Προς το περιεχόμενο

forthnet 2 play, λέει;;;;

caveneo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
σπερα!! να κανω και γω την ερωτηση για νεο κοσμο+4νετ 2play? εχει κανεισ στη περιοχη μου? ευχαριστω

γιατί δεν μπαίνεις στη σελίδα της εταρίας να βάλεις τον αριθμό σου να δεις?

Δημοσ.
σπερα!! να κανω και γω την ερωτηση για νεο κοσμο+4νετ 2play? εχει κανεισ στη περιοχη μου? ευχαριστω

ναι εχει ο νεος κοσμος adsl

ISDN είναι....Τι θα πρέπει να κάνω;

αν ειναι και το τηλεφωνικο isdn διοτι μπορει η γρμαμη να ειναι isdn αλλα να εχουθν βαλει Pstn τηλεφωνικο απο τις αβ1 αβ2 του νετμοντ τοτε αν πραγματι ειναι isdn παιρνεις τηλ την ετερεια.(panasonic mallon exeis) και τους λες αν μπορει να μπει καρτα για να παιξει με pstn και τι κοστος εχει.αλλιως τιν εκατσες.

Δημοσ.
αν ειναι και το τηλεφωνικο isdn διοτι μπορει η γρμαμη να ειναι isdn αλλα να εχουθν βαλει Pstn τηλεφωνικο απο τις αβ1 αβ2 του νετμοντ τοτε αν πραγματι ειναι isdn παιρνεις τηλ την ετερεια.(panasonic mallon exeis) και τους λες αν μπορει να μπει καρτα για να παιξει με pstn και τι κοστος εχει.αλλιως τιν εκατσες.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Το Αuerswald Compact 21042 έχω και είναι ISDN. Αν θυμάμαι καλά μια εταιρία από Θεσσαλονίκη έχει το support. Θα τους πάρω τηλ και θα προσπαθήσω να βγάλω άκρη. Το πρόβλημα είναι να τους βρω στο τηλ γιατί ποτέ δεν απαντάνε.

Δημοσ.
γιατί δεν μπαίνεις στη σελίδα της εταρίας να βάλεις τον αριθμό σου να δεις?
οχι ενοω αν ειναι ικανοποιημενος απο 4νετ στο νεο κοσμο!! γιατι σκεφτομαι να την κανω απο οτε λογο παγιου:fear:
Δημοσ.

θα ακουσεις και ατομα που ειναι ευχαριστημενα οπως και το αναποδο.εξαρτατε τον χαλκο που εχεις κτλ κτλ.δοκιμασε το.αρκετα με το παγιο του οτε.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εγω ειμαι ευχαριστημενος απο την 2forthnet (και εχω δοκιμασει πολλες αλλες εταιριες)

Μην ξεχνας οτι η forthnet ειναι απο τις πιο παλιες εταιριες..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σήμερα είχα αρκετά restart του router και τώρα που σταθεροποιήθηκε αντί για 14mbps που είναι το download έχει πάει στα 7 mbps.Δεν ενοχλήθηκα απο τα restart καθώς και στον Οτέ θα μπορούσε να συμβεί το ίδιο πράγμα με εξόργισε η ταχύτητα που κατέβηκε.Ελπίζω μέσα στην βδομάδα να επανέλθει.Αύριο θα πάρω τηλέφωνο να ενημερώσω.

Του έχει συμβεί κανενός κάτι παρόμοιο και τελικά τι έγινε?

Δημοσ.
Σήμερα είχα αρκετά restart του router και τώρα που σταθεροποιήθηκε αντί για 14mbps που είναι το download έχει πάει στα 7 mbps.Δεν ενοχλήθηκα απο τα restart καθώς και στον Οτέ θα μπορούσε να συμβεί το ίδιο πράγμα με εξόργισε η ταχύτητα που κατέβηκε.Ελπίζω μέσα στην βδομάδα να επανέλθει.Αύριο θα πάρω τηλέφωνο να ενημερώσω.

Του έχει συμβεί κανενός κάτι παρόμοιο και τελικά τι έγινε?

αν η γραμμη δεν εχει καποιο βραχυκυκλωμα και παιζει κανονικα ο οτε δεν το δεχετε σαν βλαβη και ετσι εσυ οπως και τοσοι αλοι συνεχιζεις ναπαιζεις στα 7.δεν εισαι ο πρωτος ουτε ο τελευταιος και ο οτε δεν καθεται να αλλαζει ζευγαρια χαλκου ετσι επειδη επεσε η ταχυτητα.αν το εκανε αυτο τοτε απλα θα πρεπε να περασει νεα καλωδια.σορρυ που τα λεω χυμα αλλα δυστηχως ετσι ειναι.

Δημοσ.

εγώ έχω ότε στα 8mbps και έκανα αίτηση αναβάθμισης στα 24 εγώ με τον οτέ παρα το ότι έιστε πολλόι εναντίον του δεν έχω κανένα παράπονο στα 8 και κατεβάζω με prenium σε rapidshare 940 μεχρι και 1 mb μερικές φορές!!μια χαρά!!σε κάθε άλλο download κατεβάζει με 850 με 900 κbps/s πιστεύω καλά πάντως αν δεν είχα οτε συμφέρει πιστέυω η forthnet .Πιατέψε με αν δεν υήρχε η επιτροπή τηλεπικοινωνιών να υπαρχει ανταγωνισμός ακόμα οι τιμές θα ήταν στα ύψη!!!Από φίλο που έχει forthnet έχει και ό ίδιος προβλήματα αλλά έχει ακούσει και από πολλούς άλλους ότι έχει πρόβλημα με κοψίματα της γραμμής τις βραδυνές ώρες!!πάντως με prenium σε rapidshare έχω δει να κατεβάζει και με 2,2 mb/s πολύ καλά!!Αν ο οτε καταργήσει το πάγιο πιστεύω πολλόι θα επιστρέψουν πάλι πίσω!

Δημοσ.

ειδικα για το adsl ειναι κατα 90 τις 100 θεμα χαλκου και το τι θα τυχεις.οτι κλειδωνεις ψηλα δεν σημαινει οτι η γραμμη σου ειναι καλη.

Δημοσ.

αν και καινούριος πελάτης της forthnet έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από αυτά τα πρώτα δείγματα.

η ταχύτητα φοβερή.ήμουν στα 8mb/s στην οτενετ και ήταν οκ..αλλά τώρα στη forthnet τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα.και μου έρχεται και φθηνότερα το πακέτο ίντερνετ+τηλεφωνία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...