KaizerSoze Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Ρε σεις...νταξει...εστω αυτα τα 3 λεπτα σε καθε επισοδειο αλλα... EΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ RULEZ!!! Ειναι τοσο γαματα γιατι οι περιπτωσεις ειναι απλες και αρα γινεται πιο φανερη η ηλιθιοτητα του κοσμου και συνεπως η ειρωνια του Χαουζ
kurokokoro Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Ρε σεις...νταξει...εστω αυτα τα 3 λεπτα σε καθε επισοδειο αλλα... EΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ RULEZ!!! Ειναι τοσο γαματα γιατι οι περιπτωσεις ειναι απλες και αρα γινεται πιο φανερη η ηλιθιοτητα του κοσμου και συνεπως η ειρωνια του Χαουζ Δεν έχούν αρκετά οι 2 τελευταίες σεζόν. Ούτε καν ο περίφημος πίνακας δεν υπάρχει...
KaizerSoze Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δεν έχούν αρκετά οι 2 τελευταίες σεζόν. Ούτε καν ο περίφημος πίνακας δεν υπάρχει... Και ξερεις τι αλλο λειπει? Εκεινες οι γαματες Φιντσερικες ληψεις οπου και καλα μας δειχνει τι γινεται μεσα στον οργανισμο. Γενικα εχει κοψει πολλα απο εκεινα τα μικρα στοιχεια που ηταν το αλατοπιπερο
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Στο bachelor μολις μπηκε σπιτι του ο wilson:I know u couldnt stay away..!:lol::lol: Τι του κανε του το παλικαρι!Πεθανα:lol:
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Kαλα ναι...αφου φτασαμε να δειχνουμε βυζια και wannabe lesbian scenes..
Kasrith Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Στο bachelor μολις μπηκε σπιτι του ο wilson:I know u couldnt stay away..!:lol::lol: Τι του κανε του το παλικαρι!Πεθανα:lol: Και εγώ εκεί έλιωσα!!! :lol: Γενικά το επισόδειο μ'άρεσε, είχε πολύ ενδιαφέρον (και γέλιο) Σχιζοφρένεια??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 όγκος στον εγκέφαλο ίσως
Lucretius Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Μόνο σε εμένα έκαναν εντύπωση οι εντυπωσιακά ψεύτικες φλόγες στο νεκροτομείο; Κορυφαία σκηνή!
kurokokoro Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Το περίμενα περισσότερο δυνατό...κάτι του έλειπε...δεν ξέρω.. House...δεν είσαι πλέον αυτός που γνώρισα :fear:
firewalker Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Σαν την "Εντατική" θα το καταντήσουν.
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Ε ειναι για να κανει την εκπληξη ντε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.