Προς το περιεχόμενο

Menu maker χάθηκε το main win

Kontos_Harry

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ακούστε το κουφό που μου συμβαίνει...

OS win2k vga tnt2 n vidia 1024X768 max έχω τα παραπάνω και δουλεύω ένα προγραμματάκι menu maker για το MicroDVD που είναι όλο κιόλο ένα exe αρχείο. Το πρόγραμμα όταν εκτελείται εμφανίζει ταυτόχρονα 3 παράθυρα ενωμένα το Μenu? pages kai Selections. Στο 1ο έχει μενου μπάρα με file open klp. Να μη τα πολυλογούμε έπειτα από ένα σπρώξιμο δικό μου του 1ου παραθύρου αριστερά για να έχω λίγι χώρο στην οθόνη έφυγε τόσο ου είναι εκτός ελέγχου του ποντικιού με αποτέλεσμα να μην μπορω να χρησιμοποιήσω το πρόγραμμα...΄καμμιά ιδέα?......

Υπόψιν είμαι στη μέγιστη ανάλυση της κάρτας μου και δεν μπορω να πάω παραπάνω..- σκέφτηκα ότι ίσως άλλαζα ανάλυση να κατάφερνα να το ξανασύρω μέσα στην επιφάνεια εργασίας...ας με βοηθήσει κάποιος ρε παιδιά.....ευχαριστώ...

<small>[ 13-07-2002, 14:46: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: Kontos Harry ]</small>

Επισκέπτης
Δημοσ.

Mia idea... Tha mporouses na ftiakseis kainourgio user sta Win2K opote me ta alla settings, tha erxontan sth mesh ths othonhs logika...

Δημοσ.

Έλυσα το 8έμα μόνος μου ψάχνοντας....τελικά είναι bug του προγράμματος...η λύση είναι στη Registry sto HCU soft/mdvd_maker klp sto top kai left size se 16dikh morfh h timh left prepei nanai 00000e6

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...