόνη) , το τέσταρα μετα κ ηταν κομπλέ.Του είπα οτι μιας κ το άνοιξα θα του βαζα κ θερμαγώγιμη πάστα στον επεξεργαστή,αλλα επειδή δεν εχω εμπειρία με λάπτοπ κτλπ κ επειδή δεν ήταν κ δικο μου οτι δεν θέλω να πειραματιστώ. Έκανα τελικά το φορμάτ όλα κομπλέ.το πι σι δούλευε ρολόι. Τι τον έπιασε σαν τον διάολο όταν ήρθε να το πάρει κ μου πε φέρε λίγη πάστα να του βάλω κτλπ..εγώ ξέρω μου λέει το χω ξανανοίξει κ τέτοια. Τεσπα το άνοιξε, απ'οτι κατάλαβα μετά έβγαλε με νταβατζιλίκι τον επεξεργαστή(Δεν τον ξεκούμπωσε πρώτα)(βγήκε μαζί με την ψύκτρα κολλημένος,κ σε προσπάθεια να τον ξεκολλήσει του έπεσε στο πάτωμα! )Τέσπα βάζει την πάστα πάνω κ πάει να τον ξανατοποθετήσει.Τα βάζει ολα όπως πριν(ετσι νόμιζε τουλάχιστον ) τον ανοίγει κ η οθόνη δεν άναψε ποτέ. Τον ανοίγω μετα εγώ, βλέπω οτι δεν είχε τοποθετήσει σωστά τον επεξεργαστή,τον τοποθετώ σωστά,τον κουμπώνω,το κλείνω κανονικά όλα,τον ανοίγω κ πάλι η οθόνη δεν ανάβει. (Είδα επίσης οτι ένα ποδαράκι απο τον επεξεργαστή έχει λίγο λευκό στην άκρη,προφανώς απο την πάστα) Το λάπτοπ είναι της ACER o travelmate 2700. Με το που το ανοίγω,δείχνει να δουλέυει, έχει 2 ανεμιστηράκια πάνω,ξεκινούν κ τα 2 κ μετά απο 5 δευτερόλεπτα περίπου το ένα σταματάει κ το αλλο συνεχίζει,οι ενδείξεις των υπέρυθρων κ του wifi με το που ανοίγω το πι σι είναι φωτεινές κ παραμένουν.Η οθόνη όμως παραμένει κλειστή. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ? Τι μπορεί να φταίει? Οτι άλλη πληροφορία χρειάζεται να δώσω για το πι σι πολύ ευχαρίστως. Ευχαριστώ!
alex2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Ε προφανώς τα έκανε μαντάρα ο φίλος σου. Κοίτα τα pin αν είναι στραβωμένα ή ακόμα και σπασμένα και βέβαια πρέπει να αφαιρεθεί η πάστα από το ένα pin που πρόσεξες....τώρα πως θα το κάνεις αυτό,ο θεός και ψυχή σου. Όμως...είσαι σίγουρος ότι αυτό είναι πάστα?Γιατί η πάστα δεν είναι λευκή αλλά συνήθως ασημένια. Τέλος πάντων...αν δεν γίνει τίποτα πάρτε άλλον επεξεργαστή. Και την επόμενη φορά όποιος βάζει χέρι να ξέρει και τι κάνει. Και όχι βία στην τεχνολογία!!!
Tsilibillys Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Σε ευχαριστώ πολυ άλεξ για την απάντηση σου... Τι να πω.... Αυτο το πράγμα δε το χω ξαναδεί κ δεν ξέρω αν θα το ξαναδώ!Ο Τύπος (ο κάτοχος του λάπτοπ) δεν παίζεται! Μετά απ όλα αυτα που έκανε ήρθε σήμερα να δεί τι γίνεται με το λάπτοπ,του λέω οτι καθάρισα όση πάστα "περίσευε" αλλα κ πάλι δεν ανάβει η οθόνη. Δεν πτοείται λοιπόν,κ μου λέει το ανοίγω πάλι να δω τι γίνεται με αυτον τον επεξεργαστή.βγάζει πάλι!!!τον επεξεργαστή χωρίς να τον ξεκουμπώσει!!!Πω καλα λεω απο μέσα μου,είσαι για καινούριο επεξεργαστή στάνταρ!Εκει που τον σκαλίζει,ανακαλύπτει οτι ένα ποδαράκι έχει στραβώσει λίγο, οποτε τι απλό...αποφασίζει να το ισιώσει!Πέρνει κατσαβίδι αλλα δεν τον βόλευε(είχα μείνει αφωνος..) μου ζητάει ενα μυτερό μαχαίρι..του το δίνω.... δεν του άρεσε..οπότε τελική επιλογή ηταν μια οδοντογλυφίδα... παλεύει για κανα 2λεπτο... ώσπου μου κάνει..πω..όχι ρε γαμώτο...το σπάσα.... Δεν πέιράζει του λέω με ειρωνικό ύφος...με 2 κατοστάρικα εισαι κομπλέ.. , κάτσε να το δοκιμάσω μου λέει... βάζει πάλι πάνω τον επεξεργαστή τον κουμπώνει..ψύκτρα απο πάνω κτλπ... το κλείνει..το γυρνάει κανονικά στο τραπέζι...σηκώνει την οθόνη... πατάει το κουμπί(power)....κ εκεί μένω μλκς.Το πι σι λειτούργησε κανονικά!! Τι να πω....πραγματικά δεν ξέρω τι να πώ.... Τώρα αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής, υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα το λάπτοπ επειδή λείπει ένα ποδαράκι απο τον επεξεργαστή???? (αν κ μετά απο ολα αυτα που έγιναν,αρχίζω να πιστεύω πως δε πρόκειται να χαλάσει ποτέ!αφου δεν χάλασε τώρα)
alex2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Καθαρή τύχη!!! Ρε τι είναι αυτό το παλικάρι, που τον βρήκες?? Τώρα για το αν θα δημιουργηθεί πρόβλημα ο καιρός θα δείξει. Αλλά και να δημιουργηθεί να μην σου φανεί καθόλου περίεργο,κάτι θα σκαρφιστεί να κάνει πάλι το παιδί για να καταστρέψει το PC.
million_voices Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 ο Πισοterminator 90% το ποδαρακι δεν ηταν διακοσμητικο αλλα ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ
Tsilibillys Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Καθαρή τύχη!!!Ρε τι είναι αυτό το παλικάρι, που τον βρήκες?? Τώρα για το αν θα δημιουργηθεί πρόβλημα ο καιρός θα δείξει. Αλλά και να δημιουργηθεί να μην σου φανεί καθόλου περίεργο,κάτι θα σκαρφιστεί να κάνει πάλι το παιδί για να καταστρέψει το PC. Γμστ...περιπτωσάρα!! Όντως πολύ τυχερός, δεν περίμενα με τίποτα να ξαναδουλέψει με τον ίδιο επεξεργαστή. ο Πισοterminator 90% το ποδαρακι δεν ηταν διακοσμητικο αλλα ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ χαχαχαχα...ναι... , κ εγώ έτσι λέω οτι καπου θα παίζει το ρόλο του, μου είπε κάποιος αλλος πως μερικά ποδαράκια είναι για γείωση,οπότε ελπίζω να έτυχε ενα απο αυτά. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.