Προς το περιεχόμενο

cect p168c or SE k770i?

donmitsos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει, τηη SE ως φίρμα, αλλά ως παραγωγό ποιοτικών συσκευών την ξέρουμε, είναι μεταξύ των πρώτων. Αλλά εγώ αν είχα λίγο άνεση (εννοώ να είμαι ήδη καλυμένος από μια καλή συσκευή, θα έπαιρνα το "κινεζάκι". Αν πιάνει όντως σωστά tv, τότε θα είχα, για όσο το είχα, κάτι παραπάνω στο κινητό μου.

Δημοσ.

εχω το cect p168c εδω και 1 μηνα και ειμαι πολυ ευχαριστημενοs.

πολλεs εφαρμογεs,πολυ ωραιο UI,μεγαλη εξυπηρετηση οι 2 μπαταριεs,δεν εχειs ποτε προβλημα φορτισηs,2 sim ταυτοχρονα χωριs κανενα προβλημα και τουχω βαλει και 4 gib μνημη χωριs προβλημα.

με λιγα λογια πολυκαλο κινητο για τα λεφτα του.

Δημοσ.
εχω το cect p168c εδω και 1 μηνα και ειμαι πολυ ευχαριστημενοs.

πολλεs εφαρμογεs,πολυ ωραιο UI,μεγαλη εξυπηρετηση οι 2 μπαταριεs,δεν εχειs ποτε προβλημα φορτισηs,2 sim ταυτοχρονα χωριs κανενα προβλημα και τουχω βαλει και 4 gib μνημη χωριs προβλημα.

με λιγα λογια πολυκαλο κινητο για τα λεφτα του.

Για πες μας κι εντυπώσεις από την tv του.Έχει καθαρό σήμα; Βλέπεται; Πιάνει όλα τα κανάλια ή είναι απλώς για το προμόσιον της συσκευής;

Δημοσ.
Για πες μας κι εντυπώσεις από την tv του.Έχει καθαρό σήμα; Βλέπεται; Πιάνει όλα τα κανάλια ή είναι απλώς για το προμόσιον της συσκευής;

ΑΚΥΡΟΝ! Είχα την εντύπωση ότι είναι mobile - tv. Συγγνώμη. Μήπως έχει κανείς εμπειρία να καταθέσει από mobile - tv, για παράδειγμα από αυτά που έχει το mylot.gr;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...