isaias1983 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Παιδια καλημερα.. Εστειλα για service μια EVGA 8800gt αγορασμενη πριν 9 μηνες απο το Πλαισιο στα 270 ευρω κ σημερα με πηραν να μου πουν οτι δεν υπαρχει ιδια καρτα κ θα μου δωσουν μια 9800gt η οταν ρωτησα για πιστωτικο μου ειπαν 60 ευρω... Ηξερα παλιοτερα κ απο προσωπικη εμπειρια οτι το Πλαισιο εκοβε πιστωτικο στην τιμη αγορας της καρτας κ οχι στην τιμη τελευταιας πωλησης.. Κ ποτε ειχαν την EVGA 8800gt 60 ευρω δλδ?? Στις προσφορες?Ελεος... Υπαρχει κατι που να μπορω να κανω ρε παιδια?? Οι γνωστες του ειδους ας με βοηθησουν!!! Ευχαριστω!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 είχαν με τις προσφορές που έκαναν... αλλά μην το αφήσεις έτσι, επέμενε στα 270 euro...
antonl Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Αυτή την εντύπωση είχα κι εγώ για το Πλαίσιο αλλά εντάξει, η 9800GT δεν είναι χειρότερη από την 8800GT που χες. Θα προτιμούσες την 8800GT;
kosmasgr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Φαίνεται πήγαν πολλοί πριν απο σένα για πιστωτικά και την πάτησες Αλλωστε η έννοια του πιστωτικού σε προιόντα που έχουν πρόβλημα δεν είναι και τόσο νόμιμη. Ασχετα αν στο Ελλαδιστάν το έχουμε έτσι. Πιστωτικό θα έπρεπε να υπήρχε μόνο αν επιστρέψεις κάτι στο 10 ήμερο και δεν ήθελες τα λεφτά σου πίσω. Ο νόμος λέει service και στην περίπτωση που δεν γίνεται , αντικατάσταση με προιόν ίδιο. Ιδιο αφού δεν υπάρχει σου δίνουν παραπλήσιο ή καλύτερο.
johnny73 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 τι σημαινει την 'πατησε' τα 270 δεν τα 'εσκασε' οταν την αγορασε? και απο την αλλη αν πρεπει να το συμβιβασουμε το πραγμα νομιζω οτι μια 9800gtx ή μια 4850 θα ηταν ενταξει. η 9800gt δεν εχει ουτε τα μισα λεφτα βρε παιδια ελεος!! δηλαδη εαν την παει μετα απο 1,5 χρονο για service επειδη χαλασε θα του ζητησουν να πληρωσει για να του δωσουν αλλη?
isaias1983 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Σημασια δεν εχει αν ειναι καλυτερη η 9800 απο την 8800... Εγω θελω μια καρτα ισης αξιας με αυτην που πηρα πριν 9 μηνες... Κ μου δινουν απλα μια καρτα που κανει 107 ευρω αυτην την στιγμη... Κ δεν μου δινουν ουτε καν EVGA που εχει κ 10 χρονια εγγυησης επειδη δεν εχουν. Thresh επιμενω απο χθες κ πηρα τηλ κ στο κεντρικο στην Αθηνα αλλα τιποτα ακομα.Να σημειωσω οτι την καρτα την πηγα για service στο Ηρακλειο Κρητης...
harrys23 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Έπεσες σε αναρμόδιο υπάλληλο και μη ενημερωμένο , συνεργάζομαι με το πλαίσιο χρόνια τώρα και πάντα μου επιστρέφουν όλο το ποσό στην πρώτη ημερομηνία αγοράς του ίσως και επειδή είμαι πελάτης και βλέπουν τα χιλιάρικα που τους έχω αφήσει στην καρτέλα μου τι να πω ? πάνε στον διευθυντή καταστήματος η μίλησε με Αθήνα με κάποιον υπεύθυνο . μην το αφήσεις έτσι εδώ αγοράσαμε μητρική τον 90 ευρώ και σε rma μου βάλανε άλλη των 300 ευρώ χωρίς εξτρά χρέωση .
isaias1983 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Μιλησα κ με Αθηνα δηστυχως κ μου ειπαν τα ιδια πραγματα.. Οποτε μαλλον θα παω για την 9800gt που δεν ειναι τιποτα αλλο απο μια 8800 με αλλο ονομα...Κ 2ο δηστυχως ειναι οτι δεν υπαρχει EVGA κ θα μου δωσουν μια Twintech....
