system Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Καλησπερα, εκκινω τον υπολογιστη μου φτανει μεχρι το σημειο που φορτωνει τα windows (φορτωση των προσωπικων σας ρυθμισεων κτλ..), αλλα σε εκεινο το σημειο ξαφνικα πεταει blue screen με κινεζικα και κανει reset. Μετα ξανα τα ιδια. Επελεξα να μπω και στα λινουξ τα οποια τα εχω εγκαταστησει στον ιδιο δισκο με partition. Στον δισκο των λινουξ μπαινω κανονικα στον main(ο δισκος που εχω τα win) δεν μπορει να τον κανει display απο τα λινουξ. Προφανως εχει καει ο δισκος η μπορει να ναι και τιποτα αλλο? Επισης γινεται να καει μονο το ενα partition?
palchang Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Καλησπερα, εκκινω τον υπολογιστη μου φτανει μεχρι το σημειο που φορτωνει τα windows (φορτωση των προσωπικων σας ρυθμισεων κτλ..), αλλα σε εκεινο το σημειο ξαφνικα πεταει blue screen με κινεζικα και κανει reset. Μετα ξανα τα ιδια. Επελεξα να μπω και στα λινουξ τα οποια τα εχω εγκαταστησει στον ιδιο δισκο με partition. Στον δισκο των λινουξ μπαινω κανονικα στον main(ο δισκος που εχω τα win) δεν μπορει να τον κανει display απο τα λινουξ. Προφανως εχει καει ο δισκος η μπορει να ναι και τιποτα αλλο? Επισης γινεται να καει μονο το ενα partition? δεν εχει καει το μισο pαrtition του δισκου μην ανησυχεις..απλα καποιο προβλημα με το λειτουργικο αντιμετωπιζεις..υπο8ετω οτι εχεις xp στο ενα..ισως ειναι καποιοι οδηγoi που εχουν φαει φρικη...ειχα το ιδιο προβλημα με τους οδηγους δικτυου..τεσπα μπορει να ειναι και κατι αλλο..καπου διαβασα οτι το ιδιο συνεβαινε και με καποιες ενημερωσεις που εκαναν τα xp ..επειδη γιατρεια δεν νομιζω οτι θα βρεις στο προβλημα σου..μαλλον στο συγκεκριμενο κομματι του δισκου σου θα χρειαστει να κανεις διαμορφωση (format)..και να ξαναπερασεις το λειτουργικο...καποιο αλλο προβλημα αντιμετωπιζεις οταν πχ μπαινεις απο linux? αν ολα ειναι κανονικα και το μονο ειναι οτι δεν βλεπει το δισκο τοτε ειναι "κρασαρισμενο" λειτουργικο..
system Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 δεν εχει καει το μισο pαrtition του δισκου μην ανησυχεις..απλα καποιο προβλημα με το λειτουργικο αντιμετωπιζεις..υπο8ετω οτι εχεις xp στο ενα..ισως ειναι καποιοι οδηγoi που εχουν φαει φρικη...ειχα το ιδιο προβλημα με τους οδηγους δικτυου..τεσπα μπορει να ειναι και κατι αλλο..καπου διαβασα οτι το ιδιο συνεβαινε και με καποιες ενημερωσεις που εκαναν τα xp ..επειδη γιατρεια δεν νομιζω οτι θα βρεις στο προβλημα σου..μαλλον στο συγκεκριμενο κομματι του δισκου σου θα χρειαστει να κανεις διαμορφωση (format)..και να ξαναπερασεις το λειτουργικο...καποιο αλλο προβλημα αντιμετωπιζεις οταν πχ μπαινεις απο linux? αν ολα ειναι κανονικα και το μονο ειναι οτι δεν βλεπει το δισκο τοτε ειναι "κρασαρισμενο" λειτουργικο.. Σ'ευχαριστω για την απαντηση. εχουν φαει φλασια τα xp προφανως οποτε θα κανω φορμαρισμα στον σημειο εκεινο του δισκου. Επισης ξεχασα να αναφερω οτι ολα ξεκινησαν μετα απο μια διακοπη ρευματος οπου εκλεισε ο υπολογιστης στιγμιαια. Μηπως αυτο σε πληροφορει περισσοτερο ισως για το τι μπορει να εχει γινει?
Neglextis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Επισης ξεχασα να αναφερω οτι ολα ξεκινησαν μετα απο μια διακοπη ρευματος οπου εκλεισε ο υπολογιστης στιγμιαια. Μηπως αυτο σε πληροφορει περισσοτερο ισως για το τι μπορει να εχει γινει? Ναι από αυτό θα είναι. Κάνε format στα windows και θα είσαι οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.