astrea966 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 καλησπερα παιδια.οπως καταλαβατε απο τον τιτλο ψαχνω ενα προγραμμα που να μου επιτρεπει να αποθηκευω καποιες συγκεκριμενες ρυθμισεις στην καρτα δικτυου ωστε ωπου και να πηγαινω το laptop να χρησιμοποιω το αναλογο προφιλ και να μην χρειαζεται να τις αλλαζω καθε φορα χειροκινητα. ευχαριστω
astrea966 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δοκίμασε το NetSetMan φαινεται καλο.θα το δοκιμασω απλα θα ηθελα και καποιο αλλο που να μπορω εγω να ορισω ονομασιες στις ρυθμισεις και οχι καποιες συγκεκριμενες οπως εχει αυτο.
100 010 00 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Πας έναρξη->εκτέλεση->cmd.... πληκτρολογεις netsh interface ip dump > c:\tcp.txt ψαχνεις στο c σου να βρεις αυτο το αρχειο και το αποθηκευεις σαν .bat, το παιρνεις οπου θες σε ενα usb stick και οταν το τρεχεις, το pc θα παιιρνει τις αποθηκευμενες ρυθμισεις του tcp/ip Υ.Γ. Επειδη δε το δοκιμασα αν τρεχει σαν .bat, ο σιγουρος τροπος να σου τρεξει το .txt αρχειο ειναι να φτιαξεις ενα shortcut στην επιφανεια εργασιας και να του δωσεις να τρεχει τη παρακατω εντολη %windir%\system32\netsh.exe exec c:\tcp.txt .... Δηλαδη να εκτελει το αποθηκευμενο .txt αρχειο με τις αρχικες ρυθμισεις του tcp/ip Με αυτο το τροπο μπορεις να σωσεις με οποιο ονομα θες, οσα .txt αρχεια θες και με οποιο ονομα θες και απλα καθε φορα να τρεχεις με shortcuts που θα εχεις ηδη προφτιαξει, τις αναλογες ρυθμισεις
astrea966 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Πας έναρξη->εκτέλεση->cmd.... πληκτρολογεις netsh interface ip dump > c:\tcp.txt ψαχνεις στο c σου να βρεις αυτο το αρχειο και το αποθηκευεις σαν .bat, το παιρνεις οπου θες σε ενα usb stick και οταν το τρεχεις, το pc θα παιιρνει τις αποθηκευμενες ρυθμισεις του tcp/ip Υ.Γ. Επειδη δε το δοκιμασα αν τρεχει σαν .bat, ο σιγουρος τροπος να σου τρεξει το .txt αρχειο ειναι να φτιαξεις ενα shortcut στην επιφανεια εργασιας και να του δωσεις να τρεχει τη παρακατω εντολη %windir%\system32\netsh.exe exec c:\tcp.txt .... Δηλαδη να εκτελει το αποθηκευμενο .txt αρχειο με τις αρχικες ρυθμισεις του tcp/ip Με αυτο το τροπο μπορεις να σωσεις με οποιο ονομα θες, οσα .txt αρχεια θες και με οποιο ονομα θες και απλα καθε φορα να τρεχεις με shortcuts που θα εχεις ηδη προφτιαξει, τις αναλογες ρυθμισεις αν και λιγο πολυπλοκο θα το δοκιμασω.ευχαριστω
100 010 00 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δεν ειναι πολυπλοκο φιλε μου, εγω ισως σε μπερδεψα ετσι οπως ταγραψα. Νασαι σιγουρος πως αν νομιζα οτι δε μπορεις να το κανεις.... δε θα το ποσταρα καν. Το .bat μη το δοκιμασεις καν, δε τρεχει, κανε αυτο με το shortcut
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.