konstantinos-- Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Ερωτήσεις και απαντήσεις για την δορυφορική τηλεόραση!
konstantinos-- Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Πως γίνεται να βάλω νοβα στο εξωτερικο?
manost Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Απ' όσο ξέρω, ο μόνος τρόπος είναι να κάνεις σύνδεση με διεύθυνση στην Ελλάδα (αν εσύ λείπεις στο εξωτερικό, τότε κάποιος συγγενής σου) και να πάρεις την κάρτα στο εξωτερικό. Φυσικά πάντα μιλάμε για περιοχές όπου 'βλέπει' ο Hotbird.
konstantinos-- Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Σε ποιές περιοχές βλεπει ο Hotbird ?
liakoskast Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Ερωτήσεις και απαντήσεις για την δορυφορική τηλεόραση! ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ... ΕΧΩ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ---- Να μελετηθεί ο μηχανισμός κρυπτογράφησης της μετάδοσης των δορυφορικών τηλεοπτικών καναλιών. Πώς αναγνωρίζονται οι συνδρομητές και αποκρυπτογραφείται το σήμα; ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!
pournaras Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...ΕΧΩ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ---- Να μελετηθεί ο μηχανισμός κρυπτογράφησης της μετάδοσης των δορυφορικών τηλεοπτικών καναλιών. Πώς αναγνωρίζονται οι συνδρομητές και αποκρυπτογραφείται το σήμα; ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!! Οι συνδρομητες αναγνωριζονται απο την καρτα sim που τους εχει δωθει, η οποια εχει μεσα της εναν αλγοριθμο. Η εταιρια μετα στελνει παραλληλα με την εικονα και κλειδια, τα οποια διαβαζονται απο τον αλγοριθμο και ξεκλειδωνει την εικονα. (πολυ χοντρικη αναλυση, αλλα ετσι λειτουργει σε γενικες γραμμες).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.