TNT1982 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 συλληπητηρια κ απο μενα...δυστυχως κι εγω στο παρελθον ειχα χασει ενα αξιαγαπητο αιλουροειδες.Αλλα ειχα κανει την ανοησια να ζητησω την συνδρομη ιδιωτικης κτηνιατρικης κλινικης (τρομαρα τους)...Ισως να πρεπει να κανουμε θρεντ για την εκμεταλλευση που ριχνουν και αυτοι...
adamakos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 να ειστε καλα να το θυμαστε ρε φιλε εχω και εγω σκυλια και ξερω πως ειναι παντως οταν χασεις ενα σκυλι δεν παιρνεις ευκολα αλλο. μονο αν παρεις δευτερο πριν ''φυγει'' το πρωτο τωρα για το αν ειναι σημαδι ή οχι αυτο που ειδες κατα πασα πιθανοτητα δεν θα μαθουμε ποτε
Typhoon Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Sorry κιόλας αλλά εγώ δεν κατάλαβα ποιά ήταν η προειδοποίηση της μοίρας, ούτε τη συσχέτιση της γιαγιάς με το τσιγάρο και του κακόμοιρου του σκύλου...
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Sorry κιόλας αλλά εγώ δεν κατάλαβα ποιά ήταν η προειδοποίηση της μοίρας, ούτε τη συσχέτιση της γιαγιάς με το τσιγάρο και του κακόμοιρου του σκύλου... Λενε οτι αν δεις στον υπνο καποιον-α να καπνιζει προμηνυει στενοχωρια.Εγω ειδα κατι τετοιο χωρις να συμβαινει πραγματικα αλλα στο ξυπνιο μου.
Nomikaria Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Γιαννη μου,συλληπητηρια για το σκυλακι....Να το θυμαστε παντα...
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Γιαννη μου,συλληπητηρια για το σκυλακι....Να το θυμαστε παντα... Ευχαριστω πολυ.
soturin Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Γιάννη συλληπητήρια, δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα αν το βλεπά μπροστά στα μάτια μου και μια ιστοριούλα ελπίδας από εμένα, ο σκύλος μου (15 χρονών, ζει στην αυλή της γιαγιας) χάθηκε πριν 1 μήνα, και μετά από μια βδομάδα ψάξιμο ο κτηνίατρος μας είπε ότι κατα πάσα πιθανότητα τον χτήπησε κάποιο αμάξι ή κάτι τέτοιο και τη περασμένη βδομάδα βρέθηκε! μας πήραν από το κυνοκομείο, τον μαζέψαν στον περιφερειακό (ο βλάκας). Συντροφιά 15 χρόνια στη γιαγια κρίμα ήταν να φύγει έτσι. Και από υγεία είναι μια χαρά τα αγαπάω πάρα πολύ τα σκυλιά κι ας είναι "βλάκες" , είναι το μόνο ζώο που σε κοιτάει κι αυτό με αγάπη
ellilili Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Λυπάμαι πολύ και σε καταλαβαίνω... Προσωπικά δεν έχω σκυλάκι αλλά η γιαγιά μου έχει και το λατρεύω. Μια φορά λοιπόν είχε φύγει(δεν το συνηθίζει ακόμα και αν η εξώπορτα μείνει καταλάθος ανοιχτή) και την ψάχναμε παντού το λιγότερο δύο ώρες! Περριτό να σας πώ οτι τρελαθήκαμε απο τη στεναχώρια μας λες και είχε εξαφανιστεί μέλος της οικογένειας μας.
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 και τη περασμένη βδομάδα βρέθηκε! μας πήραν από το κυνοκομείο, τον μαζέψαν στον περιφερειακό (ο βλάκας). Συντροφιά 15 χρόνια στη γιαγια κρίμα ήταν να φύγει έτσι. Και από υγεία είναι μια χαρά τα αγαπάω πάρα πολύ τα σκυλιά κι ας είναι "βλάκες" , είναι το μόνο ζώο που σε κοιτάει κι αυτό με αγάπη Μου εφτιαξες το απογευμα μου που ειναι δυσκολο αυτες τις μερες. Την ανιδιοτελη αγαπη μονο αποα τα ζωα μπορουμε να την απολαυσουμε εκτος απο τους γονεις μας φυσικα. Λυπάμαι πολύ και σε καταλαβαίνω... Προσωπικά δεν έχω σκυλάκι αλλά η γιαγιά μου έχει και το λατρεύω. Μια φορά λοιπόν είχε φύγει(δεν το συνηθίζει ακόμα και αν η εξώπορτα μείνει καταλάθος ανοιχτή) και την ψάχναμε παντού το λιγότερο δύο ώρες! Περριτό να σας πώ οτι τρελαθήκαμε απο τη στεναχώρια μας λες και είχε εξαφανιστεί μέλος της οικογένειας μας. Σε καταλαβαινω απολυτα. Τυχεροι ησασταν.
pappous_soulis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Φίλε Γιάννη με συγκίνισες και θέλω να σου πω πως λυπάμαι για την Λίντα. Ξέρω πως νιώθεις γιατί και γω στις 9 Αυγούστου έχασα τον Λουίτζι,ένα γατάκι που ήταν πολύ περισσότερο απο ένα απλό κατοικίδιο.. Χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι αγαπάνε τα ζώα,και σ'ευχαριστώ που μυράστικες την ιστορία σου μαζί μας.
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Φίλε Γιάννη με συγκίνισες και θέλω να σου πω πως λυπάμαι για την Λίντα.Ξέρω πως νιώθεις γιατί και γω στις 9 Αυγούστου έχασα τον Λουίτζι,ένα γατάκι που ήταν πολύ περισσότερο απο ένα απλό κατοικίδιο.. Χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι αγαπάνε τα ζώα,και σ'ευχαριστώ που μυράστικες την ιστορία σου μαζί μας. 9 Αυγουστου...Μια μερα μετα την Λιντα μου. Οσοι ειναι Ανθρωποι δεν γινεται να μην αγαπανε τα ζωα.
S2Katana Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 κ.Γιάννη λυπήθηκα με αυτό που διάβασα, μόλις σήμερα το είδα. Κρίμα για το σκυλάκι σας και ελπίζω να μη συμβεί ξανά ποτέ κάτι τέτοιο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Εδω και μερικες ωρες η Λιντα δεν ειναι μονη της.Πηγε κοντα της καποιος που την αγαπουσε και τον αγαπουσε πολυ. Ο πεθερος μου , αλλα αυτος τουλαχιστον ηταν πληρης ημερων. Τους τελευταιους μηνες εμενε μαζι μας και οταν καθοταν για φαγητο πηγαινε η Λιντα και την ταϊζε . Απο σημερα μπορει να ειναι μαζι και να κανουν παρεα.
S2Katana Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Τι να πω, πολλαπλά δυστυχή γεγονότα εντός λίγων ημερών. Συλλυπητήρια, καλό κουράγιο...
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Τι να πω, πολλαπλά δυστυχή γεγονότα εντός λίγων ημερών. Συλλυπητήρια, καλό κουράγιο... Ευχαριστω πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.