1234 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Πέρνα μια βόλτα απο ενα AppleStore η Multirama που έχουνε έκθεση τα Mac και δούλεψε το πληκτρολόγιο πρώτα πριν αποφασίσεις να το αγοράσεις. Μην ξεχνάς οτι είναι Apple keyboard και δεν έχει αρκετά κουμπιά όπως τα standard pc, όπως..windows key, insert. Η έκδοση Bluetooth θέλει και ειδικό driver από την Αpple. Εαν συμβιβαστείς, κατά τα άλλα είναι εξαιρετικό. Τα Vista έχουνε την καλύτερη υποστήριξη για τα πληκτρολόγια της Apple. Προσωπικά προτείνω την wired έκδοση. Επίσης το Cherry eVolution Stream Wired multimedia keyboard πιστεύω θα σε καλύψει αρκετά πιο φτηνά από το Apple. Αγορά μέσω greek-shops.de http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.662703 http://www.apple.com/keyboard/ http://en.wikipedia.org/wiki/Apple_Keyboard Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να πάω να τα δω. Είμαι από επαρχία και δεν υπάρχει κάποιο μεγάλο κατάστημα με τέτοια είδη εδώ για να μπορώ να τα ελέγξω. Επίσης θέλω να είναι από e-shop γιατί θα κάνω και κάποια άλλα πράγματα παραγγελία από εκεί, κι έτσι να γλιτώσω επιπλέον έξοδα μεταφοράς. Καλό μου φαίνεται το keyboard της Apple αλλά είναι αρκετά ακριβό. Τώρα θα μου πείτε ότι θέλω και καλό και φτηνό και να είναι και από e-shop... Ναι! Υπάρχει κάτι τέτοιο; Εντάξει δεν λέω να είναι και τέλειο, απλά να έχει την αίσθηση των κουμπιών ενός laptop. Όποιος έχει κάτι υπόψη του θα με βοηθούσε πολύ να μου το έδειχνε.
1234 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά όποιος μπορεί να με βοηθήσει για αυτό που έγραψα παραπάνω, ας το κάνει παρακαλώ.
1234 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να πάω να τα δω. Είμαι από επαρχία και δεν υπάρχει κάποιο μεγάλο κατάστημα με τέτοια είδη εδώ για να μπορώ να τα ελέγξω. Επίσης θέλω να είναι από e-shop γιατί θα κάνω και κάποια άλλα πράγματα παραγγελία από εκεί, κι έτσι να γλιτώσω επιπλέον έξοδα μεταφοράς. Καλό μου φαίνεται το keyboard της Apple αλλά είναι αρκετά ακριβό. Τώρα θα μου πείτε ότι θέλω και καλό και φτηνό και να είναι και από e-shop... Ναι! Υπάρχει κάτι τέτοιο; Εντάξει δεν λέω να είναι και τέλειο, απλά να έχει την αίσθηση των κουμπιών ενός laptop. Όποιος έχει κάτι υπόψη του θα με βοηθούσε πολύ να μου το έδειχνε. Υπάρχει κάτι τέτοιο;
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Τίποτα κανείς; Η αισθηση των πληκτρων ειναι κατι πολυ υποκειμενικο και αν δεν το δεις ο ιδιος μην περιμενεις ασφαλη απαντηση.
1234 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 2 ερωτησούλες σχετικά με τα πληκτρολόγια σταθερών υπολογιστών, τα οποία μοιάζουν με αυτά του λάπτοπ: α) αυτό υπάρχει σε κάποιο ελληνικό site για να το παραγγείλω; β) έχει κανείς αυτό ή αυτό για να μου πει τη γνώμη του;
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 2 ερωτησούλες σχετικά με τα πληκτρολόγια σταθερών υπολογιστών, τα οποία μοιάζουν με αυτά του λάπτοπ:α) αυτό υπάρχει σε κάποιο ελληνικό site για να το παραγγείλω; β) έχει κανείς αυτό ή αυτό για να μου πει τη γνώμη του; Τα εχω δοκιμασει και τα τρια και το πιο καλο ηταν το btc .Το ειχα παρει απο multirama. Τα αλλα δεν μου αρεσαν.
1234 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Το θέμα είναι που το βρίσκουμε το btc... Εννοώ σε online κατάστημα της Ελλάδας, γιατί μόνο με παραγγελία μπορώ να το πάρω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Το ειχα ψαξει κι εγω αλλα δεν το ειχα ρει πουθενα....Εναλακτικα πηρα με 59 ευρω αυτο της Apple που δουλευει με windows και εχει πολυ καλη αισθηση. Αλοιως πας στο dinovo της Lοgitech αλλα ανεβαινει πολυ το κοστος.
eSATA Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 δουλευει σιγουρα με windows; εχει φαει κολλημα ενας φιλος μου με αυτα και αν ειναι να του πω
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 δουλευει σιγουρα με windows;εχει φαει κολλημα ενας φιλος μου με αυτα και αν ειναι να του πω Σου ειπα οτι εχω προσωπικη θετικη εμπειρια. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=270243&highlight=apple
GeoXrh Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Παιδιά καλό μεσημέρι. Συγνώμη για το ξεκάρφωτο του θέματος αλλά δεν μπορώ να βρω πως ανοίγουμε καινούργιο θέμα στο φόρουμ. Ευχαριστώ πολύ
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Παιδιά καλό μεσημέρι. Συγνώμη για το ξεκάρφωτο του θέματος αλλά δεν μπορώ να βρω πως ανοίγουμε καινούργιο θέμα στο φόρουμ. Ευχαριστώ πολύ Πρωτον χρησιμοποιωντας την ευρεση ψαχνεις μηπως υπαρχει σχετικο θεμα. Αν δεν βρεις πας στην γενικηκατηγορια που θελεις (software , hardware Kλπ) επιλεγεις υποκατηγορια και πατας νεο θεμα. Τις ερωτησεις σχετικα με το forum καλυτερα στο Insomnia forum.
koumos Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Παιδια εγω εχω αυτο και το ειχα πληρωσει και ακριβα θυμαμαι αλλα ειμαι απολυτα! ευχαριστημενος, τελεια αισθηση των πληκτρων και αθορυβα! http://www.skroutz.gr/s/66764/Microsoft-Wireless-Entertainment-Desktop-7000.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα