Επισκέπτης Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Γειά σας. Έχω το παραπάνω UPS εδω και 2 χρόνια σχεδόν και έχει σταματήσει να λειτουργεί τις τελευταίες 10 ημέρες χωρίς να ξέρω τον λόγο. Πατάω τον διακόπτη ισχύος και αυτό δεν κάνει τίποτα καμία ένδηξη στο LED όυτε ήχος τίποτα. Σήμερα κατάφερα να το ανοίξω για να πάρω κάποιες μετρήσεις με το βολτόμετρο αλλά δεν καταλαβαίνω κάποια πράγματα. Μέτρησα την μπαταρία και μου βγάζει κάπου 5V. Επίσης μέτρησα τις εξόδους του και μου βγάζει κάπου 100V. Είναι νορμάλ αυτό? Υπάρχει περίπτωση να θέλει αντικατάσταση η μπαταρία? Περίεργο μου φαίνεται γιατί έχω ακριβώς το ίδιο στον άλλον υπολογιστή και λειτουργεί κανονικά. Υπάρχει περίπτωση να πειράχτηκε από πτώση τάσης? Το έχω όμως σε πολύμπριζο ασφαλείας. Ευχαριστώ κάθε βοήθεια δεκτή.
kosmasgr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Μπορεί να τά φτυσε η μπαταρία. Και μένα στα 2 χρόνια δεν κρτατούσε ούτε λεπτό αλλά έβγαλε τα ψωμιά του. Αλλαξε μπαταρία και βάλε μία με 9αh
acomaedo Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Μπορεί να τά φτυσε η μπαταρία. Και μένα στα 2 χρόνια δεν κρτατούσε ούτε λεπτό αλλά έβγαλε τα ψωμιά του. Αλλαξε μπαταρία και βάλε μία με 9αh Σε ίδιο το πρόβλημα εντοπίστηκε στην μπαταρία. Για να είσαι σίγουρος τσέκαρε και τις δυο καρφωτές ασφάλειες που έχει μήπως κάηκε καμιά.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Τελικά πρέπει να αλλάξω μπαταρία. Πήρα μετρήσεις με βολτόμετρο και μου βγάζει 5V. Επειδή έχω και το Powermust 800 έκανα δοκιμή με την μπαταρία του στο Powermust 600 και λειτούργησε κανονικά. Άρα ψάχνω για καινούρια μπαταρία. Έχετε κάποιο κατάστημα ή αντιπροσωπεία υπόψην? Εγω ξέρω τον ΔΗΣΙΟ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ και την Comsodata η Mustek αντιπροσωπεύεται από κάπου? Ευχαριστώ.
kosmasgr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Κανε μια βόλτα στην αγορά. Μπορείς να βρείς και σε άγνωστα μαγαζιά με φωτογραφικά είδη και μπαταρίες. Πάρε όμως με 9αμπερ μπαταρία.
rallis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Προχθες αλλαξα μπαταρια στο 800αρι με 25 ευρω στο Γερμανο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.