TNT1982 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 dude τα windows εχουν εναν περιορισμο στο μεγεθος αρχειου ιστορικου του msn,ισως να πεσες σε κανα bug του/....
msl` Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Όχι, έχεις δίκιο .. Δεν ξέρω τι άλλο να πω .. Θα επανέλθω αν βρω κάτι, αν και δύσκολο να τα βρεις μάλλον. Απλά οταν ξαναμιλήσεις με την επαφή, δες μήπως είσαι τυχερός και τα έχει η άλλη επαφή ή μήπως βρεθούν ως δια μαγείας στο αρχειάκι που θα δημιουργηθεί .. ( Good luck! )
-WISE- Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 dude τα windows εχουν εναν περιορισμο στο μεγεθος αρχειου ιστορικου του msn,ισως να πεσες σε κανα bug του/.... το ξερω.αλλα το θεμα ειναι οτι οταν φτανει στο οριο με τη συνομιλια τοτε ρωταει αμα ειναι να αποθηκευσει με αλλο ονομα.πχ wise2 Όχι, έχεις δίκιο .. Δεν ξέρω τι άλλο να πω .. Θα επανέλθω αν βρω κάτι, αν και δύσκολο να τα βρεις μάλλον. Απλά οταν ξαναμιλήσεις με την επαφή, δες μήπως είσαι τυχερός και τα έχει η άλλη επαφή ή μήπως βρεθούν ως δια μαγείας στο αρχειάκι που θα δημιουργηθεί .. ( Good luck! ) να δω τωρα αν θα ξαναμπει.αν και χλωμο...ατυχια... 8ενκς ρε msl για τη βοηθεια.αν βρεις κατι αλλο η καποιος αλλος ας με βοηθησει...
nikoszatse Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σας, εχω μια απορια πανω στο ΜΣΝ.Μπορει καποιος να δει τις συνομιλιες-ιστορικο μου στο msn? Εφοσον στο υπολογιστη μου δεν υπαρχουν κ δεν αποθηκευεται τπτ. Δηλαδη θελω να σας ρωτησω αν γνωριζεται αν ο σερβερ του ΜΣΝ κραταει τις συνομιλιες μας, κ αν ΝΑΙ ειναι ευκολο-δυσκολο ενας hacker να το "σπασει" κ να τισ δει? κ αν ναι μπορει να βλεπει ολες τις συνομιλιες μου κ πριν μήνες???
nske Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δηλαδη θελω να σας ρωτησω αν γνωριζεται αν ο σερβερ του ΜΣΝ κραταει τις συνομιλιες μας, κ αν ΝΑΙ ειναι ευκολο-δυσκολο ενας hacker να το "σπασει" κ να τισ δει? κ αν ναι μπορει να βλεπει ολες τις συνομιλιες μου κ πριν μήνες??? Αν δεν αναφέρει κάτι τέτοιο η άδεια χρήσης της υπηρεσίας, θα ήταν παράνομο. Η Microsoft δεν νομίζω ότι έχει ανάγκη για να παρανομήσει, αφού ξέρει ότι τις άδειες χρήσης δεν τις διαβάζουν οι χρήστες της Δεν έχω διαβάσει την άδεια όμως το πιο λογικό είναι στον server να καταγράφονται μόνο τα μηνύματα που δεν έχουν παραδοθεί και να διαγράφονται όταν παραδοθούν. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι ρεαλιστικό να σε απασχολεί μήπως κάποιος που έχει στοχεύσει εσένα παραβιάσει τον server της Microsoft, είναι ασύγκριτα πιο πιθανό να υπονομευθεί η ασφάλεια στο δικό σου άκρο.
Antwni Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δεν νομίζω!!Εφόσον δεν αποθηκεύονται στον υπολογιστή δεν νομίζω να μπορεί να τις δει κάποιος!!! Αλλά περίμενε και άλλους να σου πουν που μπορεί να ξέρουν κάτι παραπάνω!!!
cosmos000 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μπας κ έχεις βάλει κανα plus και έχει αλλάξει το μέρος που σώζονται οι συνομιλίες?αν δεν έχεις πάντως...βάλτο και κοίτα και από κει μέσα
nikoszatse Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μπας κ έχεις βάλει κανα plus και έχει αλλάξει το μέρος που σώζονται οι συνομιλίες?αν δεν έχεις πάντως...βάλτο και κοίτα και από κει μέσα Οχι δεν εχει βαλει κανενα προγραμμα κ τπτ, απλα μηπως λεω το server του μσν κραταει τις συνομιλιες μας....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.