Προς το περιεχόμενο

The official Prison Break Season 4 topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Α ρε Michael θα μας τρελάνεις τελείως!! Το ένα επεισόδιο καλύτερο από το άλλο ακόμα και ανάποδα να το δεις! Δε θέλω να τελειώσει!!

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
ΜΑΚΑΡΙ! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ.

ο Θεός να του στείλει καρκίνο (Λεβέντης) ?

...oh wait :P

Δημοσ.

Όπως βλέπεις φίλε Thresh, σε πολλούς αρέσει ακόμα η σειρά (για να μιλήσω και εγώ εκ μέρους αρκετών άλλων). Τέσπα, ένα απλό σχόλιο ήταν, δεν κάνω υποδείξεις.

Δημοσ.

Νομιζω περα απο τον καταιγισμο παραδοχων που πρεπει να κανει ο θεατης αυτο που με ενοχλει τωρα τελευταια ειναι το ποσες αλλαγες πορειας εχει η σειρα. Σαν να βλεπω standalone σειρα και οχι serialized

Μαλλον το κανουν για να πιασουν λιγο τον παλμο στην Αμερικη που τωρα τελευταια φευγει απο τα σηριαλ σε συνεχειες και παει σε σειρες που σε ενα αντε δυο επισοδειο κλεινουν την υποθεση

Δημοσ.

Λόστιζε το επεισόδιο ή εμένα μου φάνηκε???

Η σκηνή

με τον Ντι Μπι στην φυλακή μου θύμισε πολύ Λόστ και την καμπίνα του Τζέικομοπ...

Γενικά ήταν καλό επεισόδιο. Αν βέβαια βάλεις στην άκρη το πόσες μαλακίες έχουν γίνει και θα γίνουν στην σειρά. Σε σχέση δηλαδή με το προηγούμενο που κόντεψε να με πάρει ο ύπνος, ήταν καλό.

Αν κατάλαβα καλά

τον χαιρετάμε και τον Σούκρε?

Δημοσ.

ε καλα η σκηνη που λες σελερς εχει παιχτει σε 15 σειρες, μεχρι και στο geys anatomy ειχαν προσφατα ιδιο σκηνικο. Και ενταξει να γινεται με καποια χρονικη αποσταση παει στο διαολο, αλλα να εχει καθε σειρα απο μια ιδια φαση παει να πει ελλειψη εμπνευσης, δημιουργικοτητας, ευρηματικοττας....μπλα μπλα. Κατι που ετσι και αλλοις δεν υπαρχει στο πριζον εδω κα 3 χρονια! Ανηκω στην κατηγορια που θεωρουν την σειρα ακρως ηλιθια και απαραδεκτη σε βαθμο κακουργηματος. Αν πω και αλλα φοβαμαι οτι θα προσβαλω τους οπαδους τις σειρας και δεν μου φταινε σε τιποτα. Δικαιωμα τους ειναι να την γουσταρουν ακομα. Και υπενθυμιζω οτι καραγουσταρα την 1τη σεζον και ημουν εγω που ξεκινησα το τοπικ για το πριζον στο ινσομνια! Αλλα για μενα ο κατηφορος απο 1χ21 και μετα εχει φτασει στην κινα

Δημοσ.

Μα δεν θα το τελειώσουν ποτέ?? Μέχρι πότε θα ξοδεύουμε άδικα ρεύμα και bandwith για να βλέπουμε αυτό το σκουπίδι?

Για μένα ήταν τελείως άκυρο και βαρετό επισόδειο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...