Toufas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 βρε τους αλητες που σας αναγκαζουν να τα βλεπετε..
Kasrith Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Είδες τη αλήτες είναι?? Η εταιρία είναι πίσω απόλα... Το νιώθω
kirileman Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Φοβερό και το χθεσινό σκουπίδι! Φοβερό. Ο τύπος ακόμα και μεταξύ ζωής και θανάτου λύνει γρίφους Ελπίζω να κλείσει το ίδιο ωραία. Η φωνή στο τηλεφώνημα που έκανε ο τύπος με τη Σκύλα σαν να μου θύμισε την πρόεδρο των δυο πρώτων κύκλων! (σε λίγο που θα αρχίσει το LOST, θα αρχίσω επιμελώς να το θάβω ως τη πιο υπερτιμημένη σειρά με τον πιο βαρετό πρώτο κύκλο ever και άλλο ενάμιση κύκλο-πεταμένα λεφτά-bandwidth-χρόνο που έδωσε άλλο νόημα στην έννοια "παραδοχή απιθανοτήτων" και που όλοι περιμένουμε την... "επιστημονική" εξήγηση που θα ερμηνεύσει τα πάντα!)
vaso7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Πολύ καλό το επεισόδιο! Προβλέπω να γίνεται μάχη μεταξύ των αδερφών. Οχι δεν βάζω σποιλερ για να σας γλιτωσω από το ρεύμα και το bandwith...
antreas18 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Τραγικο το επεισοδιο..οσο προχωραει τοσο μεγαλυτερα τα κενα του σεναριου κλπ.Επισης νομιζω οτι ο λινκ ειναι πλεον αστειος.
Bougas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Πολύ καλό επεισόδιο και αυτό.Μακάρι να συνεχίσουνε έτσι!
nikosBruin Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Τελικά να δείτε ότι την εταιρία την έφτιαξε ο ΕΤ, ο εξωγήινος! Και έχει έδρα το νησί του Λοστ. Θα ενώσουν και τις δύο μπαρουφοσειρές για να κρατήσουν ακόμη 3-4 χρόνια. Τον Μάικλ θα τον πάνε στο νησί και θα προσπαθεί να δραπετεύσει από κει.
gherudos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Τελικά να δείτε ότι την εταιρία την έφτιαξε ο ΕΤ, ο εξωγήινος! Και έχει έδρα το νησί του Λοστ. Θα ενώσουν και τις δύο μπαρουφοσειρές για να κρατήσουν ακόμη 3-4 χρόνια. Τον Μάικλ θα τον πάνε στο νησί και θα προσπαθεί να δραπετεύσει από κει. Τώρα θα ψάχνουν για τη Χάρυβδη;
alt10 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Τώρα θα ψάχνουν για τη Χάρυβδη; [OFFTOPIC] κλ μιλαμε να διαβαζω το σχολιο σου και να λεω τι λεει ατομο και σε καποια στιγμη πεταγεται μια φιλη μου εντελως ασχετη και απο pc αλλα και απο prison και κανει σιγα λεει μην που την σκυλα και την χαριβδη ... χαχαχα τετοιο γελιο δν εχω ξανακανει... και ειμαστε και 7 ατομα σπιτι μου και λεγαμε ολοι τι λεεο αυτος χαχα εντελως offtopic αλλα επρεπε να το πω δν μπορουσα... [/OFFTOPIC]
Sellers Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παίδες κατάλαβε κανείς το μήνυμα του Alt10 ή μόνο εγώ είμαι ο χαζός?
sheik Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Απ'οτι καταλαβα μετα το σχολια του gherudos, ο alt10 δεν καταλαβαινε τι εννοουσε με την Χαρυβδη, σκεφτοταν "τι κουραφεξαλα μας λεει τωρα ο τυπος" μεχρι που η ασχετη φιλη του ειπε "η σκυλα και η χαρυβδη" και τοτε καταλαβε που το πηγαινε ο gherudos. ε?
Harkon Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παίδες κατάλαβε κανείς το μήνυμα του Alt10 ή μόνο εγώ είμαι ο χαζός? μια απ τα ίδια να κάνουμε κανά πολ;
Sellers Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 http://www.youtube.com/watch?v=6xdPExx2eOw&feature=related
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα