kitsose Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Γειά σας παιδιά πρώτη φορα γράφω στο site. Θέλω αν ξέρεις κανείς να μου πει αν η SAMSUNG SYNCMASTER 2253BW είναι καλή για αγορά την θέλω ποιο πολύ για games, ταινίες και διάφορες εφαρμογές .Αν κάποιος έχει αυτην την οθόνη ας μου πεί την γνώμη του όπως γιατί στον χρόνο απόκρισης γράφει 5ms ,2ms (GTG) και κάτι τελευταίο ας μου πεί καποιος τι διαφορά έχει απο SAMSUNG SYNCMASTER 2253LW επίσεις τι είναι το δυναμικό και τι το τοπικό στο λογο αντίθεσης .( Σας δίνω τα links με τα χαρακτηριστικά των οθονών http://www.samsung.com/gr/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitor&subtype=lcd&model_cd=LS22AQWJFV/EDC , http://www.samsung.com/gr/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitor&subtype=lcd&model_cd=LS22AQVJFV/EDC )
djterris Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 φιλε καλη samgung αλλα για μενα παρε την lg2252tq 22".την πηρα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος...
kitsose Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 φίλε με συγχωρείς αλλά δεν καταλαβαίνω ποια είναι αυτή μπορείς να μου δώσεις ενα link που να την έχει(μήπως εννοείς την LG W2252S-PF 22'' TFT)
kitsose Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 οκ κατάλαβα ποια είναι είναι καλή απο ότι βλέπω αλλα δεν εχω ακούσει και τα καλύτερα για lg
johzaf Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Την Samsung 2253BW την αγόρασα πριν μια εβδομάδα απο το e-shop, η οθόνη είρθε την μεθεπόμενη ημέρα και οταν την σύνδεσα στον υπολογιστή το σαγόνι μαυ ακούμπησε στο γραφείο, η οθόνη είναι τέλεια φοβερά χρώματα, ξεκούραστη, έτοιμα profiles, και οταν πάιζει dvd δείχνει τα δόντια της. Νομίζω για τα 260 euro που έχει είναι μια άριστη επιλογή.
HellasVagabond Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Γενικα η Samsung ειναι κορυφη και την τοποθετω χαλαρα μετα την ΕΙΖΟ στις οθονες υπολογιστων. Καλη επιλογη φιλε.
Vamire666 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Γενικα η Samsung ειναι κορυφη και την τοποθετω χαλαρα μετα την ΕΙΖΟ στις οθονες υπολογιστων.Καλη επιλογη φιλε. ΜΕ καληψες απολυτα! Lg = απατη σκετη!!!
HellasVagabond Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Εχει καποια καλα μοντελακια η LG αλλα σε τιμη τα εχει πιο πανω και απο τα αντιστοιχα της Samsung και αρα δεν αξιζει τον κοπο να τα παρεις.
bluesattack Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Παιδια ενα μικρο of topic πριν ανοιξω δικο μου θεμα .. Αυτη τι λεει ? Tην εχει δει κανεις ? SAMSUNG SYNCMASTER T220HD 22'' http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168015
HellasVagabond Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Γενικα οτι παρεις απο την Samsung σε οθονες υπολογιστων δεν θα σε απογοητευσει.... Φυσικα αν εισαι γραφιστας και θελεις την κορυφη θα πας σε μοντελα Samsung οπως το 245Τ ( Στα μοντελα με PVA panel που ειναι και το καλυτερο σε χρωματα , απεικονιση και γωνιες θεασης βαζει ενα Τ στο τελος. ). Αν εισαι Gamer τοτε δεν χρειαζεσαι κατι με PVA Panel και αρα παιρνεις οτι σου ταιριαζει χρηματικα
johzaf Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Παιδια ενα μικρο of topic πριν ανοιξω δικο μου θεμα .. Αυτη τι λεει ? Tην εχει δει κανεις ? SAMSUNG SYNCMASTER T220HD 22'' http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168015 Δεν νομίζω να χρειάζεσαι HDMI είσοδο για εικόνα σε monitor φυσικά και τα ηχειάκια της οθόνης υπολείπονται σε απόδοση, οπότε ποιός ο λόγος να δώσεις τόσα χρήματα για μιά είσοδο που ουσιαστικά δεν χρειάζεσαι?
HellasVagabond Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Μπορει να θελει να την χρησιμοποιησει και για HD-DVD η Blu-Ray....Δεν ξερω αν αυτο θελει απλα λεω πως ισως....
Bspus Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Μεταξυ samsung 2253bw και 2232bw ποια θα προτεινατε? Εχουν περιπου τα ιδια λεφτα και απ'οτι ειδα και η 2232 εχει πλεον dvi
bluesattack Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Μπορει να θελει να την χρησιμοποιησει και για HD-DVD η Blu-Ray....Δεν ξερω αν αυτο θελει απλα λεω πως ισως.... Βασικα αυτο ειναι.Η τηλεοραση θα χρησιμοποιηθει για dvd και τηλεπτικο σημα.Και θελω να εχει hdmi ωστε να υπαρχει αργοτερα η δυνατοτητα να συνδεθει ενα blu ray , και προς το παρον με ενα dvd rec η μπορει και με τον ενισχυτη πχ.Υποθετω οτι θα παρω καλυτερο αποτελεσμα με αυτη τη συνδεση (με το blu ray δεν υπαρχει και αλλη επιλογη )αλλα δεν το εχω ψαξει αναλυτικοτερα.Αυτο κοιταω τωρα θεματα με tft-tv και θα ανοιξω κανα θεμα αν θελω να ρωτησω κατι περισσοτερο. Kαι τελος off topic να μη χαλαω και το θεμα του παιδιου.
NemesisUltra Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Μεταξυ samsung 2253bw και 2232bw ποια θα προτεινατε? Εχουν περιπου τα ιδια λεφτα και απ'οτι ειδα και η 2232 εχει πλεον dvi εγω φιλαρακο μου εχω εδω και 2 βδομαδες την 2253BW και ειμαι ευχαρηστιμενος!! ειχα δυο κολλημενα pixels αλλα μετα απο δυο ωρες UDPixels ξεκολλησαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.