Xvipes Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Θα εμπαινα αλλα εχω ενα κακο προαισθημα οτι δεν πρεπι.Δικιο εχω ή οχι; Είναι σαν να σου απάνταγα. "Θα έπρεπε να σου απαντήσω σοβαρά αλλά έχω ένα κακό προαίσθημα ότι δεν πρέπει. Μια χαρά είναι το blog/site αρκή να αποκτήσει υλικό.
SavvasE******* Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Έχει απρεπες για ανηλικους περιεχομενο;
klainmaingr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Ρε #^$#^$ Σάββα τι σκατά... Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος είσαι και ψαρεύεις; Έλεος όμως..
alchemist125 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Τίποτα περισσότερο από αυτό που θα δεις αν πήγαινες μια βόλτα στο περίπτερο. Εξώφυλλα προβάλω. Όχι το περιεχόμενό τους!!
gerr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Ρε #^$#^$ Σάββα τι σκατά...Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος είσαι και ψαρεύεις; Έλεος όμως.. έγραψες... έχουν κάψει σκληρούς μερικοί εδώ μέσα.... μόνη δικαιολογία η ζέστη.... μπάνια γιατί χανόμαστε....
we_will_rise Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Σάββα, αν είσαι 11 χρονών, τότε διαβάζω το Μίκυ Μάους, αν δεν είσαι και είσαι 11 επί 11, τότε διαβάζω το Penthouse !!!
antonl Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Σάββα, αν είσαι 11 χρονών, τότε διαβάζω το Μίκυ Μάους, αν δεν είσαι και είσαι 11 επί 11, τότε διαβάζω το Penthouse !!! Σιγά μην είναι και 4x4:P Κάν' το 11+11 γιατί αλλιώς πάει για καρδιακοεγκεφαλικό.
SavvasE******* Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 μπηκα αλλα,εχει κατι τελος παντων γονικο ελεγχο.
χάπι Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 το αγαπημένο μου περιοδικό ειναι η σούπερ Κατερίνα... Και τώρα πάω να απαντήσω στην ερώτηση "ποιο είναι το αγαπημένο σου λουλούδι ?"... (σχολικό λεύκωμα)
klainmaingr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 To κυνήγι και η κυνοφιλία... Το αγαπημένο μου χρώμα είναι το τιρκουάζ και επίσης klainmaingr + Ω*********ξ = lfe xD
axaxouxas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Απο μικρος το Μικυ Μαους Ενω εχω και ολοκληρη την συλλογη ΚΟΜΙΞ Και εννοειται οτι οταν δω καποιο επετειακο η συλλεκτικο τευχος με ηρωες του Ντισνευ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ !!!! Επεισης εχω ολοκληρωμενες συλλογες αν θυμαστε TERROR ORIBILLE ZAKOYLA GOLDEN MONTATORE SUPER TERROR SUPER ORIBILLE ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΑΡΑΤΑΤΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΒΑΡΩΝΟΣ ΠΡΩΤΟΣ Η ηλικια μου ειναι 36 ετων μπουλης
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 κανένα... το RAM μου άρεσε κάποτε, μέχρι έγινε τόσο ΓΤΠΚ που ούτε για το θρόνο δεν κάνει πλέον...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.