Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 από την μία είναι λογικό να εμπιστεύεται κάποιος το official site, από την άλλη ίσως να το κρύβουν για "έκπληξη"...who knows...εγώ πάντως ελπίζω για 21-22 μόνο...
Kasrith Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 εγώ πάντως ελπίζω για 21-22 μόνο... +1 Aggreed... Το παρατραβάνε που το παρατραβάνε...
vasilis_c Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 ακουστικε οτι τα δυο τελευταια θα παιχτουν τον ιουλιο σαν τηλεταινια με τιτλο "prison break, the final break"
Land_Of_Banania Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 ακουστικε οτι τα δυο τελευταια θα παιχτουν τον ιουλιο σαν τηλεταινια με τιτλο "prison break, the final break" 'Η σε μετάφραση "prison break, το τελευταίο σπάσιμο"
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 από ότι βλέπω έχουμε διπλό επεισόδιο, άρα είναι και τα τελευταία... όμως βλέπω 2 επεισόδια στο imdb για της 2 Ιουνίου, το "free" και το "The Old Ball and Chain" τι ακριβώς παίζει ; δεν θα δούμε το τέλος αύριο ;
linaaaaaaaaa Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 από ότι βλέπω έχουμε διπλό επεισόδιο, άρα είναι και τα τελευταία... όμως βλέπω 2 επεισόδια στο imdb για της 2 Ιουνίου, το "free" και το "The Old Ball and Chain" τι ακριβώς παίζει ; δεν θα δούμε το τέλος αύριο ; Μπηκα στην επισημη ιστοσελιδα και λεει οτι 21-22 ειναι το φιναλε της σειρας. Τωρα για τα αλλα δυο που λες δν ειδα τπτ... Μπορει να ειναι εξτρα, δεν ξερω
Cue Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 ακουστικε οτι τα δυο τελευταια θα παιχτουν τον ιουλιο σαν τηλεταινια με τιτλο "prison break, the final break" Σωστός. Prison BreakShow's Over in Mid-May? NO! A Direct-to-DVD/Blu-ray 'Final Break' is On the Way!The ultimate installment of the show is available in standard and high-def formats this July Meanwhile... Prison Break: The Final Break can be seen on Sky1 on Wednesday, May 27 at 10pm.
poihths Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 δν πιανω την διαφορα της τηλεταινιας απο τα 2 συνεχόμενα επεισόδεια μπορει να μου την εξηγήσει καποιος?
Sellers Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Τελικά μάθαμε τι έγινε ρε παιδιά? Να το δω με αέρα τελευταίου της σειράς ή θα παιχτούν και τα άλλα δύο. Πάντως και στο tvsubtitles.net έχουν άλλα δύο επεισόδια στο περίμενε. Μήπως αυτά θα είναι κάτι σαν σύνοψη όλων των σεζόν μαζί?
PavelX Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΝΑΟΥΜ ΔΙΚΕ ΜΟΥ ΣΕ ΛΕΩ. Ο Michael πεθαίνει. Ας μην πατούσες το κουμπί "Εμφάνιση".
poihths Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 δν θέλω να διαβασω το σποιλερ αλλα ρε παιδια δεν παιζει να τελειωσε αφού εχει αλλα 2 επεισόδεια ακομα PavelX είσαι σιγουρος?? pleasε μη δώσεις σποιλερ
PavelX Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Στο imdb έχει ακόμη 2 επεισόδια, αλλά αν δείτε τα χτεσινά 2 (το 21 και το 22), θα δείτε ότι δεν μένει να δείξουν κάτι παραπάνω. Όπως είπε και ο Sellers, ίσως είναι κάποια σύνοψη όλων μαζί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα