kopykat Δημοσ. 19 Ιουλίου 2002 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2002 Loipon.. File swatowner dn exeis pragmatiko provlima sigxronismou..Aplws epeidi to teliko arxeio einai poli megalo parousiazei provlime sto playback.. DIL.An valeis tin tainia kai tin deis oli kanonika den tha sou parousiasei pouthena provlima sigxronismou-an tin proxwriseis mprosta tha vlepeis pali asigxrono ixo me eikona.. LISI> Kopse kanonika ta cdakia me virtual dub kai tha deis oti kathe kommati tainias den tha einai asigxrono..To xerw ayto pou epathes apo proswpiki peira kai den einai thema oute Braveheart oute tipota..NONOS 1,2,3 to idio.. Apokalipsi twra redux (3:50 lepta) to idio.. Den einai tipota..Kopse kanonika ta cdakia kai tha me thimitheis.. Ayta kopykat
trustfm Δημοσ. 19 Ιουλίου 2002 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2002 to problhma auto emfanizetai giati to avi perna ta 2gb ! einai limitation tou fat32 . kopse thn tainia kai ola ok . Na 8umasai otan to limit paei over 2 gb kanei auta ta probs !
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2002 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2002 Paizoun rolo kai ta interleave settings paidia... An den einai swsta, kai na kopei h tainia, pali tha uparxei problhma... Ti settings akribws xrhsimopoihses me to Nandub?
SwAToNeR Δημοσ. 20 Ιουλίου 2002 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2002 Prota apo ola exo Win Xp Pro Corporate k to avi k to leitourgiko einai se ntfs partition. Eyxaristo.Tha to dokimaso paides. Alitheia.Pos mporo na kopso toys ypotitlous sta 3? Molis skeftika na kopso to proto kommati me toys ypotiltous k meta ta alla dyo mazi.Xreisimopoio subadjust 1.56 gia spliting subs to opoio synithos briskei tin diafora mono toy.
SwAToNeR Δημοσ. 20 Ιουλίου 2002 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2002 Ripara kanoniko to braveheart me tin methodo toy gnot k me guide tou everwicked.Xreisimopoiisa ton codec Divx 5.02. Afou ekane 13 me 14 ores to virtual dub gia na kanei to braveheart (2:50 tainia) gia 3 cd k exontas kratisei ton ixo se ac3 piga na enoso ixo me eikona.Ela mou nte omos pou ekei xalasane akoma perissotero ta pragmata. Yparxei problima sygxronismou ixou me eikonas.Prospathisa me opoiondipote tropo na ta sygxroniso alla den mou to ekane to kalo.Basika otan ksekinaei i tainia o ixos einai mia xara.Sygxronismenos kanonikotata.Otan omos proxoriso tin tainia o ixos einai pliros asygxronistos kata polly (5 lepta sxedon i kapou ekei).Ektos aytou otan pao tin tainia kapou stin arxi (10 m 20 porta lepta) mou bgazei minima oti einai lathos to format k stamataei tin tainia.Epeidi omos to video tis eikonas xoris ton ixo den exei kanena problima otan to pao stin idia ora ypotheto oti ftaiei o ixos. Akoma paratirisa oti me to dvd2avi otan ftiaxnei ton ixo sto pano pano meros tis tainias i onomasia dipla sto dvd2avi (Diladi sto onoma ton arxeion pou grafei [1/8] vts_01__1.vob .... ) menei sto proto arxeio.An thymamai kala ayto eprepe na allazei k na ginetai kathe fora diaforetiko...Na allazei apo to 1o sto 2o arxeio k outo katheksis.Ara logika ftaei to dvd2avi.Yparxei tropos na bgalo to ac3 allios?Me smartripper pou dokimasa na bgalo tin ixo sto streamproccesing den ksero pos na bgalo se ac3 k oxi se vob files. Genikos exo problima.Ti mporei na ftaiei? Soste me giati mou pianei arketo xoro ston skliro k aytin tin tainia tin thelo pasi thysia se divx... EDIT: Tin tainia tin blepo me media player.Basika den endiaferomai na xreisimopoiiso allon player gia kapoious logoys. <small>[ 19-07-2002, 12:30: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: SwAToNeR ]</small>
adams Δημοσ. 20 Ιουλίου 2002 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2002 Για να κτεβασεις τον ηχο με το smartripper απλα επιλεγεις stream processing το κανεις enable ξετσεκαρεις ολα τα αρχεια εκτος απο τον ηχο που θελεις (ac3 αγγλικα 5.1) κανεις κλικ πανω του ανοιγει ενα κουτακι δεξια και επιλεγεις demux to extra file....αυτο ηταν... Πιστευω να εβαλες το delay στο nandub...ενα παλι δεν δουλεψει ουτε ετσι τοτε μπορει να εχει διαφορετικη διαρκεια ο ηχος απο το βιντεο ...τοτε δοκιμασε στο nadub την επιλογη video-frame rate-change so video and audio match Δοκιμασε αυτα και βλεπουμε
dolapsis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2002 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2002 </font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Originally posted by SwAToNeR: <strong>Ripara kanoniko to braveheart me tin methodo toy gnot k me guide tou everwicked.Xreisimopoiisa ton codec Divx 5.02. Afou ekane 13 me 14 ores to virtual dub gia na kanei to braveheart (2:50 tainia) gia 3 cd k exontas kratisei ton ixo se ac3 piga na enoso ixo me eikona.Ela mou nte omos pou ekei xalasane akoma perissotero ta pragmata. Yparxei problima sygxronismou ixou me eikonas.Prospathisa me opoiondipote tropo na ta sygxroniso alla den mou to ekane to kalo.Basika otan ksekinaei i tainia o ixos einai mia xara.Sygxronismenos kanonikotata.Otan omos proxoriso tin tainia o ixos einai pliros asygxronistos kata polly (5 lepta sxedon i kapou ekei).Ektos aytou otan pao tin tainia kapou stin arxi (10 m 20 porta lepta) mou bgazei minima oti einai lathos to format k stamataei tin tainia.Epeidi omos to video tis eikonas xoris ton ixo den exei kanena problima otan to pao stin idia ora ypotheto oti ftaiei o ixos. Akoma paratirisa oti me to dvd2avi otan ftiaxnei ton ixo sto pano pano meros tis tainias i onomasia dipla sto dvd2avi (Diladi sto onoma ton arxeion pou grafei [1/8] vts_01__1.vob .... ) menei sto proto arxeio.An thymamai kala ayto eprepe na allazei k na ginetai kathe fora diaforetiko...Na allazei apo to 1o sto 2o arxeio k outo katheksis.Ara logika ftaei to dvd2avi.Yparxei tropos na bgalo to ac3 allios?Me smartripper pou dokimasa na bgalo tin ixo sto streamproccesing den ksero pos na bgalo se ac3 k oxi se vob files. Genikos exo problima.Ti mporei na ftaiei? Soste me giati mou pianei arketo xoro ston skliro k aytin tin tainia tin thelo pasi thysia se divx... EDIT: Tin tainia tin blepo me media player.Basika den endiaferomai na xreisimopoiiso allon player gia kapoious logoys.</strong></font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">
dolapsis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2002 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2002 </font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Originally posted by SwAToNeR: <strong>Ripara kanoniko to braveheart me tin methodo toy gnot k me guide tou everwicked.Xreisimopoiisa ton codec Divx 5.02. Afou ekane 13 me 14 ores to virtual dub gia na kanei to braveheart (2:50 tainia) gia 3 cd k exontas kratisei ton ixo se ac3 piga na enoso ixo me eikona.Ela mou nte omos pou ekei xalasane akoma perissotero ta pragmata. Yparxei problima sygxronismou ixou me eikonas.Prospathisa me opoiondipote tropo na ta sygxroniso alla den mou to ekane to kalo.Basika otan ksekinaei i tainia o ixos einai mia xara.Sygxronismenos kanonikotata.Otan omos proxoriso tin tainia o ixos einai pliros asygxronistos kata polly (5 lepta sxedon i kapou ekei).Ektos aytou otan pao tin tainia kapou stin arxi (10 m 20 porta lepta) mou bgazei minima oti einai lathos to format k stamataei tin tainia.Epeidi omos to video tis eikonas xoris ton ixo den exei kanena problima otan to pao stin idia ora ypotheto oti ftaiei o ixos. Akoma paratirisa oti me to dvd2avi otan ftiaxnei ton ixo sto pano pano meros tis tainias i onomasia dipla sto dvd2avi (Diladi sto onoma ton arxeion pou grafei [1/8] vts_01__1.vob .... ) menei sto proto arxeio.An thymamai kala ayto eprepe na allazei k na ginetai kathe fora diaforetiko...Na allazei apo to 1o sto 2o arxeio k outo katheksis.Ara logika ftaei to dvd2avi.Yparxei tropos na bgalo to ac3 allios?Me smartripper pou dokimasa na bgalo tin ixo sto streamproccesing den ksero pos na bgalo se ac3 k oxi se vob files. Genikos exo problima.Ti mporei na ftaiei? Soste me giati mou pianei arketo xoro ston skliro k aytin tin tainia tin thelo pasi thysia se divx... EDIT: Tin tainia tin blepo me media player.Basika den endiaferomai na xreisimopoiiso allon player gia kapoious logoys.</strong></font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">"Loipon akou...kai egw rippara mia tainia me codek auto pou xrhsimopoihses kai esu.eixa to idio provlhma me sena.to 8ema einai oti h vlakeia einai to windows media player.auto den ta paizei sugxronismena.enw to divx player mou ta paizei korufaia.allakse divx player kai 8a deis diafora.oson afora to allo gia to virtual dub vale "direct stream copy" epilogh sto video kai 8a deis oti 8a kanei polu grhgora... elpizw oti voh8hsa !!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.