talos_2002 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Γεια σε όλους Θέλω να βάλω μια ψύκτρα στο southbridge της μητρικής μου αλλά δεν έχει τρύπες για να την στηρίζει. Σκέφτομαι να βρω θερμοαγώγιμη πάστα που να κρατάει την ψύκτρα κολλημένη, όπως σε κάποιες μητρικές και σε ψύκτρες μνήμης καρτών γραφικών κ.α. Τί μου προτείνετε;
Narayan Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Αυτό που ψάχνεις λέγεται thermal epoxy... έχε υπόψιν μόνο πως αν κάποια στιγμή αποφασίσεις να αφαιρέσεις την ψύκτρα θα είναι αρκετά δύσκολο χωρίς να κάνεις ζημιά στην μητρική.
tmjuju Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δεν καταφέρνεις τίποτα ούτε με clamps / clips? Σκέψου ελάσματα που θα στηριχθούν σε βίδες της mobo (πατέντα => προσοχή!) Ίσως έχεις δει κάποια μεταλλικά ελάσματα (σαν σύρμα) που χρησιμοποιούνται για να τοποθετήσεις 12αρι ανεμιστήρα πάνω σε μεγάλες ψήκτρες cpu.
outlaw star Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 δεν έχει τρύπες??περίεργο μου φαίνεται!για πες μας ποια μητρική έχεις ακριβώς
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Αυτό που ψάχνεις λέγεται thermal epoxy... έχε υπόψιν μόνο πως αν κάποια στιγμή αποφασίσεις να αφαιρέσεις την ψύκτρα θα είναι αρκετά δύσκολο χωρίς να κάνεις ζημιά στην μητρική. ακριβώς...αν πάθει κάτι η μητρική και θες να κάνεις RMA απλά την έκατσες
overclockerd Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 δεν έχει τρύπες??περίεργο μου φαίνεται!για πες μας ποια μητρική έχεις ακριβώςΝαι, εύλογη απορία! πές μάς γιά τι Socket μιλάμε και για ποιό μόντελο μητρίκης(εταίρια και μοντέλο δηλάδη) και ίσως νά είναι πιο ξέκαθαρο το θέμα.
talos_2002 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Abit NF7-S v2. To southbridge κάνει και για μαγείρεμα τα καλοκαίρια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 είναι χωρίς ψύκτρα το southbridge της για αυτό δεν έχει τρύπες και έτσι... (legendary mobo)
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δοκιμασε κατι τετοιο για να κολλησεις την ψυκτρα. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805800
talos_2002 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δοκιμασε κατι τετοιο για να κολλησεις την ψυκτρα.http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805800 Το σκέφθηκα, αλλά έχει υπολοίματα παστούλας από παλαιότερη αποτυχημένη απόπειρα και δεν ξέρω αν κάνει. Το καθάρισα ξανά και ξανά αλλά ακόμα είναι γκρι από την παλιά πάστα. Λες ε; Σκέφτομαι την ταλαιπορία να πάω ως το e-shop και πάλι πίσω καλοκαιριάτικα και να μην γίνει η δουλειά..
outlaw star Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Το σκέφθηκα, αλλά έχει υπολοίματα παστούλας από παλαιότερη αποτυχημένη απόπειρα και δεν ξέρω αν κάνει. Το καθάρισα ξανά και ξανά αλλά ακόμα είναι γκρι από την παλιά πάστα.Λες ε; Σκέφτομαι την ταλαιπορία να πάω ως το e-shop και πάλι πίσω καλοκαιριάτικα και να μην γίνει η δουλειά.. γονιδιακή κούραση λέγεται αυτό... μήπως τελικά να μη βάλεις τίποτα αφού δουλεύει κανονικά??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Το σκέφθηκα, αλλά έχει υπολοίματα παστούλας από παλαιότερη αποτυχημένη απόπειρα και δεν ξέρω αν κάνει. Το καθάρισα ξανά και ξανά αλλά ακόμα είναι γκρι από την παλιά πάστα.Λες ε; χρησιμοποίησε οινόπνευμα για να καθαρίσει τελείως...
talos_2002 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 χρησιμοποίησε οινόπνευμα για να καθαρίσει τελείως... Σε ευχαριστώ πολύ. Έκανα μια μικρή δοκιμή και δουλεύει καλά! Θα το καθαρίσω καλά και θα πάρω το αυτοκολλητάκι για να βάλω την ψύκτρα.
Delirium Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δες αυτο, για Southbridge: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=267817 Αφηνεις το fan επανω
talos_2002 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δες αυτο, για Southbridge:http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=267817 Αφηνεις το fan επανω Ευχαριστώ για την πρόταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.