Προς το περιεχόμενο

Τι ωρα κοιμαστε???

Vamire666

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη δεν με περνει ο υπνος και δεν τα ετσουξα και πολυ στην δουλεια και σκεφτομαι παλι τι ωρα θα κοιμηθω ειπα να το κανω και θεμα!!!!

Τι Ωρα κοιμαστε λοιπον???

Εγω εχω χασει την μπαλα δεν εχω στανταρ ωρες!

Τωρα τελευταια ειδικα το περνω σερι για καμια 30αρια ωρες και κοιμαμε καμια 15αρια στο νερο μετα!

ΠΧ σημερα που ειμαι απο τις 4 και 30 το μεσιμερη ξυπνιος θα κοιμηθω το κατα τις 12 το βραδυ αυριο θα ειμαι δηλαδη 31 ωρες ξυπνιος!ΑΛΛΑ Αυτη ειναι και η καλη της υποθεσης

αν δεν το παρω σερι δεν τα καταφερω θα κοιμηθω περιπου κατα τις 3 το μεσημερι και μετα κλασσικα θα ξυπνησω βαρδυ συνηθως 1 και κατι ξανα ξυπναω!!!!

Υ.Γ ναι θελω γιατρο!!

Υ.Γ. Δεν με τρωει το ανχος απλα μου εχει γινει και λιγο μανια ολη αυτη η φαση του σερι!!!Σαν ναρκωτικο ενα πραμα! :lol:

Υ.Γ.22 ειμαι αν αφτο βοηθαει :-)

Εσεις παιδια???

Αν ειναι τοσο ακυρο ας το σβησουν τα παιδια ;)

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νωρίς...το πρωί. :P

Ωράριο μπουζουκιών, να 'ναι καλά η ρουφιάνα η αυπνία.

Έχω να κοιμηθώ πριν τις 7 το πρωί καμιά 8ετία.

Άστα να πάνε φίλε...

Δημοσ.

Συνήθως στις 4 (μπορεί 3+, μπορεί και 5 παρά).

Κάθε μέρα ξυπνάω στις 8. Βρέξει χιονίσει, θα κοιμηθώ 1 ή 2 ώρες το μεσημέρι.

Δημοσ.
Και τι ωρα ξυπνατε?

Σορυ για τα ορθογραφικα λαθη αλλα παντα τα κανω στο keyboard!

Τη εννοείς "τα κάνεις στο keyboard?"

Σα δεν ντρέπεσαι

:lol:

Εγώ κοιμάμαι 12 - 1

Ξυπνάω κατά της 7:30!

Πιστός στα ραντεβού με τον ύπνο ...

Δημοσ.

Εγώ πάλι ότι ώρα θέλω κοιμάμαι...όποτε πω οτι θα κοιμηθώ,κοιμάμαι.Τα βράδια μπορεί να κοιμηθώ και από τις 20:00 που λέει ο λόγος ή και στις 3:00.Ξυπνάω κάθε μέρα εκτός ΣΚ στις 6:50 με 7:00 λόγω δουλειάς...

Δημοσ.

Μάλλον δεν είστε εργαζόμενα όντα. Επειδή όμως εγώ δουλεύω τα πρωινά και ο ύπνος απαιτεί σεβασμό, κοιμάμαι το αργότερο στις 12-1 εκτός κι αν έχω κανα raid και το καθυστερήσουμε ή θέλει το έτερον ήμισυ να.... you know.

Δημοσ.

Σα δεν ντρέπεσαι

ΧΑχΧΑχαχαχαχαχΑΑΑΑΑΑ ελα ρε συ :-) :lol: :lol: :lol: :lol: ;)

ε που και που αν δεν προλαβω ειναι οτι πρεπει :lol: ;)

Δημοσ.

ειδικα τωρα με τη ζεστη κ να θες να κοιμηθεις δυσκολο! κοιμαμαι 2 κ ξυπναω 9 το πρωι λογω ηλιου... μαρτυριο....

Δημοσ.

3-4πμ συνήθως και ξύπνημα 9-πμ τις καθημερινές. Αν δεν υπάρχει λόγος για εγερτήριο, σηκώνομαι όταν κλείσω 12ωρο. Αλλά έχω αρκετούς μήνες να το κάνω :/

Btw ποτέ δεν κατάλαβα πως ο κόσμος βάζει το ξύπνημά του σε "πρόγραμμα", πχ αν σηκώνεται κάθε μέρα στις 8:00 για ένα διάστημα το συνηθίζει ή και ξυπνάει μόνος του. Επιστημονική φαντασία για μένα.

Δημοσ.

Συνήθως πάω για ύπνο στις 11:30 με 12:30 το βράδυ και ξυπνάω 8:30 με 9:30.

Τώρα αν έχουμε αϋπνίες, διάβασμα, ξενύχτι, βαρεμάρα, λιώσιμο μπορεί να κοιμηθώ γύρω στις 5 με 7 το πρωί και να ξυπνήσω στις 8-9 (αν έχω δουλειά να κάνω) ή να μην κοιμηθώ καθόλου και να κοιμηθώ την επομένη 12άωρο.

Δημοσ.

Σα δεν ντρέπεσαι

papahlamidas, μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι...

...περισσότερο πάντως απ΄τον τρόπο που πληκτρολογείς :P

ΧΑχΧΑχαχαχαχαχΑΑΑΑΑΑ ελα ρε συ :-) :lol: :lol: :lol: :lol: ;)

ε που και που αν δεν προλαβω ειναι οτι πρεπει :lol: ;)

...να υποθέσω ότι σ΄αυτήν την περίπτωση ΚΑΙ το mousepad βρίσκει χρήση, ε ; :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...