sintalkas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Παιδιά σώστε με έχω πάρει το λάπτοπ του πατέρα μου και επειδή ήταν πολύ βρώμικο είπα να το καθαρίσω λιγάκι πήρα λοιπόν ένα βετέξ βρεγμένο και εβαλά λίγο αζαξ και πέρασα την οθόνη ,μετά πήρα ένα πανί στεγνό και μια πετσέτα και το σκούπισα ,τελικά το λάπτοπ πράγματι καθάρισε αλλά όταν το άνοιξα το λάπτοπ είχε 2 λαδιές (επιφυλάσσομαι φωτογραφιών) πάνω στην οθόνη λες και είχε περάσει νερό πάνω στην οθόνη η σαν να είχε πιεστεί και να θόλωσε η εικόνα .Και το δυσάρεστο είναι ότι αυτό το πράγμα το έχει πάθει και το δικό μου λάπτοπ (πάλι από την ίδια βλακεία ) αλλά δεν περίμενα να ξανασυμβεί .Τι να πω παιδιά είμαι αδιόρθωτος αλλά το ξανα πάθημα μου έγινε μάθημα από τώρα και στο εξής θα το κάθαριζω με ένα μαλάκο υγρό πανί και μετα αμέσως με ένα στεγνό μαντηλάκι γυαλιών και φυσικά χώρις πίεση. Από εσάς παιδιά θέλω να μου πείτε πως θα απαλλάγω από τις λαδιές ,η να μου δώσετε έναν οδηγό για το πώς θα ανοίξω την όθονη του λάπτοπ μπας και βγάλω το νερό που έχει η οθόνη του λάπτοπ .Για αυτό παιδιά οποίος ξέρει ότιδηποτε σχετικό με το πρόβλημα μου ας ποστάρει.Ευχαριστώ.
kirimis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Παιδιά σώστε με έχω πάρει το λάπτοπ του πατέρα μου και επειδή ήταν πολύ βρώμικο είπα να το καθαρίσω λιγάκι πήρα λοιπόν ένα βετέξ βρεγμένο και εβαλά λίγο αζαξ και πέρασα την οθόνη ,μετά πήρα ένα πανί στεγνό και μια πετσέτα και το σκούπισα ,τελικά το λάπτοπ πράγματι καθάρισε αλλά όταν το άνοιξα το λάπτοπ είχε 2 λαδιές (επιφυλάσσομαι φωτογραφιών) πάνω στην οθόνη λες και είχε περάσει νερό πάνω στην οθόνη η σαν να είχε πιεστεί και να θόλωσε η εικόνα .Και το δυσάρεστο είναι ότι αυτό το πράγμα το έχει πάθει και το δικό μου λάπτοπ (πάλι από την ίδια βλακεία ) αλλά δεν περίμενα να ξανασυμβεί .Τι να πω παιδιά είμαι αδιόρθωτος αλλά το ξανα πάθημα μου έγινε μάθημα από τώρα και στο εξής θα το κάθαριζω με ένα μαλάκο υγρό πανί και μετα αμέσως με ένα στεγνό μαντηλάκι γυαλιών και φυσικά χώρις πίεση.Από εσάς παιδιά θέλω να μου πείτε πως θα απαλλάγω από τις λαδιές ,η να μου δώσετε έναν οδηγό για το πώς θα ανοίξω την όθονη του λάπτοπ μπας και βγάλω το νερό που έχει η οθόνη του λάπτοπ .Για αυτό παιδιά οποίος ξέρει ότιδηποτε σχετικό με το πρόβλημα μου ας ποστάρει.Ευχαριστώ. Ποιο νερο χριστιανε μου? Τι λες? Τι Wettex αναφερεις???? Τι πας και κανεις? Βαλε μια φωτο... και ελπιζω να μην μας φρικαρεις... Εγω χρονια καθαριζω τις οθονες μου ειτε με Azax σε μαλακο πανι... ισα ισα νωπο και εννοειτε ΟΧΙ με WETTEX (αφου δεν εβαλες και κανα scotch brite παλι καλα)!!!! η απλα με ενα νωπο πανι με νερο.... και δεν ειχα ποτε κανενα θεμα.
sintalkas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Το είχα βουτήξει στο νερό το πανί αλλά το σκούπισα ίσως η πιεσή που έβαλα να έκανε τη δουλειά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.