-WISE- Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 καλημερα παιδια!αν υπαρχει παρομοιο 8ρεντ ας κλειδωθει το δικο μου...απλα εγινε κατι περιεργο σημερα.ενω μιλουσα με καποιον επι 2 ωρες στον μσν ξαφνικα μπηκα να δω κατι στο ιστορικο αυτης της συνομιλιας(ληφθεντα αρχεια) και ηταν σαν να μην εγινε ποτε.μηπως το ειδα στον υπνο μου?? υπαρχει τροπος να βρουμε τη συνομιλια!!!!χρειαζεται οπωσδηποτε. εκανα ενα σερτς.παρακολουθησα και ενα παρομοιο 8ρεντ αλλα η συζητηση 3εφυγε και δεν εχω βρει κατι παρομοιο.
markelos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Ρώτα τον άλλο συνομιλητή μήπως την έχει αυτός
-WISE- Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Ρώτα τον άλλο συνομιλητή μήπως την έχει αυτός ναι το σκεφτηκα αλλα δεν μπαινει συχνα.επισης μπηκε απο αλλο πισι οποτε οι πιθανοτητες για κατι τετοιο μαλλον ειναι λιγες...
Luxx Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Αποκλειεται να μην υπαρχει, εκτος και αν αλλαξες ( ή αλλαξαν ) τις ρυθμισεις απο το msn.
-WISE- Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Αποκλειεται να μην υπαρχει, εκτος και αν αλλαξες ( ή αλλαξαν ) τις ρυθμισεις απο το msn. ρε γμτ και μενα μου φανηκε αρκετα περιεργο.το συζητησα με εναν φιλο μου και μου πε οτι εχει συμβει και σαυτον. ρυθμισεις δεν αλλαξα.απλα μερικες φορες ημουν οφλαιν στη συνομιλια αυτη.αλλα για πολυ λιγο.εδω μιλαμε για 2 ωρες συνομιλια.που μπορει να πηγε?
lak10 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 δες μηπως ειναι ολα μαζ σε ενα αρχειο ψαξε στα αρχεια με το mail του συνομηλιτη σου
pcbill Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 το πιθανότερο είναι να στο έσωσε με άλλο όνομα...
-WISE- Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 δες μηπως ειναι ολα μαζ σε ενα αρχειο ψαξε στα αρχεια με το mail του συνομηλιτη σου εννοεις να κανω αναζητηση στο πισι με το μειλ? το πιθανότερο είναι να στο έσωσε με άλλο όνομα... χμμ...αν μου το εσωσε με αλλο ονομα και αναζητηση να κανω δν θα το βρω..αν εχει παρει αυτη την πρωτοβουλια πως μπορει να εχει αποθηκευτει?υπαρχει περιπτωση να εχει αποθηκευτει σε συνομιλια αλλης επαφης?
msl` Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 ρε γμτ και μενα μου φανηκε αρκετα περιεργο.το συζητησα με εναν φιλο μου και μου πε οτι εχει συμβει και σαυτον.ρυθμισεις δεν αλλαξα.απλα μερικες φορες ημουν οφλαιν στη συνομιλια αυτη.αλλα για πολυ λιγο.εδω μιλαμε για 2 ωρες συνομιλια.που μπορει να πηγε? Ήσουν offline ηθελημένα ή σε έδειχνε offline στον άλλον ενώ δεν ήσουν; Μια πιθανότητα είναι -στη δεύτερη περίπτωση- να μη λειτουργούσε καλά το messenger σου και για αυτό να μην την αποθήκευσε. Παράλληλα είχες καμιά άλλη συνομιλία ανοιχτή; Ή έστω λίγο πιο πριν ή πιο μετά .. να δεις αν αποθήκευσε εκείνη! Να τσεκάρουμε, αρχικά, αν ηταν γενικό το πρόβλημα.
-WISE- Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Ήσουν offline ηθελημένα ή σε έδειχνε offline στον άλλον ενώ δεν ήσουν; Μια πιθανότητα είναι -στη δεύτερη περίπτωση- να μη λειτουργούσε καλά το messenger σου και για αυτό να μην την αποθήκευσε. Παράλληλα είχες καμιά άλλη συνομιλία ανοιχτή; Ή έστω λίγο πιο πριν ή πιο μετά .. να δεις αν αποθήκευσε εκείνη! Να τσεκάρουμε, αρχικά, αν ηταν γενικό το πρόβλημα. ημουν οφλαιν ηθελημενα.αλλα για λιγο προς το τελος τις συνομιλιας. δεν το σκεφτηκα αυτο.εχεις δικιο.θα τσεκαρω να δω αν εχει αποθηκευσει καποια αλλη παραλληλα.τωρα δεν ειμαι σπιτι θα στλ το απογευματακι!
msl` Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Take your time .. Δοκίμασε, επίσης, να πας "Αρχείο -> Προβολή ιστορικού μηνυμάτων" ενώ έχεις ανοιχτό το παράθυρο της επαφής που θες, είτε είναι online είτε offline η άλλη επαφή. Για την ώρα, δε μου έρχεται κάτι άλλο απο το μυαλό.
pcbill Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Εαν στο έχει με άλλο όνομα θα βρίσκεται στον ίδιο φάκελο με τα υπόλοιπα αρχεία συνομιλιών...
-WISE- Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 λοιπον τσεκαρα μια συνομιλια που ειχα παραλληλα εκεινη τη στιγμη και την εχει κρατησει κανονικα.ποιο ειναι το περιεργο?εκεινη την ωρα που μιλαγα και με την αλλη επαφη θυμαμαι οτι σιγουρα ημουν οφλαιν... εντιτ msl` το εκανα αλλα δεν μου βγαλε κατι περισσοτερο pcbill πηρα τα ονοματα που εχω στο φακελο ενα προς ενα και εβλεπα την ημερομηνια τροποποιησης.και βρηκα και αλλη μια συνομιλια που μιλαγα χθες παραλληλα.και αυτη αποθηκευμενη.πολυ μυστηριο ε?
msl` Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Το offline το ανέφερα στην περίπτωση που ενώ μιλάς και είσαι busy π.χ., οι επαφές σου σου λένε πως εμφανίζεσαι εκτος σύνδεσης. Είτε είναι πρόβλημα με τη σύνδεση, είτε έχει κολλήσει κάπου το msn .. Τέσπα δεν έχει σχέση με τη δική σου περίπτωση. Μετά απο ενα μικρό τεστ, παρατήρησα πως τα logs αποθηκεύονται οταν κλείσεις το παράθυρο διαλόγου. Δηλαδή ακόμα κι οταν πήγαινες "εμφάνιση εκτος σύνδεσης", δεν αποθήκευε. Λογικά τα κράταγε κάπου στη μνήμη (μπορεί να κάνει κάπου κάποιο προσωρινό αρχείο). Το έκλεισες το παράθυρο κατα τη διάρκεια της συνομιλίας; Η συνομιλία τερματίστηκε κανονικά; Χωρίς κανένα πρόβλημα απο το msn;
-WISE- Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 οχι δεν υπηρχε τετοιο θεμα. ναι ετσι αποθηκευονται.το θεμα ειναι οτι εγω το εκλεισα κανονικα.δεν με πεταξε.ουτε κολλησε η κατι αλλο.δεν νομιζω να παιζει ρολο που εφυγε πρωτα ο συνομιλητης μου.επισης παιζει και κατι αλλο.αυτον τον πεταξε 3-4 φορεσ.αλλα δεν βρισκω λογο να δημιουργηθει προβ στο δικο μου ιστορικο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.