papahlamidas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 δηλωνω δημοσια τη συμπαθεια μου για την iwannam! iwannam θελω να κανουμε μια δοκιμη! σοβαρα μιλαω.... Ο Aledjo σε ένα all time classic ....
subdee Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 δε θέλω να γίνω τραγικός αλλά.. [freakoutmode] ΜΑΚΡΙΑ!!!! ΜΕΙΝΕ ΜΑΚΡΙΑ, ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ!!!! ΑΑΑΑΑΑ!!!! [/freakoutmode]
Driftas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Χμμμ...Μία καλύ λύση, είναι μία ενδιαφέρουσα επιλογή...Παύση.Δεν λέμε ουτε να χωρίσουμε ουτε τπτ...Απλά παύση. Ο καθένας για εκείνο το διάστημα ας κάνει οτι θέλει, ούτως ή άλλως 99% το κερατάκι θα πέσει. Ε μετά βλέπουμε...Στην τελική μπορεί να μην ήταν οτι ακριβώς είχαμε φανταστεί
evabb Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 εχουν μελλον τετοιου ειδους σχεσεις..? ποιοι ειναι οι καλυτεροι τροποι για να κρατησουν? αμα βρεις την λυση πες μας....
Berolinezos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 subdee καλά άνθρωπε μου δέν χρειάζεται να φωνάζεις έτσι, όλοι μας το έχουμε καταλάβει πλήν λίγων ονειροπόλων οτι σχέσεις αυτού του είδους είναι στην καλύτερη των περιπτώσεων άχρηστες.
subdee Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δεν κατάλαβες, με έχει πιάσει φοβία με αυτών των ειδών σχέσεις μετά απο τρεις καταστροφικότατες σχέσεις του τύπου στο παρελθόν μου, η μία απο τις οποίες πήγαινε για γάμο... ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
iwannam Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 subdee οντως δεν βρισκω το λογο να φρικαρεις.... σιγουρα δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα σιγουροτερα οχι οτι χειροτερο!! το θεμα ειναι να υπαρχει εμπιστοσυνη. δεν ξερω αν ονειροπολω αλλα πιστευω οτι αν τα συναισθηματα ειναι δυνατα κ αμοιβαια ολα γινονται..εξ αλλου η αποσταση ποτε δεν ειναι μονιμη. επισης δεν ειναι (παντα) λογος για να καταστραφει μια σχεση! αν εναι να χωρισεις θα χωρισεις οτι κ να γινει.
subdee Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 subdee οντως δεν βρισκω το λογο να φρικαρεις.... σιγουρα δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα σιγουροτερα οχι οτι χειροτερο!! το θεμα ειναι να υπαρχει εμπιστοσυνη. δεν ξερω αν ονειροπολω αλλα πιστευω οτι αν τα συναισθηματα ειναι δυνατα κ αμοιβαια ολα γινονται..εξ αλλου η αποσταση ποτε δεν ειναι μονιμη. επισης δεν ειναι (παντα) λογος για να καταστραφει μια σχεση! αν εναι να χωρισεις θα χωρισεις οτι κ να γινει. Aledj, εισαι σιγουρος οτι θες να κανουμε δοκιμη.... Θέλω να είμαι αισιόδοξος και κάποτε ήμουν της ίδιας ακριβώς άποψης με τη δική σου. Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να σε συμμεριστώ πλέον. Και εμπιστοσύνη να υπάρχει, και αγάπη και ό,τι θες, ο ρεαλισμός είναι απλός, αν δεν υπάρξει και η ανθρώπινη επαφή, μια σχέση δεν μπορεί να αναπτυχθεί. Και προφανώς δεν αναφέρομαι ούτε σε μικρές αποστάσεις, ούτε σε προσωρινά περιστατικά και ούτε σε σχέσεις που έχουν ήδη ωριμάσει. Σου εύχομαι αν συναντήσεις κάποιον και βρίσκεται στο πουθεναδιστάν, να σου πάνε όλα καλά αλλά αρκετά έπαθα εγώ. Είμαι χαρούμενος με την τωρινή μου σχέση που έχει απόσταση Αιγάλεω-Αμπελόκηπους.
Lucifer Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Αστειεύομαι, αν δεν χρειάζεται να αλλάξεις γραμμή στο μετρό, μια χαρά είναι. Και το πολύ κοντά φρικαλέο είναι.
aledjo Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 μπορει καποιος να δωσει εναν ορισμο της "σχεσης εξ'αποστασεως"???? εχω μπερδευτει με ολα αυτα που διαβαζω....
Chrisxxx Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 μπορει καποιος να δωσει εναν ορισμο της "σχεσης εξ'αποστασεως"???? εχω μπερδευτει με ολα αυτα που διαβαζω.... Εισασταν μαζι φοιτητες στη Σαμο και τωρα ο ενας μενει Αλεξανδρουπολη και η αλλη στο Καρπενησι.
pournaras Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Εισασταν μαζι φοιτητες στη Σαμο και τωρα ο ενας μενει Αλεξανδρουπολη και η αλλη στο Καρπενησι. Αρα ο ενας εχει τους ρωσσους στη μαπα (λογω αγωγου), και η αλλη εχει τη Ντορα βουλευτη (την τυχη του εξαποδω δηλαδη). Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα, φαινεται εξ' αρχης οτι ειναι προβληματικη η σχεση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.