donmitsos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Ειμαι σε διλημα αναμεσα στα 2 κινητα. το Cect p168c http://www.mylot.gr/product_info.php?products_id=39 το Κ770i http://www.public.gr/products/internet_communication/productDtls_1718.html Σας παρακαλω πειτε μου την γνωμη σας...Ποιο να επιλεξω?
Spok Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Εντάξει, τηη SE ως φίρμα, αλλά ως παραγωγό ποιοτικών συσκευών την ξέρουμε, είναι μεταξύ των πρώτων. Αλλά εγώ αν είχα λίγο άνεση (εννοώ να είμαι ήδη καλυμένος από μια καλή συσκευή, θα έπαιρνα το "κινεζάκι". Αν πιάνει όντως σωστά tv, τότε θα είχα, για όσο το είχα, κάτι παραπάνω στο κινητό μου.
alexzzz Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Ανάμεσα σε αυτά τα 2 το k770. Δεν είναι καιρός για πειράματα.
xolloth Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 εχω το cect p168c εδω και 1 μηνα και ειμαι πολυ ευχαριστημενοs. πολλεs εφαρμογεs,πολυ ωραιο UI,μεγαλη εξυπηρετηση οι 2 μπαταριεs,δεν εχειs ποτε προβλημα φορτισηs,2 sim ταυτοχρονα χωριs κανενα προβλημα και τουχω βαλει και 4 gib μνημη χωριs προβλημα. με λιγα λογια πολυκαλο κινητο για τα λεφτα του.
Spok Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 εχω το cect p168c εδω και 1 μηνα και ειμαι πολυ ευχαριστημενοs.πολλεs εφαρμογεs,πολυ ωραιο UI,μεγαλη εξυπηρετηση οι 2 μπαταριεs,δεν εχειs ποτε προβλημα φορτισηs,2 sim ταυτοχρονα χωριs κανενα προβλημα και τουχω βαλει και 4 gib μνημη χωριs προβλημα. με λιγα λογια πολυκαλο κινητο για τα λεφτα του. Για πες μας κι εντυπώσεις από την tv του.Έχει καθαρό σήμα; Βλέπεται; Πιάνει όλα τα κανάλια ή είναι απλώς για το προμόσιον της συσκευής;
Spok Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Για πες μας κι εντυπώσεις από την tv του.Έχει καθαρό σήμα; Βλέπεται; Πιάνει όλα τα κανάλια ή είναι απλώς για το προμόσιον της συσκευής; ΑΚΥΡΟΝ! Είχα την εντύπωση ότι είναι mobile - tv. Συγγνώμη. Μήπως έχει κανείς εμπειρία να καταθέσει από mobile - tv, για παράδειγμα από αυτά που έχει το mylot.gr;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.