Προς το περιεχόμενο

Batman: Arkham Asylum

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Patch 1.1 ενεργοποιεί μόνο τα PhysX? Δηλαδή αν δεν έχουμε κάρτα nVidia δεν υπάρχει λόγος να το βάλουμε και μένουμε με την 1.0 κανονικά???

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 388
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μόλις το τερμάτισα. Πάρα πολύ καλό. Ωραία γραφικά, καλή κίνηση, καλοί γρίφοι. Ωραίο-ωραίο.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

έχει λίγες μέρες που βγήκε η GOTY edition και σκεφτόμουνα ότι είναι ευκαιρία να το τσεκάρω το παιχνιδάκι. Αν και δεν έπρεπε να το ρωτήσω σε 36σελιδο thread... αξίζει ή είναι γεμάτο bugs//crashes κτλ;

Από τα βίντεο που έχω δει έχω σχηματίσει την εντύπωση ότι υπάρχει έντονο το stealth στοιχείο και αυτό μου αρέσει (για shoot'em up έχουμε το BC2).

Q9550, ATI 5850, 4GB ddr3, W7 Pro 64bit here btw.

Δημοσ.

Αξίζει και με το παραπάνω ;) (αν και θα χάσεις μερικά εντυπωσιακά PhysX effects που δίνουν άλλο αέρα στο συγκεκριμένο παιχνίδι)

Δημοσ.
Στο Playstation επειδή δεν θυμάμαι, υπάρχουν τα Physx?

Νope. Όλα τα παιχνίδια με "PhysX GPU" είναι PC only (παρόλο που θεωρητικά, όλες οι κονσόλες υποστηρίζουν το PhysX API)

Δημοσ.

Το τσίμπησα από ΠΛΑΙΣΙΟ παιδιά, στο site δεν το είχαν άλλα με ένα τηλ. το έφεραν, 30e.

Πάω λοιπόν να ρίξω refined 3D μπουκετιδί με τον τιγκαρισμένο* Batman..... αχ, το ξυλοφόρτωμα της αρκούδας μέχρι να πέσει ένας thug, μου έλειψε από την εποχή των ηλεκτρονικών με τα 50/100αρικα :P . Τώρα μόνο σε mame.

* δεν ξέρω τι γλουταμίνες, ντοπαμίνες και τα πάντα όλα παίρνει, άλλα κάνουν δουλειά! :lol:

Δημοσ.

λίγο που το έπαιξα φαίνεται δυνατό, το ξύλο πέφτει πολύ "φυσιολογικά"! :-D

1) μου είπανε ότι υπάρχει ένα κόλπο για να επεξεργάζεται η cpu τα physx, ξέρει κανείς τπτ;; Αν και η 5850 με 8x AA ούτε καν ιδρώνει (δεν ξέρω αν μπαίνει σε 3d mode :P ).

2) το nodvd fix είναι το ίδιο με της απλής έκδοσης; Ή πρέπει πάντα να γίνεται σύνδεση στο Windows LIVE για σώσιμο progress;

Δημοσ.

1)... μου είπανε ότι υπάρχει ένα κόλπο για να επεξεργάζεται η cpu τα physx, ξέρει κανείς τπτ;;

Απο τα settings πριν το ξεκινησεις υπαρχει επιλογή για software (cpu) Physx

Βάλτο να δεις και ... ξανά βγάλτο για να παίξεις :P

Δημοσ.
Απο τα settings πριν το ξεκινησεις υπαρχει επιλογή για software (cpu) Physx

Βάλτο να δεις και ... ξανά βγάλτο για να παίξεις :P

καλά, πειραματισμούς για να πειραματίζομαι δεν κάνω, αφού το τρέχει νερό το μηχάνημα γιατί να ασχολούμε ;)

btw, επειδή nodvd fix δεν βρίσκω, υποθέτω κάνω image και το φορτώνω με το virtual clone driver?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εγω τωρα θυμηθηκα να παιξω το Batman ,λοιπον με 5850 κ gt240 καλα κλοκαρισμενη παιζει μια χαρα με physx high τι πρεπει να αλλαξω απο ccc για να εχω ακομα καλυτερη ποιοτητα μιας κ ειναι locked στα 60 fps?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...