Bspus Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το παραπονο σου. Θα σου δωσουν μια καρτα ιδιου τυπου τουλαχιστον εφαμιλλων επιδοσεων. Τι θα πει ποσο την αγορασες τοτε και ποσο κανει η αλλη καρτα τωρα? Αν ειχαν 8800GT στην αποθηκη θα σου την εδιναν και δεν θα μπορουσες να πεις και τιποτα. Μηπως θα επρεπε να σου τη δωσουν αλλα και να σου πληρωσουν και τη διαφορα επειδη στους 9 μηνες επεσε η τιμη? Αν ηταν ετσι τα πραγματα καθε 9 μηνες θα τους πηγαινα "χαλασμενη" την καρτα γραφικων μου να παιρνω μια καινουρια. Πραγματικα, δεν βλεπω καμια αδικια εδω. Ισως το μονο ειναι οτι σου δινουν twintech αντι για EVGA αλλα και αυτο ασημαντο ειναι.
gbras Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Οντως ζητας παραλογα πραγματα. θα ηταν καλα βεβαια να σου εδιναν πιστωτικο αλλα απο την αλλη ουσιαστικα θα τους επιανες κοροιδα... Νομιζω οτι με την 9800 μονο ριγμενος δεν εισαι. Και τελος παντων η καρτα σου ειχε 270 ευρω οταν την πηρες αλλα σημερα που τη γυρισες εχει καταργηθει πια και η αξια της ηταν οντως 60 ευρω πριν τελειωσουν τα αποθεματα...Ριγμενος δεν εισαι απλα δεν κερδισες κατι παερισσοτερο...
Venisk Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Εντάξει, το μάθαμε το κολπάκι με την μπαταρία κ καίμε κάρτες κάθε 6μηνο..τώρα κ 9μηνο..(θέλω να πιστεύω πως δεν είσαι από αυτούς που χαλάνε τις κάρτες τους, απλά το αναφέρω ως μια πολύ εύκολη λύση αναβάθμισης) Θέλεις κ κάρτα όσο έκανε πριν 9 μήνες.. δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.. Κ το αστείο είναι πως σου δίνουν μια κάρτα, θεωρητικά τουλάχιστον..αν κ εγώ πιστεύω πως είναι κ πρακτικά καλύτερη, κ εσύ παραπονιέσαι..αν είναι δυνατόν.. Πήγαινε πάρε την 9800gt και σταμάτα να διαμαρτύρεσαι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 ισάξια είναι για την ακρίβεια και αν είσαι τυχερός μπορεί να σου κάτσει η 55nm version της...
kostasR1 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Παιδιά όταν ένα προιόν έχει εγγύηση, η εγγύηση αναφέρετε στον προιόν και όχι στην αξία του. Σκεφτείται ότι κάποιος αγόρασε μια 7950GX2 1GB πριν από 2 χρόνια στην τιμή των 400+ ευρώ, με την 3ετή εγγύηση που καλύπτει το πλαίσιο αν χαλάσει αυτή η κάρτα σήμερα τι πρέπει να γίνει? Άλλο τι θέλουμε και άλλο τι είναι σωστό. Όταν επενδύεις στην πληροφορική και ειδικά στο hardware τα προιόντα απαξιώνονται πολύ γρήγορα. Αν πουλούσες την κάρτα σου σήμερα πόσο θα την έδινες??
CyberDreamer Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Το "ΠΛΑΙΣΟ" πιστεύω ότι έκανε σωστα την δουλειά του, σου αντικατέστησε το προϊον με ένα παραπλήσιο εφόσον ίδιο δεν υπάρχει - και η αλήθεια είναι οτι ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ (σύμφωνα με τον νόμο) κόβεται μόνο στην σημερινή τιμή του προϊοντος μείον την αξία της χρήσης! Αρα πιστέυω ότι σε συμφέρει να πάρεις την 9800gt και να κερδίσεις τα 2 χρόνια εγγύηση - έτσι και αλλιώς η κάρτα σου δεν είναι ήταν δα και η καλύτερη.. Με αυτή την λογική αγοράζεις 1000? ένα προϊον και μετα από 2 χρόνια-1 μήνα κάνεις μαιμουνιά και ζητάς τα λεφτά σου πίσω (1000ευρώ) - δεν νομίζω ότι είναι σωστο!!!! Η Πληροφορική είναι χειρότερη από φούσκα μετοχή! συνεχώς τα προϊοντα έχουν πτωτική τάση ως πρός την τιμή... 20% (τον χρόνο) υπολογιζόταν πρίν από 5 χρόνια η συνεχής πτώση τιμών... και σήμερα αγγίζει οριακά και το 40% !!! Στατιστικά για επένδυση με leasing (πως το βλέπουν οι τράπεζες) σύμφωνα με την PROBANK...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.